RPG The Ariel Helwani Show | Konuk: Powerhouse Hobbs


Nature Boy

𝔞𝔠𝔢 𝔰𝔱𝔢𝔢𝔩
Katılım
2 Tem 2023
Konular
161
Mesajlar
7,037
Beğeni sayısı
2,221
PG Nakit
990
1

Görüntüler bir spor salonunda başlıyor. Kısa süre etrafı gösterdikten sonra Ariel Helwani ve Powerhouse Hobbs bizleri karşılıyor.

b965f423-4a4b-43a3-a496-f6859f9578a7_1140x641 (Custom).jpg maxresdefault (Custom).jpg

Ariel Helwani: Herkese merhabalar, Tekrardan hoş geldiniz. Bugün The Ariel Helwani Show'un özel bir bölümü ile karşınızdayım. Bugün yanımda bu bölüm kadar özel olan konuğum, "Powerhouse" Will Hobbs var. Will, bunu benimle birlikte yapmayı kabul ettiğin için teşekkür ederim adamım.

POWERHOUSE HOBBS: Teşekkür etmesi gereken benim, Ariel. Superstar GM gibi amatör bir muhabir ile konuşacağıma senin gibi rüştünü ispatlamış bir gazetecinin merakını gidermeyi tercih ederim.

Ariel Helwani: Hadi oradan başlayalım. Geçen hafta seninle yaptığı mülakatı izledim de... Tanrım, o adama acıyorum.

Hobbs ve Helwani kısa süre gülüşür. Hobbs gülerek devam ediyor.


POWERHOUSE HOBBS: Bak Ariel, dışarıdan nasıl gözüktüğümü bilmiyorum ancak sana şunu garanti edebilirim: İşini iyi yapan herkese saygım sonsuz. Ne yazıkki PGW bünyesinde işinin ehli insanlara denk gelmek çölde vaha bulmaktan daha zor. Jim Cornette yönetiminde şirket içeriye bir yığın ne idüğü belirsiz insanı toplamış. Başka türlü Christopher Daniels gibi Goldberg gibi miadı dolmuş isimlerin zirvede bu kadar uzun süre kalmasını nasıl açıklarız?.. Superstar GM de bundan müstesna değil. Adam tam anlamı ile bir şaklaban, Ariel. Cevabını çocuklarımın 2 dakika düşünüp bulabileceği sorular sorup zamanımı çaldı. Bilirsin ki vakit nakittir.


Ariel Helwani: Seni anlıyorum adamım... O zaman ilk gerçek sorumu sorayım. Ancak öncesinde bir şey izletmek istiyorum. Müsade var mı?

POWERHOUSE HOBBS: Gönder gelsin!

Ariel Helwani: Arkadaşlar görüntüyü oynatalım.

hobbs.jpg


Yoğun dozdan dolayı müşahede altında tutulan PGW güreşçisi Jeff Hardy'i görüyoruz. İçeri Powerhouse Hobbs giriyor.

Powerhouse Hobbs: Nasılsın?

Jeff Hardy: (isteksiz ve yılmış bir tonla) Sen de kimsin amına koyayım?

Powerhouse Hobbs: Ben Hobbs. William Hobbs.

Hobbs'un arkasından bir kişi daha içeri giriyor.

Jeff Hardy: Peki bu kim? Mal satmaya geldiyseniz kullanmama müsade edilmiyor. Boşuna buradasınız.

Powerhouse Hobbs: Jorge benim doğup büyüdüğüm mahalleden eski bir arkadaşım. Büyük bir PGW hayranı. Ve favori güreşçisini bir tahmin et...

Jeff Hardy: Hobbs'du değil mi? Eğer arkadaşın için imza falan istiyorsan şu anda bunu bile yapabilecek bir durumum yok.

Powerhouse Hobbs: Bence onu dinledikten sonra imza isteyen sen olacaksın Jeff.

Jeff Hardy: Buradan gitseniz iyi olur.

Powerhouse Hobbs: (ikna edici bir tonla) Çok vaktini almayacak Jeff. Sadece sana bir şeylerden bahsedecek. Buraya gelmek için Bay O'Neil'den izin aldım. Uğraştım.

Baslksz-1.jpg


Jeff tepkisiz şekilde kafasını yukarı doğru kaldırıp nefesini soluyor. Hobbs dışarı çıkarken arkadaşı Jorge, Jeff'in kafasının dibindeki sandalyeye oturuyor. Derin bir sessizlik oluşuyor. Jeff öylece Jorge'ye bakarken Jorge en sonunda önündeki boşluğa odaklanıp konuşmaya başlıyor.

ss.jpg


Jorge: "Ben çok... Ergen bir yaştaydım param yoktu o zamanlar Jeff. Arkadaşlarımla toplanırdık ve biraz kafa dağıtırdık. Arkadaş dediysem de o zamanlar öyle sanardım. Aldığımız ucuz mal bizi öldürür mü diye ilk bana denettiriyorlar. Param olmadığı için. Gözlerinde değerim o. Ama bir bağımlı olarak mecburum. Her gece rüyama giriyor ya altın vuruş yapıyorum ya da malın kalitesizliğinden ölüyorum. Sonunda bir gün rüyadan fazlası oldu.

Kalbimin tekleme sesini duydum.

Toz oldum.

İçim toz oldu.


Jorge: İlk kez o zaman anladım ben. Bu bana verilmiş olan bir şanstı. Bir daha olursa, öleceğim. Hem de başkaları ölmesin diye. Biri ölecekse o benim. Kaçıncı yüzyılda ve ne için? Hangi insanlar için? Param yok diye bana bedavadan mal veren insanlar. Biraz iyileştikten sonra o çocuklarla takılmaya devam ettim. Terkedilmiş bir binada yaşıyorum çöpte olan yemeği yemek için kedi köpekle kavga ediyorum, akşamına beni gelip alıyorlar kafa yaşıyoruz. Yani senin anlayacağın bir yandan kendimi öldürmeye, bir yandan hayatta kalmaya çalışıyorum... Dedim sikerler öyle hayatı. O zaman bir çözüm yolu buldum ben. Madem sokaklar bana ait, sokaklarda olan şeyler de benim. Deli gibi geziyorum, içine bakmadığım çöp kutusu yok. Çöp arıtma tesislerine gidiyorum bakıyorum. Neden biliyor musun? Bizim orada antika eşya doludur. Ganimet! Ne ararsan var. Oradan eski bir el yazması kitap, madalya veya eski bir plak. Her neyse. Onu bulacağım... Tam dört gün uyumadım ben bunun için. Beşinci günün sabahında kendimi öldürmek istedim. Bir evin çatısına çıktım. Ama yükseklikten korkuyordum ve kendimi aşağı atamadım. Başka bir yol bulmalıydım. Öyle de oldu. Bir kama buldum Jeff. Bu bana yeter dedim. Ama nasıl bir kama?

Jorge: Antika bir kama. Kendimi öldürmek isterken aslında aradığım şeyi buldum. Çok eski bir subayın kamasıymış bu. İşte ilk paramı o zaman kazandım ben. Artık eroin almak için onlara ihtiyaç duymayacaktım. Sonunda aldım. Hepsini poşetlere dağıttım. İçeriye daldım. Kendi paramla aldığım malları onlara dağıttım. Pat, pat, pat, pat, pat... Hepsinin canını aldım.

Jorge: Yani senin anlayacağın, ben korkmadım. Saldırdım. O an yapamıyorsam, doğru anı bekledim. O an yapabiliyorsam... Fişi çektim hep.

Bakışlarını kaçırıp boşluğa bakmaya başlıyor.

Jorge: Ben iyi bir hayatım olsun için uğraşmadım, bir hayatım olsun diye uğraştım. Sen bırakmak istedin, denedin... Olmadı. Belki de birbirimizden çok başka statülerdeyiz. Ben eski bir mahkumum, sen ise binlerce çocuğun örnek aldığı bir güreşçi. Belki ölüm bizim için farklı şeyler ifade ediyor. Bilmiyorum Jeff. Belki de o kolu aldığında hayata karşı L1 ve L2 ile stand yapıp beklemeyeceksin... Saldıracaksın.

Belki de bu hayatta,

Bir kez olsun,

Sen Jorge Arriaga olacaksın."


sssss.jpg


Hobbs'un çocukluk arkadaşı, eski bir bağımlı mahkum olan Jorge bunları söyledikten sonra yanına kızı geliyor. Jeff, Jorge'nin kızının üstündeki Jeff Hardy tişörtünü görüyor ve gözlerini kaçırıp etrafa bakıyor. Odadaki sessizlik eşliğinde kameralar kapanıyor.

9puq4fz.gif

Görüntüler oynatıldıktan sonra Hobbs söze giriyor.

POWERHOUSE HOBBS: Adamım, tüylerim hala diken diken. Kolunu uzatıyor. Bakar mısın?

Ariel Helwani: Aynı durumdayız. Jorge'nin hikayesi özenilecek bir hikaye olmasa da insanı derinden etkiliyor.

POWERHOUSE HOBBS: Mahalle böyle bir yer Ariel. İçinde yaşamayanlar için en fazla bir kurmaca, bir hikaye olabilecek şeyler hayatın bir parçası. Benim hikayemi kamuoyu çoktan biliyor. Ancak Hobbs'un kitabını insanlara anlattığım ilk videoda söylediğim gibi, hepimiz benzer yollardan geçtik. Benim hikayem özel değil. Ben ve mahalledeki arkadaşlarım arasındaki fark, bu sorunu çözmek için yaptığımız şeyler. Jorge, tanrı ruhunu kutsasın, tanıdığım en iyi insanlardan birisi. 2 kız babası. Çocukları onun yaşadıklarının yanından geçmesin diye varını yoğunu ortaya koyuyor. Ancak kendi yaşantısını kurtarmayı zamanında hiç düşünmedi. O bataklıkta daha fazla batmak yerine bataklığın kendisi olmayı yeğledi. Ben bunu yapamadım adamım. Kendi gerçeğimi, kim olduğumu kabullendim ve bunu kendimi geliştirmek için kullandım.

Ariel Helwani: Peki sen kimsin?

POWERHOUSE HOBBS: Ben o iğrenç yerin yarattığı bir canavarım. Hayatta kalmak, ayakta durmak için ne gerekliyse onu yaparım. Yaptığım şey kitaba uygun mu diye düşünmem, kitabı ben yazarım.

Ariel Helwani: Böyle bir şey söyleyebileceğini düşünüyordum. Ancak bana sorarsan bugüne kadar oyunu kitabına göre oynadın Will. Oyunu kitabına göre oynamayan birisini göstermemi istersen sana Nathan Jones'u gösterebilirim. Bron Breakker'ı turnuva maçından önce etkisiz hale getirip onun yeri–

POWERHOUSE HOBBS: Nate'in ne yaptığını biliyorum, Ariel. Bron'ı maçtan önce halletti, yerine geçti. Peki bu onu nereye getirdi? Bron, onu Fino Faced Gremlin yapacak turnuvadan dışarı ittiği için Nate'e hasım oldu. Şimdi birbirlerini parçalıyorlar. Benim yapmak istediğim şey yersiz kavgalara bulaşmak değil. Bir şey istersem onu söylerim. Bir daha söylemem, alırım. Belki bir süre bunun için ne yaptığımı duymazsın ancak durduğumu, vazgeçttiğimi düşünmeniz ahmakça olur. Beni daha fazla tanıdıkça bunu anlayacaksınız, Ariel.

Ariel Helwani: İlginç.

POWERHOUSE HOBBS: İlginç bulduğun ne?

Ariel Helwani: İki hafta önceki Payback'de Velveteen'e Televizyon Şampiyonluğunun iştahını açtığını söylemiştin.

POWERHOUSE HOBBS: Gülerek Ne diyebilirim ki? Bu bünye kolay doymuyor.

Ariel Helwani: Bildiğin üzere Velveteen ve Tommaso Ciampa bu hafta kozlarını paylaşacak. Hangi şampiyonun daha iyi olduğu biraz da bu maçta belli olacak. Bu maç hakkında düşüncelerini merak ediyorum.

POWERHOUSE HOBBS: Düşüncelerim önemsiz. Bu iki isimle aynı ringde bulundum. Daha fazlası da vardı o ringde. 8 kişiden yalnız biri ayakta kaldı. Önemli olan şey bu gerçek. Denkleme Hobbs girene kadar herkesin bir hesabı vardır. Ancak günün sonunda hiçbiri istediğini alamaz. Tek gereken şey Hobbs'un kitabında yeni bir bölüm yazmak. Bu bölümü ne zaman yazacağımı soruyorsan bunu sana söyleyemem, Ariel.

Ariel Helwani: Hadi ama, Will! Seni Superstar GM'den kurtardım. En azından bana bunu ver.

POWERHOUSE HOBBS: Gerçekten iyi bir gazetecisin, Ariel. Ancak bunu açıklayıp sürprizi bozmak istemiyorum. Sadece bu sene bittiğinde Powerhouse Hobbs isminin ne ifade ettiğini somut bir şeyle size göstereceğimden emin olabilirsiniz.

Ariel Helwani: Adamı duydunuz değerli izleyenler. Dediğini yaptığında bunu ilk duyduğunuz yeri unutmayın: The Ariel Helwani Show. Bir sonraki bölümde görüşmek üzere!​
 
Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: