savaşla bir alakası olduğunu zannetmiyorum türk tarihinin en önemli komutanlarından birisinin dizisi yıllardır konuşuluyordu.Olm bu ne hız lan savaş başlayalı 1 ay oldu hemen Kudüs dizisi çıkarmış TRT.
abı selo turk degıl.savaşla bir alakası olduğunu zannetmiyorum türk tarihinin en önemli komutanlarından birisinin dizisi yıllardır konuşuluyordu.
türk abi yaabı selo turk degıl.
abı hizmet ettikleri zengiler hanedanı/ailesi türk ama kendisi değil bildiğim… her şeyi sahiplenmemize gerek yok abı… belki de ben yanılıyorum ama bilmiyorum sonuçta o dönemde zaten dinsel birlikler daha önemli ırksal birliklerden ondan kesin yorum zor 377373627 tane kaynak vartürk abi ya
olabılır abı eyyubı devletının halkı turk oldugu ıcın o da turktur dedım ben de hıcbır akademık bılgım yokabı hizmet ettikleri zengiler hanedanı/ailesi türk ama kendisi değil bildiğim… her şeyi sahiplenmemize gerek yok abı… belki de ben yanılıyorum ama bilmiyorum sonuçta o dönemde zaten dinsel birlikler daha önemli ırksal birliklerden ondan kesin yorum zor 377373627 tane kaynak var