RPG Twitter- @TheCaptainCharisma


Black Widow

WrestleWizard
Katılım
8 Kas 2023
Konular
781
Mesajlar
3,744
Beğeni sayısı
757
PG Nakit
850
Konum
Hatay
RPG Karakteri
Yok
Favori Güreşçi
Jade Cargill
(Alttaki bir video olarak farz edin @KAT reis sonradan aklıma böyle bir şey yapmak geldi umarım sorun olmaz)

Christian ve Jericho'nun The Sex takımına verdiği göz dağı.mp4

(*Christian Cage, PGW logosu olan bir arka planın önünde mikrofonun karşısına geçer.*

Christian Cage: "Merhaba herkese, ben Christian Cage. Son zamanlarda PGW sahnesinde büyük bir hareketlilik gördük. Yeni yüzler, yeni hedefler ve yeni fırsatlarla dolu bir ortam var. Ve bu fırsatlardan biri, benim için son derece heyecan verici."

*Crowd tezahüratları yükselir.*

Christian Cage: "Evet, doğru duydunuz. Ben, Christian Cage, PGW'de bir adım daha ileriye gidiyorum. Ancak bunu yalnız yapmıyorum. Yanımda, birlikte savaşacak bir partnerim var. Ve o partnerim, hiç kimsenin hafife alamayacağı bir güce ve yeteneğe sahip. O partnerim, Chris Jericho!"

*Crowd'dan coşkulu tepkiler gelir.*

Christian Cage: "Chris, seninle çalışma şansına sahip olduğum için gerçekten heyecanlıyım. Sen, PGW sahnesinde bir fırtına gibi esiyorsun ve ben, bu fırtınanın içinde olmaktan gurur duyuyorum."

*Chris Jericho, Christian'ın yanına gelir ve mikrofonu alır.*

Chris Jericho: "Teşekkürler Christian. Evet, bu iki güçlü isim bir araya geldiğinde, rakiplerimize korku salacak bir birliktelik ortaya çıkacak. The Sex ekibi, şu anda PGW Tag Team Championship kemerini ellerinde tutuyorlar. Ancak bu hafta, onlara bir sürprizimiz var."

Christian Cage: "Evet, bu hafta Payback şovunda, The Sex ekibini yenerek PGW Tag Team Championship kemerini alacağız! Biz Jericho ile birlikte bu kemer için her şeyi yapmaya hazırız. Ve bize inanan herkesi, bu zaferi kutlamak için yanımıza çağırıyoruz!"

*Crowd'dan yoğun tezahüratlar yükselir.*

Christian Cage: "Bu şovda, bizim için yeni bir başlangıç olacak. Bu kemer, sadece bizim değil, tüm PGW evreninin olacak! Ve bu şampiyonluk yolculuğunda, bizimle birlikte olan herkesi unutmayacağız. Bu hafta, bizim için bir Payback olacak. Ve o Payback'te, zafer bizim olacak!"

*Christian Cage ve Chris Jericho, arenadan alkışlar eşliğinde ayrılır.*)
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: