Gelecek Örümcek Adam Oyunlarının Ana Karakteri Miles Morales Olacak

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,273
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
İlk oyunda ve kendi oyununda beğenmiştim ben karakteri. Hatta Peter'dan çok daha iyiydi. Miles'i sevdirmek için Peter'ı öyle boktan yazmış da olabilirler bilemedim.

Dragon

JM Cericho
Konular
9
Beğeni sayısı
358
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Alexa Bliss
Bende memnunum bu karardan. Miles zaten Peter’dan daha güçlü bir Spider-Man. Peter’ın zor yendiği Rhino’yu Miles 3 dakikada yerden yere vurdu. Değişiklik iyidir ayrıca. Daha 2. oyunu oynayamadım ama 2018’deki oyunu ve Miles Morales’i oynadım ve Miles’ın hikayesi bana daha taze bir hikaye geldi. 2018’de çok iyi oyundu ama 2004’teki filmde izlediğimiz Dr. Octavius hikayesi, işte Kingpin’dir Electro’dur vs. bana yeni gelmemişti hiç. Yeni düşmanlar da olursa Miles hikayesi şahane yerlere gidebilir.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,761
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
İlk oyunda ve kendi oyununda beğenmiştim ben karakteri. Hatta Peter'dan çok daha iyiydi. Miles'i sevdirmek için Peter'ı öyle boktan yazmış da olabilirler bilemedim.
Evet tam olarak bunu yaptılar. Peter Parker'ı öyle kullanmak nedir ulan?

Bogi

Jön Türks
Konular
18
Beğeni sayısı
379
PG Nakit
0
Paramız cebimizde kalacak. Bu ekonomik darboğazda bizi düşündüğü için Insomniac Games'e en içten teşekkürlerimi sunarım.

Miles'ı bu oyunda sevmedim, sıkı Peter'cı olduğumdan da olabilir. Çok toy görünüyor olmasından da olabilir. Kararsız kaldım.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: