Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Girişte Jey Uso görünüyor. Kendisi durgun bir şekilde ringe ilerliyor. Ringe giriyor ve bir mikrofon talep ediyor.
Jey Uso: B-U-R-A-D-A-Y-I-M .
Jey Uso mikrofonu dışarı fırlatıp arka alana doğru ilerliyor. Arka alanda onu Jimmy Uso karşılıyor ve konuşmaya başlıyorlar
Jimmy Uso: Dalga mı geçiyorsun uce? Oraya gidip sadece bir kelime edip geri mi döndün, bu tam bir saçmalık.
Jey Uso: Seni ilgilendiren bir durum yok Jimmy. İşlerime burnunu sokmak istersen seni pişman ederim.
Jimmy Uso: Bu ne şiddet bu ne celal uce? Sana birşey yapmadım, yaptıysam söyle de bileyim.
Jey Uso: Ne yaptığını gayet iyi biliyorsun Jimmy. Şu başımdaki işleri halledeyim sıra sanada gelecek.
Jimmy Uso: Ne oluyor sana ha? Ona buna ''sıra sana gelecek'' diyosun. Sen benim ne y*rramsın ha?
Bu lafın üzerine Jey oldukça sinirleniyor ve Jimmy'e saldırıyor. İkili birbirine oldukça sert bir şekilde girişiyorlar. Alana Rikishi'nin intikal ettiğini görüyoruz. İkisinide ayırıyor ve tokatlıyor. Ardından iki oğlunuda karşısına alıp konuşmaya başlıyor Rikishi...
Rikishi uzaktan gelirken oğulları Jimmy ve Jey'in tartıştığını görünce koşarak onları ayırmaya geliyor.
Rikishi: N'oluyor lan burada?
Rikishi oğullarına bakarken Jimmy ve Jey birbirini kesiyor ayrıldıktan sonra.
Rikishi: Ulan siz yine neyi paylaşamadınız? Eşşek kadar adam oldunuz hala çocuk gibi yaptığınız şeye bakın.
Jey Uso: Baba önce o b-
Rikishi: Yeter Joshua! Bu saçmalığı daha fazla dinlemek istemiyorum.
Rikishi oğlu Jey'e bağırırken Jimmy sinirli bir şekilde alanı terk ediyor. Jimmy oradan giderken Rikishi ve Jey arkasından bakıyor ve Rikishi Jey ile konuşmaya devam ediyor.
Rikishi: Oğlum bizim şu anda asıl hedefimiz olan PGW takım kemerleri için Johnny ve Venis'e kafa tutmamız gerekirken neden hala ailemizin içinde bölünmeye devam ediyoruz? Bunun baş sorumlusu da kim? Roman mı? Bunun olmasına lütfen izin verme. Yeniden kendi içimizde bölünemeyiz.
Jey Uso babasının dediklerini onaylıyormuşçasına kafasını sallıyor.
Rikishi: Haydi gel evlat. Gidelim buradan.
Rikishi oğluna sarılıp ona sevgi gösterirken kameralar kapanıyor.