Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Mr. X
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Kara" data-source="post: 117962" data-attributes="member: 94"><p style="text-align: center"><em>Daily's Place'ın içerisinden bir odada kamera açılıyor. Akşam yaklaşan şov öncesi Roman Reigns ağırlık kaldırırken görüntüleniyor. Bir havlu alarak oturuyor ve soluklanıyor. Bu sırada karanlığın içindeki bir adam ona sesleniyor. Roman o tarafa dönüyor.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]2976[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Roman Reigns: </strong>Buralara zahmet etmene gerek yoktu X.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Mr. X: </strong>Bu hitaplara devam edecek miyiz? Beni burada ki herkes tanıyor. Anlıyorum buralara tek başına geldin, binbir zorluklar, bilmem neler. İnsanlara bir akıl hocan olduğunu söylemek zor değil. Korkma bu senin o çok güçlü o çok sert adam imajından bir şey götürmeyecektir. Babanın kafasını bir piton gibi kavradığında o imajın temeli yeterince sağlam oldu. Ulu Yüce Roman Reigns! İyi misin? Baban eminim değildir.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Roman Reigns:</strong> Bendeki baba boşluğunu doldurmak gibi bir niyetin varsa sana yetim çocuklar bulabilirim. Kısa kesip asıl meseleye gelmene yardımcı olacaksa gerçekten yaparım.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Mr. X: </strong>Güzel bir giriş yaptık. Eninde sonunda Anoa'i elemanlarıyla yüz yüze gelecektin ama senin bundan olabildiğince uzak durman gerekiyordu. Prince of PGW vakti geldi her nasıl olduysa sende bunun içindesin. Önceliğin Starboy olacak. Ailenin kara koyunu rolü için acele ediyorsun. Bu akşam büyük bir fırsat var.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]2977[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Roman Reigns: </strong>Planlarım olduğunu söyledim. Anoa'i kabilesiyle her şey yolunda gidiyor. Bu akşam seni şaşırtabilirler. Herhalükarda şaşıracaksın çünkü Starboy. Starboy'dan bahsediyorsun değil mi? Bu ne sikim bir isim böyle? Bir çocuğa benziyor. Bisiklet hırsızı bir çocuk. Ben sonrasında gelecek isimler için endişeleniyorum. Mesela Daniels mesela Kingston. Kingston ağır bir topa benziyor Daniels ise.. Ne çıkacağını bilemeyiz ama Starboy? Gerçekten Starboy mu? Ben burada gelebilecek şeyleri hesaplarken, düşünürken sen bana Starboy diyorsun. Ağzımı bozmak istemiyorum ama kafana sıçayım senin! Bu oğlanı geçemeyiz mi sanıyorsun? Bunları söylemek için mi yanımda duruyorsun? Sakın kaşlarını çatıp kibirden bahsetme. Bana sadece mantıklı yaklaşımlar yap. Buraya gelmemde yol olduğunu biliyorum buna minnettarım, seyircilerin önünde olmak istediğini de biliyorum. İlgiyi seviyorsun biliyorum. Her şey için vakit var. Prince of PGW için vakit var, Anoa'i için vakit var, çalışmak için vakit var. Her şeyi düşünüyorum, senden fazla düşünüyorum ve planlıyorum. Şimdi Starboy için vakit geldi. Bu kelimeyi bu akşamdan sonra kullanmayacağız. Gitme vakti X.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Roman Reigns ayağa kalkarak eldivenini giyiyor ve ayna da kendine bakıyor. Kapı kapanma sesiyle birlikte görüntüde kapanıyor.</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kara, post: 117962, member: 94"] [CENTER][I]Daily's Place'ın içerisinden bir odada kamera açılıyor. Akşam yaklaşan şov öncesi Roman Reigns ağırlık kaldırırken görüntüleniyor. Bir havlu alarak oturuyor ve soluklanıyor. Bu sırada karanlığın içindeki bir adam ona sesleniyor. Roman o tarafa dönüyor.[/I] [ATTACH type="full" alt="1699615088996.png"]2976[/ATTACH] [B]Roman Reigns: [/B]Buralara zahmet etmene gerek yoktu X. [B]Mr. X: [/B]Bu hitaplara devam edecek miyiz? Beni burada ki herkes tanıyor. Anlıyorum buralara tek başına geldin, binbir zorluklar, bilmem neler. İnsanlara bir akıl hocan olduğunu söylemek zor değil. Korkma bu senin o çok güçlü o çok sert adam imajından bir şey götürmeyecektir. Babanın kafasını bir piton gibi kavradığında o imajın temeli yeterince sağlam oldu. Ulu Yüce Roman Reigns! İyi misin? Baban eminim değildir. [B]Roman Reigns:[/B] Bendeki baba boşluğunu doldurmak gibi bir niyetin varsa sana yetim çocuklar bulabilirim. Kısa kesip asıl meseleye gelmene yardımcı olacaksa gerçekten yaparım. [B]Mr. X: [/B]Güzel bir giriş yaptık. Eninde sonunda Anoa'i elemanlarıyla yüz yüze gelecektin ama senin bundan olabildiğince uzak durman gerekiyordu. Prince of PGW vakti geldi her nasıl olduysa sende bunun içindesin. Önceliğin Starboy olacak. Ailenin kara koyunu rolü için acele ediyorsun. Bu akşam büyük bir fırsat var. [ATTACH type="full" alt="1699624883141.png"]2977[/ATTACH] [B]Roman Reigns: [/B]Planlarım olduğunu söyledim. Anoa'i kabilesiyle her şey yolunda gidiyor. Bu akşam seni şaşırtabilirler. Herhalükarda şaşıracaksın çünkü Starboy. Starboy'dan bahsediyorsun değil mi? Bu ne sikim bir isim böyle? Bir çocuğa benziyor. Bisiklet hırsızı bir çocuk. Ben sonrasında gelecek isimler için endişeleniyorum. Mesela Daniels mesela Kingston. Kingston ağır bir topa benziyor Daniels ise.. Ne çıkacağını bilemeyiz ama Starboy? Gerçekten Starboy mu? Ben burada gelebilecek şeyleri hesaplarken, düşünürken sen bana Starboy diyorsun. Ağzımı bozmak istemiyorum ama kafana sıçayım senin! Bu oğlanı geçemeyiz mi sanıyorsun? Bunları söylemek için mi yanımda duruyorsun? Sakın kaşlarını çatıp kibirden bahsetme. Bana sadece mantıklı yaklaşımlar yap. Buraya gelmemde yol olduğunu biliyorum buna minnettarım, seyircilerin önünde olmak istediğini de biliyorum. İlgiyi seviyorsun biliyorum. Her şey için vakit var. Prince of PGW için vakit var, Anoa'i için vakit var, çalışmak için vakit var. Her şeyi düşünüyorum, senden fazla düşünüyorum ve planlıyorum. Şimdi Starboy için vakit geldi. Bu kelimeyi bu akşamdan sonra kullanmayacağız. Gitme vakti X. [I]Roman Reigns ayağa kalkarak eldivenini giyiyor ve ayna da kendine bakıyor. Kapı kapanma sesiyle birlikte görüntüde kapanıyor.[/I][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Mr. X
Menü
Giriş yap