RPG Masküleniteyi Reddet


Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
35
Mesajlar
5,369
Beğeni sayısı
1,461
PG Nakit
210
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero



velveteen-dream-looking.gif


Hazır... BAŞLA!

velveteen-dream-wwe.gif

Hayatta bir sürü renk ve bir sürü hikaye vardır. Kırmızı öfkeyi, siyah nefreti, yeşil yaratıcılığı, mavi ise vereceğin son kararı belirler. Peki ya mor? İhtişamı... Işıltıyı, parıltıyı, spot ışıklarını temsil eder. Şirket ikiye bölünürken bile siyah ile morun kavgası en çok ilgiyi çeken şey oldu. Müziği içinde hisset, kafanı sağa sola salla ve sana uzatılan martiniyi reddetme. Sarhoş mu olursun? Hadi ama bir kereden bir şey olmaz. Ayın 15'inden ayın sonuna kadar karınca gibi çalışıp ayın geriye kalan döneminde ağustos böceği gibi dans etmektense iç şunu ve uzaklara dalalım. Kim hayatı boyunca tetikte olup bir gün kaybetme korkusuyla yaşamak ister ki? Her gün farklı bir hayat farklı bir beden ve farklı bir yatak. İşte gerçek süperstar böyle olunur. İnsanların umrunda olduğu gerçek şampiyon böyle olunur.

velveteen-dream-wwe.gif

Şehvet, tutku, arzu... İçin ürper ürper oluyor değil mi? Endüstrinin en önemli kemerini okşamak işte böyle bir duygu. Böyle bir taşşak. Hayatın getirdiği siyahı reddet. Masküleniteyi reddet. Renklerin cümbüşünde yaşa. Hışım seni bir yere getirmeyecek. Olgunlaş biraz, II. Dünya Savaş'ında değiliz. Eğer bir şeyden şikayet edeceksen, spot ışıklarının altına girmeye çalış. Dene beni, seni ünlü yapayım. Hayatını dövüşmeye adadın; ama dövüşmenin sanatı olan güreşe ne kadar yakınsın? Sadece savaşmayı mı biliyorsun? Benimle dans edebilir misin? Benim gibi dünyayı değiştirebilir misin? Omzumdaki parıltıyı sen ışıklandırabilir misin? Yoksa senin omzunda yer alan karanlığa ben mi öbür omzumda ışıltı ekleyeyim.. Tommaso..

tommaso-ciampa-nxt-champion.gif


Ciampa

Şirketteki gelmiş geçmiş bütün Meksikalılar haricinde şirketin gelmiş geçmiş en kötü şampiyonu. Eğer şansını zorlamaya devam edersen gerçekten hiç kimse sağ çıkmayacak. Benim dışımda. Anlamı olan tek şampiyon Velveteen dışında. Sana tavsiyem taze şampiyon yanıma yaklaşma. Sana ders vermek istemiyorum, seninle muhattap bile olmak istemiyorum. Ben şampiyon olmamışlara şans veririm, omzunda bir bel askısı olmasına rağmen şampiyon olmayı beceremeyenlere değil. Eğer Velveteen tecrübesini deneyimlemek istiyorsanız, beni içinizde hissetmek istiyorsanız beni düşünün, HAYAL EDİN! Ben orada olacağım. Velveteen tecrübesini yaşamak isteyenler, lütfen buna değecek kişiler olsun. Bana zaman kaybı yaratmayın, benim karşıma sadece vaktimi boşa harcatmak için çıkmayın. Kimse kötü olduğuna inanmak istemez bu acı gerçeği Velveteen tatlısıyla yaşamayın. Omzumda taşıdığım bu bebek için kim bir fırsat istiyorsa..

velveteen-dream-wwe.gif


DREAM
ON!
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: