- Konular
- 8
- Beğeni sayısı
- 64
- PG Nakit
- 0
- Favori Güreşçi
- Seth Rollins
BOGGO ROAD! Nathan Jones burada! Payback şovunda çıktığı maçı kazanmasına rağmen öfkeli gözüküyor. Çok fazla ringin dışında zaman harcamadan ringe giriyor ve köşeye bağırıp mikrofon istiyor. Mikrofon eline ulaşınca konuşmasına başlıyor.
Nathan Jones: "Önce şunu anlamamız gerek: Ben, Nathan Jones, sadece bu arenada değil, yaşamın her alanında bir dominatörüm. Bu gece kazandığım zaferin ardından, burada olmam gereken yerde değilim. Bu ringdeki zaferim, benim için bir şeref madalyasıdır. Ancak, kudretim ve galibiyetimle dolu bu anın keyfini çıkartamadan ne oluyor? Bron Breakker! Ortaya çıkıyor ve adeta bir vahşi köpek gibi üzerime atlıyor."
Jones şaşırmamış bir ifadeyle sadece sinirle kameralara bakıyor.
Nathan Jones: "Bron, senin yaptığın bu saldırı, sadece zayıflığını ve korkunu gösteriyor. Beni yenemeyeceğini biliyorsun ve bu yüzden arkadan saldırarak, gerçek bir adam olmadığını bir kez daha ortaya koydun. Ancak, ben burada duruyorum ve bu tür oyunlara boyun eğmeyeceğim. Bu saldırın, senin korkaklığını ve çaresizliğini ortaya koyuyor. Eğer gerçek bir rekabet istiyorsan, ringde yüz yüze gel ve adil bir mücadele yapalım. Arkadan saldırarak zafer kazanmaktansa, burada adil bir savaşa girmeyi tercih ederim. Eğer gerçek bir şampiyon, gerçek bir kazanan olduğunu düşünüyorsan ve beni yenmeye cesaretin varsa, ringe gel ve bu sorunu adil bir şekilde çözelim. Ancak, eğer bu tür korkakça saldırıları devam ettirirsen, seninle başa çıkmak benim için sadece bir zevk olacak. Sadece ringde değil, hayatın her anında da seni izleyeceğim ve seni bu tür karanlık taktiklerinle başa çıkmaya zorlayacağım. Bron Breakker, seninle uğraşmak için buradayım ve bu mücadele seninle sınırlı kalmayacak. Eğer devam tüm bu saçmalıklara devam edersen sen nereye gidersen git, her yerde bulacağım ve seni yok edeceğim. Bu, sadece bir tehdit değil, aynı zamanda bir sözdür ve ben sözümü yerine getirmek için buradayım."
Nathan bir süre bekliyor ve arka alana doğru bakıyor fakat herhangi bir hareketlilik göremeyince tahmin eder bir ifadeyle devam ediyor.
Nathan Jones: "Ben de öyle tahmin etmiştim. Bron! Senin gibi karakterler, bu sporun gerçek ruhunu zedeleyen ve seyircilere haksızlık yapan kişilerdir. Ancak ben, adalete inanan biriyim ve bu tür hilelere boyun eğmeyeceğim. (Jones iplere yaslanıyor) Bir gerçeği kabul etmek zorundasın, Bron. Benimle uğraşmak, sadece fiziksel bir mücadele değil, aynı zamanda zihinsel bir oyunun da başlangıcıdır. Senin taktiklerin sadece güçlü darbelerden ibaret olabilir, ancak ben sadece güçlü bir vücut değil, aynı zamanda güçlü bir zihinle de donanmış biriyim. Daha önce hiç açlıkla sınandın mı? Tek bir gece bile dört duvar arasında kaldın mı? Yıllar veya aylar demiyorum! Tek bir gün o*ospu çocuğu! Bunu övünmek için söylemiyorum. Yaşadıklarım aklıma geldiği her an utanıyorum. Yerin dibine giriyorum! Fakat yaşadıklarımı reddedemem. Sadece onları onarabilirim. İşte o yüzden bunun için buradayım. Bron... Yanlış adamla uğraşıyorsun! Sen daha ufak ve basit hilelerinle beni alt edebileceğini düşünen bir çocuktan başka bir şey değilsin."
Seyircilerden olumlu tepkiler geliyor.
Nathan Jones: "Sana bir abi tavsiyesi vermeme izin ver Bron."
Nathan kameralara bakıyor ve hafiften sırıtıyor.
Nathan Jones: "Sen amcan veya baban değilsin. Hiçbir zaman da olamayacaksın. Çantanı topla ve seksi kız arkadaşının yanına geri dön evlat. Yoksa onu biraz daha yalnız bırakmaya devam edersen ben devreye girmek zorunda kalacağım."
Jones mikrofonu yere fırlatıyor. Tehditkar bir şekilde kameraya bakıp sırıtırken kameralar kapanıyor.