WWE SmackDown Tartışma Konusu | 10.11.2023


Bero

Cm Punk'a Hasım, Dominik Mysterio'ya Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,437
Mesajlar
3,754
Beğeni sayısı
1,215
PG Nakit
3,465
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Rey hayranlarını "SmackDown "a davet ediyor ve ardından Birleşik Devletler Şampiyonluğunu Logan Paul'a kaybetmesine değiniyor. Paul'un unvanını kendisinden çaldığını ve hakemin kararı nihai olsa da, Paul'un muşta olmadan onu yenemeyeceğini söyledi. Rövanşı almak için her şeyi yapacağına söz veriyor.

Carlito'nun müziği çalıyor ve ringe doğru geliyor. Kimsenin onu Birleşik Devletler Şampiyonu olarak görmeyi kendisinden daha fazla istemediğini, ancak kaybettiği için Paul'ü suçlamaması gerektiğini söyledi. Santos Escobar'ı muştaları kasıtlı olarak apronda bıraktığı için suçlaması gerektiğini söyler ve Escobar yüzüne vurur. Cruz Del Toro ve Joaquin Wilde onu tutar ve öfkeli Escobar ringi terk eder. Del Toro ve Wilde Carlito'nun neden böyle bir şey yaptığını sorgularken Rey ve Zelina Vega onun peşinden gider.



Bobby Lashley (w/ The Street Profits) def. Carlito (w/ LWO)

bayley ringe geliyor.

Bayley, Damage CTRL ilk başladığından beri IYO SKY ve Dakota Kai için bir planı ve vizyonu olduğunu ve onlar için olmasını istediği her şeyin gerçekleştiğini söylüyor. SKY'ın Kadınlar Şampiyonu olarak sektördeki en iyileri yendiğini ve planı sayesinde artık SKY'ın dönemi olduğunu söylüyor. Crown Jewel'ın grubun en gurur verici anı olması gerektiğini, ancak Kairi Sane'nin dönüşüyle gafil avlandığını söylüyor. Damage CTRL'in işleri bu şekilde yapmadığını söylüyor ve SKY'ı ringe çağırıyor.

SKY'ın müziği duyulur ve Kai ile Sane'nin yanında belirir. Bayley, Sane'nin neden orada olduğunu sorar ve SKY, unvanını korumak için kendisinin de bir planı olduğunu söyler. Bayley'ye istediğinin bu olup olmadığını sorar ve Bayley olduğunu söyler. WWE'den ayrılmadan önce Sane'ye saldırdığı bir videoya atar ve Sane'nin etrafta olmasından endişe duymasının nedeninin bu olduğunu açıklar. Kai, Sane'nin Damage CTRL'e Bayley'ye zarar vermek için getirilmediğini söylüyor. Bayley'nin üzerindeki yükün bir kısmını almak istediklerini ve grubun her zamankinden daha güçlü olduğunu söylüyor. Sane, Damage CTRL'in lideri olarak Bayley'ye saygı duyduğunu ve saldırı için onu affettiğini söylüyor. Ona sarılmak ister ama Bayley artık bunu yapmadığını söyler.

Bianca Belair'in müziği duyuluyor ve ringe doğru ilerliyor. Sane Bayley'yi affedebilirken kendisinin kesinlikle affetmediğini ve düşündüğü gibi onunla bire bir yüzleşecek özgüvene sahip olmadığını söyler. Ardından Damage CTRL'in kendisi ve iki ortağıyla karşılaşacağını açıklar: Charlotte Flair ve Asuka



Dragon Lee def. Cedric Alexander

La Knight ringe geliyor Crown Jewel'ın umduğu gibi gitmediğini söylüyor. Beklentilerin altında kaldığını ya da beklentileri karşılayamadığını söylemek istediğini, ancak bunu yaparsa yalancı olacağını söyledi. Jimmy Uso olmasaydı yeni Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonu olacağını söyledi ve ardından Roman Reigns'e ve WWE'ye sahip olana kadar The Bloodline ile işinin bitmediğini söyledi.

Ardından Grayson Waller ringe geliyor. Knight'a kendisini utandırdığını ve kendisi dışında herkesi suçladığını söyler. Belki Knight'ın o adam olmadığını ama öyle birini tanıdığını söylüyor. Ona Reigns ile ringe çıkmaya gerçekten uygun olup olmadığını sorar ve Knight, Waller'a Crown Jewel'da başına gelenleri hatırlatır. Waller'a birkaç yumruk atar ve içindeki tüm öfke ve hayal kırıklığını Waller'dan çıkarmak üzere olduğunu söyler. Ona vuruyor ve ringin dışına fırlatıyor.

La Knight def. Grayson Waller

Bayley, IYO SKY, and Kairi Sane (w/ Dakota Kai) vs. Bianca Belair, Asuka and Charlotte Flair

maç sonuçsuz bitiyor.



 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: