Rıza Çalımbay Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Oldu


Re7o

Capeless Crusader
Katılım
4 Tem 2023
Konular
375
Mesajlar
2,108
Beğeni sayısı
352
PG Nakit
695
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Şenol Güneş'in gittiği gün yapman gereken işi Beşiktaş Konferans Ligi'nden elendikten sonra yapıyorsun. Senden daha büyük bir Beşiktaş düşmanı yoktur ya.
 
Katılım
30 Haz 2023
Konular
1,948
Mesajlar
4,968
Beğeni sayısı
935
PG Nakit
655
Konum
Kocaeli
RPG Karakteri
Solo Sikoa
Favori Güreşçi
CM Punk
1
Sene başından beri şu tweetin gelişi belliydi. Umarım Sivasspor’da oynattığı futbolu buraya adapte etmeye kalkmaz. Taraftarın bu futboldan memnun kalmayıp kendisine “Beşiktaş böyle futbol oynamaz.” demesi az olan kredisini hızlıca tüketmesine sebep olabilir. Hayırlısı olsun.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,332
Mesajlar
16,146
Beğeni sayısı
4,093
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Rıza Çalımbay’ı çok sevmem, ama Beşiktaş’ın şu durumunda inisiyatif almak çok büyük bir cesaret. Türk futbol tarihinin belki de en kötü yönetiminin muhtemelen son 1 ayını, sezonu -kimisi tamamen futbolu- kafada bitirmiş oyuncu grubu varken yönetmeye geliyor. Tüm bu durumun farkında olduğu açık, böyle bir çılgınlığa girişmeyi para ya da sair bir maddi değer açıklayamaz. Şu durumda Beşiktaş’ta takımın idaresini almayı isteyen adam harbi ve hasta Beşiktaşlıdır, tuttuğu takımına karşı eşsiz bir sadakat duygusu besliyordur. Üstelik Rıza Çalımbay yıllarca Sivas’ın başında, Türk futbolunun son yıllardaki açık ara en istikrarlı hocası olarak bir kariyer çizdi, son sezonunda kimsenin çıkmasına ihtimal dahi vermediği, hatta herkesin 0 çekerler dediği Konferans Ligi grubundan lider çıkarması da cabası. Kariyerini böyle hatırı sayılır bir mertebeye çekmişken bu riski alması, kendisini tabiri caizse ateşe atması saygımı daha da arttırdı. Şu 1 aylık süreçte bazı şeyleri, belki de birçok şeyi yanlış yapabilir; ama günün sonunda Beşiktaş taraftarı Rıza Çalımbay’ın bu “Beşiktaş kokan” hamlesinin anlamını ve değerini yine de unutmaz, unutmamalı. Görevinde başarılar diliyorum.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: