Alex Pereira, Jiri Prochazka'yı Böyle Bitirdi!

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
WHAHSHAHSDHWHAJSJAHAXJWHAHSJEJSDJWHAJDJWHSJSHWSJAHAHSHAHSSHAHAHDWHAHXHWGAHSHWSHHS
ÇOK RAHAT ÇOK PROFESYONEL
Yine birilerinin aklında kira vermeden yaşıyoruz.

@Badger hocam, dün yaptığım alıntıda yine dedim, Jiri kapalı kutu diye. İçinden ne çıkacağı bilinmiyordu. Ancak bu bilinmezliğe rağmen bir sene içerisinde yaptıkları ile bu son galibiyet adamı yılın dövüşçüsü seçtirmeye yeterli. Jiu Jitsu’da beyaz kuşak biri için yaptığı yer savunması, Prochazka’nın ikinci raunttaki dominant saldırı oyununa direnmesi ile benim saygımı da kazandı.

Akashi

the front man
Konular
644
Beğeni sayısı
1,918
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
Erken bitirdi hakem yerde çevirebilirdi.
Jiri kendi de dedi bilincim kapandı diye. Ben de başta böyle düşündüm de adam hakem maçı bitirdikten sonra kalkıp gard alıyor tekrar kafa gitmiş tamamen.

Jiri kontrolünde götürüyordu aslında maçı ama o yumruğu çıkartmak da tam baba işi... Hastasıyız favela dövüşçülerinin tebrikler babaya.

Badger

kralkaya
Konular
492
Beğeni sayısı
529
PG Nakit
560
Favori Güreşçi
Triple H
Yine birilerinin aklında kira vermeden yaşıyoruz.

@Badger hocam, dün yaptığım alıntıda yine dedim, Jiri kapalı kutu diye. İçinden ne çıkacağı bilinmiyordu. Ancak bu bilinmezliğe rağmen bir sene içerisinde yaptıkları ile bu son galibiyet adamı yılın dövüşçüsü seçtirmeye yeterli. Jiu Jitsu’da beyaz kuşak biri için yaptığı yer savunması, Prochazka’nın ikinci raunttaki dominant saldırı oyununa direnmesi ile benim saygımı da kazandı.
İşin şakası bir yana Pochazka gerçekten saygı duyulması gereken bir adam. Bu mağlubiyetten dönüşü nasıl olur bilemem ama uzun bir süre divizyonda tepeye oynaması çok zor. Heavyweight olarak görmek isteriz artık kendisini. Jones, Miocic, Aspinall, Gane gibi isimlerle çok kral dream matchler çıkarabilir. Pereira'ya da Hill meydan okudu.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: