- Konular
- 368
- Beğeni sayısı
- 809
- PG Nakit
- 855
- RPG Karakteri
- Brock Lesnar
- Favori Güreşçi
- Seth Rollins
Tommaso Ciampa'nın müziği duyuluyor. Arenanın giriş kısmı gazlardan görünmeyecek hale geliyor ve Ciampa belinde kemeriyle birlikte gazların arasından çıkıyor ve seyirciler "oooo" taunt'u atıyor. Ağır adımlarla ringe giren Ciampa gene ağır tavırlarla konuşmaya başlıyor.
Tommaso Ciampa: PGW!!! VE PGW SEYİRCİLERİ!!! VE DE PGW'DE BULUNAN DİĞERLERİ!! Tommaso'nun haşin, acımasız, merhametsiz, fırsatçı, mücadeleci yüzünü bugün itibariyle görmeye hazır olun! Ve en önemlisi... Ben. Ben de hazır olacağım. Ama birisi var ki.. o daha da hazır olsun. Velveteen! Veya Dream mi demeliydim ha seni folloş p....ç!? Cuma günü PAYBACK'te karşılaşacağımız müsabaka öncesi kendini Dream gibi yok olmuş ve yıkık halde mi hissediyorsun yoksa Velveteen gibi rüyada ve g....tü havada mı hissediyorsun? 2 ay sonra Daniels dışında birisiyle karşılaşmak sana hangi yüzünün duygularını veriyor? Christopher ve senin oluşturduğu bir hayal dünyasını 2 aydır yaşıyorsun ancak o hayal dünyasının dışına, kendi sınırlarının dışına çıkmak sana nasıl hissettiriyor? Şimdi nasıl hissettiğini merak etmekle yetiniyorum ancak cuma günü müsabaka sonrasında Dream gibi berbat ve yok olmuş şekilde hissedeceksin! Hayal dunyasini kurmadan önceki haline yani Dream'in kafa yapısına dönüş yapacaksın Velveteen.
Tommaso Ciampa: İnsanlar senin kendinle olan iç çatışmanı aylarca izledi, aylarca bir kemer o iç çatışma yüzünden diğer güreşçilere fırsat sağlayamadı. Daniels ve sen kendi aranızda kemeri bir o yana bir bu yana oynattınız ve sonunda kemer senin ellerinde kaldı. Ancak (belini gösteriyor bir tık egolu sekilde) bu kemer zaten senin hayal dünyana hapsolmuş o kemerin sağladığı eksikliği burada bulunan mücadeleye aç seyirciye, mücadeleye ve fırsata aç PGW gurescilerinin acliklarini fazlasıyla karşılamak için benim omzumda Velveteen! Ben Tommaso'ya veya Ciampa'ya meydan okumuyorum! Ben PGW çatısı altında bulunan herkese meydan okuyorum. Bu meydan okumanın arkasında da yakılıp kul edilmiş bir kemer vardı, aynı senin gibi birileri çıktı ve bu kemeri bir hiç pahasına, kendi güçleri ve kendi çıkarları uğruna yok etti. Bu kemeri herkesin meydan okuyabileceği, herkesin fırsat kullanabileceği bir kemer haline getirmek benim için kolay olmadı, benimde onlar gibi fırsatçılık kullanmam gerekiyordu ve bunu yaptım da. Şimdi sıra sende Velveteen. Şimdi sıra seni de cesur hale getirmekte. Kendi iç dünyana sıkıştırdığın o kemeri tıpkı Daniels'ın yaptığı gibi herkese fırsat verecek şekilde PAYBACK arenasında korumanı ve bunu her an tetikte olarak yapmanı sağlayacağım.
Tommaso kemerine bakıyor ve egosunu tatmin edecek şekilde gülümsüyor.
Tommaso Ciampa: Cuma gunki maçın adı "Champ vs. Champ" olabilir. Sizler bu etiket dolayısıyla bizim mücadelemizi bekliyor olabilirsiniz ancak orada Velveteen'in şampiyon olarak ringe çıkması değil benim şampiyon olarak ringe çıkmam konuşulacak. Hepiniz bir kişi gelsin ve bu kemer için şansını denesin, hakkını kullansın diye bekleyeceksiniz, bunu Velveteen de ben de en önemlisi zaten siz de iyi biliyorsunuz. Bu yüzden Velveteen kendi sınırlarından çıktığı an arka planda kalmaya mahkum kaldı. Tommaso Ciampa o arenaya şampiyon gidip şampiyon dönerek bu mahkumiyetin haklılığını onun yüzüne vuracak kişidir. Cuma günü sadece ve sadece beni izleyin!
Tommaso Ciampa seyircilere ateş puskuren bir gözle bakıyor ve derin bir nefes alıyor içinden. Mikrofonu ringin kenarına atan Tommaso, kemeri omzuna atarak ringden çıkıyor. Ve müziğinin duyulmasıyla birlikte arka alanın yolunu tutuyor.