RPG "World Champion"

jaques

clk
Konular
42
Beğeni sayısı
1,274
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk
payback #14 / louisville gardens
kameralar kapandıktan sonra

Ana olayda yaşanan aksiyonun ardından seyirciler yerinden kalkmaya niyetlenirken girişten duydukları ses hepsinin durmasına neden oluyor.

Angel Garza: "Hayır hayır hayır... Bu gece böyle bitmeyecek."

solano.jpg

Angel Garza omuzunda kemeriyle girişte beliriyor ve ağır adımlarla yürümeye başlıyor.

Angel Garza: "Koca oğlan bu gece istediğini alamayacak. Ne onun ne de sizin istediğiniz olacak. Bugün de diğer günler gibi olacak, sadece tek bir kişinin istediğini aldığı bir gün - Benim, Angel Garza'nın. Bu şirketin ana kemer şampiyonunun..."

Angel cümlesini tam olarak tamamlamasa da duraksıyor. Onu yuhalayan seyircilere bakıyor ve ringe doğru yürümeye devam ediyor.

Angel Garza: "Buna ne kadar devam edeceksiniz? Bu bakışlardan bahsediyorum evet. Sizi hiç yüz yüzeyken böyle görmemiştim. Hayır, az bile söyledim... Sizi s*ktiğimin televizyonunda bile böyle görmemiştim. Bu şaşkınlığın ötesinde bir şey. Suratlarınız... Evde dolaşıp duran bir farenin varlığını bilmesine rağmen görmezden gelen, hayatına devam etme kararı alır almaz da kulağını ona kaptıran bir zavallının suratı bu. Bu, bir daha hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını anlamak gibi bir ifade. Ama haklısınız. Gerçekten de bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Prestige Grand Wrestling adı verilen bu çukurun en tehlikeli adamını evinize girmiş küçük bir fare olarak gördünüz ve bu küçük hata hepiniz için güreş eğlencesi denilen kavramın sonunu getirdi. A tus ojos, un luchador perdedor se convirtió en campeón. (Sizin gözünüzde kaybeden bir dövüşçü şampiyon oldu.) Belki bir "Garza" olmasaydım ben de sizler gibi düşünürdüm, bu yüzden de sizi emin olun ne kadar nefret etsem de sizi bir yandan anlayabiliyorum. Ama onu... Onu bir türlü anlayamadım. Evet, Bay O'Neil'dan bahsediyorum. PGW'nun yeni başkanı, hayırsever ve düşünceli iş adamı... Adamın hayatına baktığınızda tek bir kusur bile göremiyorsunuz. PGW'nun Mesih'i desem az kalır. Peki böylesine bir adamın şirketinin Dünya Şampiyonu, en kıymetli kemerinin sahibi ile ne gibi bir derdi olabilir değil mi? Lockdown'da aldığım ve tarihe geçmemi sağlayan galibiyet mi tüm sorun? Hayır, en azından bugün gördüğüm kadarıyla olayın bu olmadığına eminim. Ben size geçeği söyleyeyim. "Bay O'Neil" Angel Garza'yı şampiyonu olarak görmüyor çünkü şirkete geldiği günden beri esen rüzgarını Lockdown gecesinde söndürdü. "Bay O'Neil" Angel Garza'yı şampiyonu olarak görmüyor çünkü onun gözlerine baktığı anda onun ne kadar tehlikeli olabileceğini ve omuzunda şirketin en değerli kemeri olduğu sürece ortalığı yakıp yıkacak derecede bir role sahip olduğunu kendi gözleriyle gördü. Haksız da sayılmaz, atladığı ufak bir detay hariç... Eğer tehlikenin kendisi olan bendenizi harcamaya hazırsa, kendi şirketinin de benimle birlikte bataklığa gireceğine hazır olmalı. Çünkü artık ganimet sahibi ile bütünleşti. PGW, Angel Garza demek."

Angel Garza: " Bu durumdan rahatsız olduğunu biliyorum O'Neil. Şu an bu dediklerimi dinlerken tüylerinin diken diken olduğunu biliyorum. Lockdown'daki ana kemer galibiyetimin seni ve tüm güreş izleyicilerini neden bu kadar çok kızdırdığını bildiğim gibi... Paco Alonso gibi. Onu tanır mısınız? Tio'm Hector'u bir Chihuahua gibi çalıştırıp şirketinde kimsenin önemsemediği dandik kemerleri ona vererek uyuttuğu gibi. Ya da Ted Turner'ın onu harcamasından mı bahsetmeliydim? Yoksa Vince'in onu herhangi bir tag team maçına yerleştirip seneler sonra Eddie Guerrero denilen y*vşağı aya kadar pushlamasından mı konuşmalıyız? Tesadüfe bakın, o o*ospu çocuğunun yeğenini bu şirketin ilk şampiyonu yapan kişiler de yine Garza soyadını taşıyanlar oldu. Geçmişe dönüp baktığınızda, hatta bundan 2-3 ay öncesine bile baktığınızda hepinizin göreceği şey Amerika denen bu yerde Garza isminin herkes tarafından küçümsenmesi olacak. Bu yüzden size vermem gereken ders tam olarak Lockdown'da yaşananlardı. Sizin hak ettiğiniz son buydu. Omuzumda duran bu kemer - World Heavyweight Championship... Dedem Humberto Garzar Senior'un tüm hayatını verip de ödülünü alamadığı şeyin ta kendisi. Bu kemer onun tüm hayalleri. Ve o bunların hiçbirine kavuşamadan bu dünyadan çekip gitti. Tıpkı tio'm gibi. Hector... Aklımdan çıktığı tek bir an bile yok. Fakat o da bunu başaramadı. Acı olan da bu çünkü bunu başarmaya en yakın olan oydu. O içimizdeki en yetenekli olandı. ŞU KADAR YAKINDI, ama başaramadı. Belki Tanrı ona hak ettiği yaşamı verseydi şu an benim yerime bu aileye Dünya Şampiyonluğunu getirmiş kişi o olurdu. Fakat kaderin cilvesine bakın... Artık o benim. Bu ailenin kör talihini bitiren adam benim. DÜNYA ŞAMPİYONU ANGEL GARZA. VE SİZLER, GARZA İSMİNİ GÜREŞ TARİHİNİN EN TEPESİNE, HAK ETTİĞİ YERE YERLEŞTİREN O ADAM İLE KARŞI KARŞIYASINIZ. Mi tio, Mi abuelo... Başardım. Garza ismini sizin çabaladığınız yere getirdim ve bunu sadece ama sadece bizim için yaptım. Bunu sizden yıllarınızı çalan p*ç kurularına dersini vererek, o ringde kendimi yormaya bile tenezzül etmeyerek başardım. İşte bu bana doğru yolu kullandığımı gösteriyor. İşte bu gerçekten bir şampiyon olduğumu hissettiriyor."

solano2.jpg

Angel Garza: "Titus, Mr. O'Neil veya kendine ne denmesini seviyorsan... Ne yapmak istediğini biliyorum. Garza ismini bu şirketten temizlemek istiyorsun. Çünkü bu ismin altında kalacağından korkuyorsun. Silinip gitmekten ve eskiden olduğun gibi bir adam olmak senin her gece gördüğün kabusların ana fikri. Sen... Sadece kendi isminin önemsenmemesinden korkuyorsun. Ben ise yıllar boyu hak ettiği spot ışığını üstüne alamamış bir hanedanın, her zaman diğerlerinin arasında yok sayılmış ve buna fazlasıyla alışmış bir ailenin içinden gelen bir adamım. O yüzden kaybedecek bir şeyim olduğunu ve onun da bu kemer olduğunu düşünüyorsun fazlasıyla yanılıyorsun pobre tipo. Ben sadece bu isim uğruna yaşıyorum ve sadece bu isim uğruna öleceğim. Senin gibiler ise bu ismi düşürmeye yeltendiği anda benim gazabımla karşı karşıya kalacak."

Angel duraksıyor ve bakışlarını seyircilerden çekip kameralara çeviriyor.

Angel Garza: "Cuma günü, şef patrona karşı olmayacak. Şef sana karşı olacak. Bu da senin o zavallı çocuklara anlatmak zorunda kalacağın ve bizzat Prestige Grand Wrestling'de alacağın ilk ve son ders olacak. "

solano1.jpg

Girişte çalmayan o şarkı şimdi çalıyor. Angel Garza'nın müziği arenada yankılanırken o omuzundaki World Heavyweight Championship'i kaldırıyor ve kendinden oldukça emin bir şekilde sırıtıyor. Bu görüntülerin eşliğinde kameralar kapanıyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: