Promo Çeviri | Randy Orton Jeff Hardy'e Neden Saldırdığını Açıklıyor


Re7o

Capeless Crusader
Katılım
4 Tem 2023
Konular
271
Mesajlar
1,665
Beğeni sayısı
269
PG Nakit
395
Favori Güreşçi
The Rock


Şov: 24 Temmuz 2018 tarihli Smackdown #988.

Randy Orton:

Hepinizin o eylemi (Jeff Hardy’e saldırmasından bahsediyor.) neden yaptığıma dair konuştuğu teorileri duydum. Jeff Hardy ile 10 yıl öncesinden kalma bir hesabım olduğunu düşünüyorsunuz ama mesele o değil. Smackdown’ın Top 10 listesinde 9. Sırada olmama sinirlendiğim için zannediyorsunuz ama mesele bu da değil hatta hiç umurumda bile olmadı açıkçası. Neden yaptığımı bilmek mi istiyorsunuz? Aynaya bakın, sizin yüzünüzden yaptım.. 16 yıl boyunca sizin için her şeyimi verdim. Bir düşünün, kariyerime başladığım zamandan bu zaman kimler gelebildi? Hiçkimse! Ben, WWE’de kalıcı olan adamım.

Bir sürü güreşçi buraya geldi ve onlar için hazırladığım ortamda bir sürü fırsat elde etti yine de ben saygı görmüyorum. Hak ettiğim saygıyı almıyorum. Peki neden? Şu rampadan ringe gelirken yüzümü boyamadığım ve bir aptal gibi kollarımı sallamadığım için mi? Cebinizden daha fazla para çalmak için ayda bir kıyafetimin rengini değiştirmediğim için mi? Sadece Wrestlemania dönemi ortaya çıkmak yerine tüm yıl boyunca çalıştığım için mi? Yoksa sırf sizin hoşgörünüzü ve onayınızı almak için kendimi merdivenlerden ya da kafeslerden aşağı atmadığım için mi? Indy arenasından gelmediğim için mi? Bunlar yüzünden mi bana saygı duymuyorsunuz?

Ben kefaretimi yüzlerce insanın değil, milyonlarca insanın önünde ödedim! Ben bu işi, bu işin en iyi insanından öğrendim. WWE’de başarılabilecek her şeyi başardım. Kariyerime Efsane Katili (Legend Killer) olarak başladım ve şimdi, 16 yıl sonra farkına vardım ki asıl Efsane Katili ben değilim.. Asıl Efsane Katili sizsiniz ama kazanmanıza izin vermeyeceğim çünkü şimdi Efsane benim! Karşıma çıkaracağınız her süperstarı yok etmeyi misyonum haline getireceğim hatta Jeff Hardy’nin bu gece burada olmamasının sebebi de onunla geçen hafta işimin bitmiş olması. O bir daha asla buraya gelmeyecek. Onun kariyerini bitireceğim.

Jeff’in kariyeri gerçekten ilham verici. Bir sürü dönemeçlere, büyük olaylara ev sahipliği yapıyor ama onun hikayesinde beni ilgilendiren tek kısım, benim yazdığım kısımdır ve benim yazdığım kısım da Jeff’in kariyerinin final kısmıdır. Şimdi bana istediğiniz gibi seslenebilirsiniz. Apex Predator, Viper ve hatta Legend Killer ama aslında bana seslenmeniz için bu işteki en tehlikeli üç harfi kullanmanız yeterli.. R….K…O.


 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: