RPG Sarı Oğlan'ın Akıbeti

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
619
Beğeni sayısı
1,223
PG Nakit
1,935
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Yer: Bar
Saat: Gece 1 suları...

1699546799647.png1699546881757.png

Jey Uso: Çok umutluyum Solo. Gelecek için çok umutluyum.
Solo Sikoa: Senin adına sevindim abi. Üstündeki kara bulutların gitmesi senin için çok iyi bir gelişme.
Jey Uso: Val Büllük ve onun mazoşist arkadaşının sonunu getirmek çok iyi olacak. Haddini aşan herkesin sonunu getiricez.
Solo Sikoa: Keşke babamız zamanında bunların g*tünü kaldırmasaydı. Şimdi kendilerini bir halttan sayıyorlar.
Jey Uso: İki karıyı düzmüşler diye PGW evreni tarafından ilahlaştırılıyorlar. Buna bi son vericez. Bide ekstradan tag team kemerlerini çözersek çok makbule geçecek.
Solo Sikoa: Büyük kuzen hakkında ne düşünüyosun?
Jey Uso: Kendisinin gelmesi beni sevindirmişti ancak üstümüze hakimiyet kurmaya çalışması beni deli ediyor. Onunda hakkını veririz yakında.

İçeriye birisi girer...
@sehinsahakahs

Son düzenleme:

BerzerkBryan

Boliever
Konular
480
Beğeni sayısı
503
PG Nakit
500
RPG Karakteri
Tyler Breeze
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
1
Jey Uso: Sen de kimsin?

845236-Black-and-white-Blonde-girl-Corset.jpg

Kadın: Val Venis'in takıldığı kızlardan biriyim.

Jey Uso: Adın ne?

Kadın: Margot.

Jey Uso: Neden buraya geldin?

Margot: Geçiyordum sadece.

image.png

Solo Sikoa: Hey çok güzelsin.

Margot: Teşekkür ederim sen de çok yakışıklısın.

Solo Sikoa: Teşekkürler.

Solo Sikoa: Arka odaya gelsene güzelim.

Margot: Neden?

Solo Sikoa: Bir şey göstereceğim.

Margot: Geliyorum yakışıklı.

Jey Uso: Ne yapacaksın Solo?

Solo Sikoa: Birazdan geleceğim.

Solo ve Margot odadan çıkıp arka odaya doğru giderken kapıda tanıdık bir yüzle karşılaşırlar.

@Kara

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,278
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
1699557324535.png
Roman Reigns kapıda beliriyor ve dehşete düşmüş bakışlarla manzaraya bakıyor.

Roman Reigns: Bir eşeğin çiftleşmesini izlemek için para ödeyecek insanlar tanıyorum ama şahsen ben ödemezdim. Bu eşeğin kuzenim olduğunu görmek ise acı verici. Aslında bakarsanız bu odada bulunan her şey acı verici sadece acı değil utanç verici. Şimdi düşününce Anoa'i ailesinin nasıl bu şirkette yer alabildiğini anlamaya başlıyorum. Sonuçta bu şirket bir nevi sirk ve eşekler sirklerde gayet iş yapabilir.

Roman Reigns şimdi Sikoa ve Margot'un yanından geçerek ilerliyor.

Roman Reigns: Sen? Öz babanla girdiğin ateşli mücadeleden sonra burada kafa dağıtıyor gibisin. Bende tam onun için buradayım. Yarin cikmam gereken bir maç var ve biraz kafa dağıtmak iyi olabilir. Bir bira yuvarlar mıyız Jey?

@The MANIAC @The Lunatic Fringe

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
619
Beğeni sayısı
1,223
PG Nakit
1,935
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
1699558612726.png

Jey Uso: Senin bu tarz egoist konuşmalarından bıktım uce. Buraya iki kafa dağıtmaya geldik ve sen burnunu burayada soktun. Bizimle uğraşacağına kendini başka hedeflere yöneltebilirsin. Bizim zaten uğraştığımız bazı dingiller var, 3. kişi olma Roman yoksa seninde icabına bakmak zorunda kalırım.

Solo Sikoa: Adamım şu yürüyen egoyu kendi haline bırak. Biz buraya eğlenmeye geldik Roman'ın laflarını dinlemeye değil. Ben odadayken babam aradı. O buraya geliyor...

Mekana Rikishi giriş yapar... @The Lunatic Fringe @Kara

Konular
992
Beğeni sayısı
1,437
PG Nakit
2,230
Favori Güreşçi
Shawn Michaels
Rikishi oğullarını görmek için onun da bara geldiğini görüyoruz.

Rikishi:
Selam oğullarım. Sizi burada görmek çok gü-

rikishi_6.PNG

Rikishi odanın içinde Roman'ı görünce duraksar ve bir süre sonra konuşmaya başlar.

Rikishi:
Senin burada ne işin var Joe?

2960

Roman Reigns: Sadece kuzenim Jey ile kafa dağıtmak için onunla bira içmek istedim. Beni gördüğüne sevinmedin mi yoksa babalık?

Rikishi: Bunu tabii ki yapabilirsin Joe ama seni buraya çağıran kimse olmadı. O eski efendi Joe gidip serseri bir tipe dönüşmüşe benziyor. Yıllar seni çok değiştirmiş belli ki kuzen.

Rikishi oğullarına dönüp bakıyor ve odadaki Venis'in eski orospularından olan Margot gözüne çarpıyor.

Rikishi:
Sen de kimsin peki?

Margot: Adım Margot. Sadece buradan geçiyordum. Kapının açık olduğunu görünce içeri gir-

Solo Sikoa: Ben bununla ilgilenirim baba. Hadi sen biraz Jey ile konuş.

Solo yanındaki Margot'a bakıp onunla konuşmaya devam ediyor.

Solo Sikoa:
Yapmadan önce bir şeyler içmeye ne dersin bebeğim?

Margot: Neden olmasın (:

Solo ve Margot oradan ayrılırken odada sadece Roman, Rikishi ve Jey kalıyor.

Rikishi: Joe bak derdinin ne olduğunu bilmiyorum ama senin kanından olan insanlara salça olmayı bırakıp ailemizi kıskanan köpeklere salça olmayı deneyebilirsin.

Rikishi konuştuktan sonra Roman Reigns onun söylediğine gülüp konuşmaya devam ediyor.

@Kara

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,278
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Roman Reigns elindeki birayı Jey'e verdikten sonra kapıya yöneliyor. Tam çıkacakken arkasını dönüp ikiliye bakıyor.

Roman Reigns: Rakiplerinize darbe vurmak için eski orospularına atlamak.. Hamlelerinizi takdir ediyorum. Bir sonraki hamleniz muhtemelen başka bir orospuyu bagaja atıp kaçırmak olacaktır.. Sikoa hatunu bagaja koyar, sen arabayı sürersin babalık.. Eğer yardıma ihtiyacınız olursa.. Yardım gerekiyorsa.. Sokaktan tanıdığım bir kaç eleman var kesinlikle iş görecektir. Anoa'i ailesi için yapabileceğim tüm yardım bu kadar. Jey.. Babayı üzmemeye çalış ve biranın tadını çıkar. Ben salona dönüyorum. Unutmadan içerideki oğlanı bir ara kontrole götürün.. Val Penis'in çıktığı bir delik yüzünden mezara gitmesini istemem. Anoa'i ailesi yeterince utanç taşıyor zaten. İyi günler..​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: