RPG F*CK YOU COLE

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,111
Beğeni sayısı
1,677
PG Nakit
400
1

Müzik duyuluyor ve Adam Cole girişte gözüküyor. Elinde mikrofon ve yüzünde klasik, kocaman bir gülümseme var. Son Payback şovunda yaptıklarından gurur duyduğu yüzünden okunuyor. Artık karışık tepkiler değil, çoğunlukla Boo alan Cole, ağır adımlarla ringe ilerliyor. Ringe girdiğinde tepkilerin bitmesini bekliyor ve gevşek tavırlarla kollarını iki yana açıp konuşmaya başlıyor.

Adam Cole: …tamam, bu tepkiyi hafiften hak ettik ama- AMA-

Cümlesini bitiremeden yine başlıyor seyirci. “FUCK YOU COLE! FUCK YOU COLE! FUCK YOU COLE!”

tumblr_p4xo90C5fr1tuenido2_500.gifv

Adam Cole: Dediğim gibi, hak etmediğimi söyleyemem, Desmond’un sadece kariyerini bitirmeliydim, bir daha yürüyemeyecek hale getirmeme gerek yoktu ama siz de anlamalısınız, hatta bunu bekliyor olmalıydınız! Size beyaz atlı prens olmadığımı ilk söylediğimde hala Goldberg ile laf yarışına giriyordum. Benim tek derdim güreşmek ve hakkım olanı almak. Adaletten bahsetmiştim, şimdi tüm şirket adalet arıyor. Güreşçiler benim ceza almamı istiyor. Görmenizi istediğim tam da bu baylar ve bayanlar. Başkaları ceza için yönetime dilenirken, ben cezayı kendim kesiyorum. Bence bu şirkette adaleti ellerine alan kişinin kim olduğu gayet ortada. Britt’in adını ağzına almaması gerektiğini Desmond’a söylemiştim. O ne yaptı? Benimle baş edemeyeceğini anladığında küçük manipülasyon taktiklerine sırtını yasladı. Beni olmadığım bir adam gibi göstermeye çalıştı. Şunun yeniden altını çizmeliyim, birkaç hafta önce yayında yaşananlar, Desmond’un benim hakkımda söyledikleri, bunların hepsi beni karalamak için oynanmış anlamsız, ikinci sınıf oyunlar.(Seyircinin sesi yine yükselirken Cole onları bastırıyor.) Öyle olmasaydı bile size bir şey kanıtlamak zorunda değilim a*ına koyayım! Bu işi sizin için yapmadığımı kundaktaki çocuk bile biliyor artık. Size gerçekleri gösterdim, size bu şirketteki şaklabanların, ‘şampiyon’ diye tapındığınız kuklaların aslında ne olduğunu gösterdim!

Ciddi bir tavır takınıyor ve ringi turlamaya başlıyor. Bir yandan seyircinin tepkisini ölçüyor.

Adam Cole: Öyle yapmadım mı? Size gerçekleri göstermedim mi? Nerede o zaman dünya şampiyonunuz? Evet, senden bahsediyorum Will! Aynı geçen Payback şovunda yaptığım gibi! Neredesin Will?(Seyirciye dönüyor) Şampiyonunuz nerede? Ben Desmond’u sakat bırakırken neredeydi? Hemen öncesinde elini sıkmamış mıydı? Arka alanda olduğunu hepimiz biliyorduk. Şampiyonunuzu bekledim ama o, daha yakın zamanda omuz omuza savaştığı, “evim” dediği Mayhem’in saflarında beraber yer aldığı adamı korumaya tenezzül bile etmedi. Lavuğu 20 dakika dövdüm a*ına koyayım! Kardeşlerini korumayan bir adamın şampiyonluğunu tanıdığınız için kendinizden utanmalısınız. Will arka alanda oturup beraber savaştığı adamın yediği dayağı izledi. Survivor Series gecesi Goldberg’den haince spear yedikten sonra ringden yuvarlanıp ayrıldım. Bunun tek sebebi, ihanete uğrasam bile kendi takımımı zor duruma sokmak istemiyor olmamdı. Şimdi siz düşünün, bu şirketin gerçek yüzü kim kim olmalı? Ben adaletten bahsederken arkamdaydınız. Adaleti getirdiğimde neden karşıma geçtiniz? Johnny Mayhem ve Desmond Wolfe maçıma karışıp PURE şampiyonluğunu almamı engellediğinde de aynı böyleydiniz…sesiniz çıkmıyordu.

Cole’un uzun konuşması ve sorular yöneltmesi sebebiyle seyirci ister istemez sessizleşiyor.

Adam Cole: Evet. Küçük k*ncıklar gibi sessiz sessiz oturun. Zaten bundan fazlası olmak da istemiyorsunuz.

Seyirci oldukça büyük bir tepki veriyor bu son cümleye. Cole yine sırıtmaya başlıyor. Mikrofonu havaya fırlatıyor kameralara bakarak. Ardından ringden ayrılıyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: