Dune: İkinci Kısım Fragmanı

Nature Boy

running bitcoin
Konular
202
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
1,260

“Dune, Yüzüklerin Efendisi ile kıyaslanabilecek tek şaheser kurgu serisidir.”

Nice bilim kurgu eserini kaleme almış üstad, Arthur C Clarke’ın bu övgüsüne nail olmuş bilim kurgu klasiği Dune’un ikinci sinema adaptasyonu yeni filmi ile geri dönüyor. Forumda filmin genel konusunu görmediğinden açmak istedim. Fragmanı yukarıda.​

Gloom

mrs foley's baby boy
Konular
2,193
Beğeni sayısı
1,765
PG Nakit
400
1
İlkini izlemedim. Fantastik edebiyata çok düşkün de değilim belirli eserler hariç. Ayrıca, sanki Dune’u izlemeden önce okumak lazımmış gibi geliyor. Kitabını beğenenler daha çok çevremde.

Nature Boy

running bitcoin
Konular
202
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
1,260
İlkini izlemedim. Fantastik edebiyata çok düşkün de değilim belirli eserler hariç. Ayrıca, sanki Dune’u izlemeden önce okumak lazımmış gibi geliyor. Kitabını beğenenler daha çok çevremde.
Kitabını ben yeni bitirdim. Filmi ardından izlemek için açtığımda sövüp kapattım 2 dakikada. Film iyi bir adaptasyon ancak kitabın yanında çok bayağı kalıyor.

Dune’dan bahsederken yetişkinler için Star Wars denilse çok da yanlış olmaz. Dune’u okurken herhangi bir bilim kurgu içeriği tüketmediğini fark ediyorsun. Dini, Ekolojik, Felsefi, Antropolojik ve Siyasi alt metinler aklını başından alıyor insanın.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: