The Marvels Gişede Çakıldı

Re7o

Capeless Crusader
Konular
391
Beğeni sayısı
391
PG Nakit
795
Favori Güreşçi
Roman Reigns
F-wdsNZX0AAVmjO

2008'de çıkış yapan "Incerdible Hulk" filmini zar zor geçmeyi başaran ve Ant-Man filminin de gerisinde kalan Marvels filmi, MCU için yeni bir fiyasko oldu açılış günü hasılatında.​

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,048
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
MCU bir geçiş döneminde ve inanılmaz sancılı geçiyor bu. Film takvimlerini doğru ayarlamamaları bunun tek sebebi. Multiverse Saga ile MCU'da daha önce görmediğimiz büyük karakterler ile tanışacaktık ama tüm bunlar phase'in sonuna saklanmış. Thor, Strange ve Black Widow gibi karakterler eskidi bu yüzden ilgi çekmedi, phase'in başında No Way Home harici ilgi çekebilecek herhangi film yoktu. Potansiyeli yüksek olan filmlerin hepsi phase'in sonunda olunca inanılmaz sekteye uğradılar, eski karakterlerin filmlerinin de ortalama üstüne çıkamaması tuzu biberi oldu. Eskilerin filmlerinde daha önce MCU'da göremediğimiz birkaç büyük karakter ile tanışsaydık (NWH'daki Daradevil gibi) belki daha farklı olabilirdi. Sözün özü Deadpool, Blade ve Fantastic Four ile tekrar ivme yakalayacaklardır.

Pink Floyd

biggest icon in wrestling
Konular
7
Beğeni sayısı
118
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
The Rock
Ben artık çizgi roman uyarlamalarından keyif almıyorum. Çıkış yapmak isteyen her firma orijinal içerikler üretmeye çalışır sonra bunu başarınca o orijinalliklerin mirasını yer. DC'nin Marvel gibi olması gerekirken Marvel, DC gibi oldu ve gözlerinde dolar sembolü yandı. Para için seri üretime geçtiler ve kalite düştü. Multiverse of Madness filmini seyrettikten sonra zaten ben kapattım o dosyayı artık.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: