Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
tanıyosun beni, tanımıyorum mesafe
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Heartbroken Kid" data-source="post: 122569" data-attributes="member: 126"><p style="text-align: center">Ormanlık bir alandayız. Öğlen saatleri, güneş en tepeden vurmakta. Üstünde sarımtrak bir atlet ve altında bol bir eşofman olan birini görürüz. Masanın üzerinde silahları ile ilgilenmektedir.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>"En yakın dostun bir kurşun olmalı, adres sormaz, her durumdan seni kurtarabilir ve sana ihanet etmez.</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Yüzünü kameralara döner ve Johnny Mayhem'in silüeti belirir.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>"Ama benim en yakın dostum ise bir silah. Emri verir, hedefi gösterir ve tetiği çeker. Ben ise bir kurşunum. 14 kelimeyi birden konuşuruz, sustuğumuzda ise... PGW'da bir sessizlik olur, ardından feryat sesleri. Uzun zamandır bir kafesteydik, artık aslan kafesten kaçtı. Rahat tahtınıza çok alışmayın, o tahtı ortadan ikiye ayıracağız."</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Mayhem, şarjörü doldurur. Mermiyi silahın ağzına verir ve bir varile nişan alır.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]3138[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>"Zayıf, fiziken değil mental. Kuzeninden çok daha iyi olmasına rağmen başarısız. Geleneksel yöntemler ile başarılı olmaya çalışıyor, acınası."</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">1 kurşun sıkar.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>"Benim için geçiş rakibinden başka bir şey değil. Gerçekten layık mısın o aileye, Carillo?"</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">1 tane daha sıkar ve yanındakı varile nişan alır.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]3139[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"><strong>"Hadsiz, seni defalarca rezil eden adamlara karşı nasıl konuşabiliyorsun halen?"</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">1 tane sıkar.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>"Seninle işimiz bittiğinde adını kimse hatırlamayacak, üzücü. Ospreay'i zorlayabilidin, tebrikler. Ama tarih mağlup olanları yazmaz."</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">1 delik daha açar varilde ve sonuncu varile nişan alır.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]3140[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>"Yalancı, düzenbaz, umursamaz. Nereden geldiğini kimsenin bilmediği parayla yardımlar düzenle ve çevirdiğin karanlık işlerin üstünü kapat. Sorgulamaya çalışanı uzaklaştır veya sustur. Hedeften şaşmam asla Titus, sadece ertelerim. Melek yüzlü şeytan, bu şirket sensiz çok daha iyi. Bizim üzerimizden isim yapmana ve kara para aklamana izin vermeyeceğim. Sana bu şansı vermeyeceğim Titus. Beni istediğin kadar uzaklaştır."</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bir kaç adım geriye atar.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>"Bana hiç farketmez, bu insanlar bana şuan olmasa bile inanacaklar. Masken düştüğünde yanında kimse kalmayacak çünkü kodeste yapayalnız olacaksın. Hayatını değiştirdiğin çocuklar, hayvanlar, insanlar senden tiksinecek gerçek yüzünü gördüklerinde. İstediğin kadar ekranlarla arama mesafe koy."</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bütün şarjörü isabetli şekilde varilin üstüne boşaltır.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>"Tanıyorsun beni, tanımıyorum mesafe."</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Heartbroken Kid, post: 122569, member: 126"] [CENTER]Ormanlık bir alandayız. Öğlen saatleri, güneş en tepeden vurmakta. Üstünde sarımtrak bir atlet ve altında bol bir eşofman olan birini görürüz. Masanın üzerinde silahları ile ilgilenmektedir. [B]"En yakın dostun bir kurşun olmalı, adres sormaz, her durumdan seni kurtarabilir ve sana ihanet etmez.[/B] Yüzünü kameralara döner ve Johnny Mayhem'in silüeti belirir. [B]"Ama benim en yakın dostum ise bir silah. Emri verir, hedefi gösterir ve tetiği çeker. Ben ise bir kurşunum. 14 kelimeyi birden konuşuruz, sustuğumuzda ise... PGW'da bir sessizlik olur, ardından feryat sesleri. Uzun zamandır bir kafesteydik, artık aslan kafesten kaçtı. Rahat tahtınıza çok alışmayın, o tahtı ortadan ikiye ayıracağız."[/B] Mayhem, şarjörü doldurur. Mermiyi silahın ağzına verir ve bir varile nişan alır. [ATTACH type="full" width="255px"]3138[/ATTACH] [B]"Zayıf, fiziken değil mental. Kuzeninden çok daha iyi olmasına rağmen başarısız. Geleneksel yöntemler ile başarılı olmaya çalışıyor, acınası."[/B] 1 kurşun sıkar. [B]"Benim için geçiş rakibinden başka bir şey değil. Gerçekten layık mısın o aileye, Carillo?"[/B] 1 tane daha sıkar ve yanındakı varile nişan alır. [ATTACH type="full" width="259px"]3139[/ATTACH] [B]"Hadsiz, seni defalarca rezil eden adamlara karşı nasıl konuşabiliyorsun halen?"[/B] 1 tane sıkar. [B]"Seninle işimiz bittiğinde adını kimse hatırlamayacak, üzücü. Ospreay'i zorlayabilidin, tebrikler. Ama tarih mağlup olanları yazmaz."[/B] 1 delik daha açar varilde ve sonuncu varile nişan alır. [ATTACH type="full" width="249px"]3140[/ATTACH] [B]"Yalancı, düzenbaz, umursamaz. Nereden geldiğini kimsenin bilmediği parayla yardımlar düzenle ve çevirdiğin karanlık işlerin üstünü kapat. Sorgulamaya çalışanı uzaklaştır veya sustur. Hedeften şaşmam asla Titus, sadece ertelerim. Melek yüzlü şeytan, bu şirket sensiz çok daha iyi. Bizim üzerimizden isim yapmana ve kara para aklamana izin vermeyeceğim. Sana bu şansı vermeyeceğim Titus. Beni istediğin kadar uzaklaştır."[/B] Bir kaç adım geriye atar. [B]"Bana hiç farketmez, bu insanlar bana şuan olmasa bile inanacaklar. Masken düştüğünde yanında kimse kalmayacak çünkü kodeste yapayalnız olacaksın. Hayatını değiştirdiğin çocuklar, hayvanlar, insanlar senden tiksinecek gerçek yüzünü gördüklerinde. İstediğin kadar ekranlarla arama mesafe koy."[/B] Bütün şarjörü isabetli şekilde varilin üstüne boşaltır. [B]"Tanıyorsun beni, tanımıyorum mesafe."[/B][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
tanıyosun beni, tanımıyorum mesafe
Menü
Giriş yap