Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Her Zaman Kendi Hesabıma Çalıştım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Nature Boy" data-source="post: 116114" data-attributes="member: 24"><p><strong><span style="color: rgb(65, 168, 95)">3 Kasım 2023</span></strong></p><p><span style="color: rgb(65, 168, 95)"><strong>Louisville Gardens</strong></span></p><p><strong><span style="color: rgb(65, 168, 95)">Louisville, Kentucky</span></strong></p><p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><strong>Sahne arkasındayız. Superstar GM bizi karşılıyor. Yeni görevine alışmış gibi. </strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><strong>Superstar GM:</strong></span> Yeni bir konuk bulmam gerek. Bay O’Neil’a mahçup olmak istemiyorum. Ben başarılı bir gazeteciyim! Bunu yapabilirim!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]2900[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><strong>SGM kendisini gazlarken Powerhouse Hobbs soyunma odasından çıkıyor ve otoparka doğru yürüyor.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><strong>Superstar GM:</strong></span> Hey Hobbs! Lütfen bekle beni.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><strong>SGM, Hobbs’un arkasından koşuyor. Hobbs başını yana döndürüp gözünün ucu ile ona seslenen kişiye bakıyor. Gelenin SGM olduğunu görünce önünü dönüyor ve kendisini yakalayan çiçeği burnunda muhabire konuşuyor.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><strong><span style="color: rgb(243, 121, 52)">POWERHOUSE HOBBS:</span></strong></span> Ne istiyorsun, kardeşim?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]2901[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><strong>Superstar GM:</strong></span> Oh tanrım! <strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Nefesi kesildiğinden soluklanır.</span></strong> Tek istediğim sana birkaç soru sormak.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: rgb(243, 121, 52)">POWERHOUSE HOBBS:</span></span></strong> Kardeşime yardım etmek isterim… Vaktimi çok almadığın sürece. Süren başladı!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><strong>SGM anlık olarak telaşa kapılır. </strong></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Superstar GM:</span></strong> Uhh.. Tamam! PGW ekranlarında gözükeli ne kadar oldu, Hobbs; 1 hafta mı? Ancak şimdiden pek çok kişinin şimdiden dikkatlerini çekmiş durumdasın. Bunu farklı sebeplere bağlayanlar var. Kimileri hikayenden dolayı ekran önünde tutulduğunu düşünüyor. Kimileri ise senin durdurulmaz bir güç olduğun konusunda emin. Bay O’Neil’ın özel projesi olduğunu düşünenler de var. Benim sorum şu: sen kendini hangisi olarak görüyorsun?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Hobbs soruyu dinlerken takındığı gülüş sorunun sonuna doğru çirkin bir sırıtma haline dönüşmüştü. Soru sonrasında cevap vermeden SGM’e kısa süre tepkisiz bakması muhabiri tedirgin etmişti. Hobbs elini SGM’in omuzuna atıyor ve omzunu sıkıyor. SGM acıdan postürünü koruyamasa da mikrofonu yukarıda tutmaya çalışıyor. </span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><strong><span style="color: rgb(243, 121, 52)">POWERHOUSE HOBBS:</span></strong></span> Gördüğün gibi, kardeşim; bu söylediklerinin hepsi doğru olabileceği gibi hiçbiri de doğru olmayabilir. Bu tamamen ne görmek istediğin ile alakalı. Ancak bugün cömert davranıp sana benim ne gördüğümü söyleyeceğim. <strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Hobbs SGM’in mikrofonu yukarıda tutmakta zorlandığını fark edince elini omuzundan çekiyor ve muhabirin elini havaya kaldırıyor.</span></strong> Ben gerçeğim, kardeşim. Annelerin üzerine ki gerçeğim. Beni ayıran, öne çıkaran bu. Sahne arkasında gezerken karşılaştığın insanların hepsi önemlerini korumak için olmadıkları insanlara dönüşüyorlar. Ancak taktıkları maskeler onları bana karşı koruyamaz. Bana sorarsan Bay O’Neil bunu fark etmiş olacak ki beni şirketine davet etti… Başka sorun var mı?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><strong>Superstar GM:</strong></span> Aa, tabii! Bugün kendini bir kaosun içinde buldun. Bu gece ringde söylediğin gibi, bundan da memnunsun. Pastadaki aslan payını almak için ortaya çıktın ve vermen gereken mesajı verdin. Peki bundan fazlasını hak ettiğini düşünüyor musun? Bugün fırsatını kendin yarattın ancak Chairman’ın gözdesini, prensini seçeceği turnuvaya dahil edilmedin.—</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(243, 121, 52)"><strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'">POWERHOUSE HOBBS:</span></strong></span> Orada dur, kardeşim. Söylediğin her şeyi dinleyebilirim ancak anlaşamadığımızı hissediyorum. O yüzden ben sana bir soru soracağım: Sence ben ağzımda gümüş kaşıkla mı doğdum?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'">SGM beklemediği tepki karşısında anlık olarak donuyor ancak devam ediyor. </span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Superstar GM:</span></strong> Hayır, hikayeni hepimiz biliyoruz. Yaşadıkların z—</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(243, 121, 52)"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">POWERHOUSE HOBBS:</span></span></strong> Benimle empati kur diye söylemedim bunu. Lanet olsun ki haklısın, ben her şeyimi savaşarak aldım. Bu yolda bedeller ödedim. Bu benim karakterim, kardeşim anlıyor musun? Hobbs’un kitabında başkasının buyruğu altında büyüyemeyeceğin yazar. Her zaman kendi hesabıma çalıştım. Bunu bana kaybettirecek bir turnuvaya torpilli olarak girmediğim için üzülecek değilim… Chairman gerçekten zeki bir adam, GM. Senin merakla sorduğun soruyu o çoktan kafasında cevaplamıştır. Zamanımı çaldığını Bay O’Neil’a bildireceğimden emin olabilirsin.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Sözünü bitirdiği gibi SGM ağzını açmaya yeltendi ama Hobbs onun sırtına iki kere dostça vurdu. SGM, Hobbs’un sırtını sıvazlamasını darbe gibi hissettiğinden olduğu yerde sendeliyor. SGM kendini düzeltirken Hobbs arkasını dönüp oradan ayrılır. </span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nature Boy, post: 116114, member: 24"] [B][COLOR=rgb(65, 168, 95)]3 Kasım 2023[/COLOR][/B] [COLOR=rgb(65, 168, 95)][B]Louisville Gardens[/B][/COLOR] [B][COLOR=rgb(65, 168, 95)]Louisville, Kentucky[/COLOR][/B] [CENTER] [FONT=book antiqua][B]Sahne arkasındayız. Superstar GM bizi karşılıyor. Yeni görevine alışmış gibi. Superstar GM:[/B][/FONT] Yeni bir konuk bulmam gerek. Bay O’Neil’a mahçup olmak istemiyorum. Ben başarılı bir gazeteciyim! Bunu yapabilirim! [ATTACH type="full" alt="s.jpeg"]2900[/ATTACH] [FONT=book antiqua][B]SGM kendisini gazlarken Powerhouse Hobbs soyunma odasından çıkıyor ve otoparka doğru yürüyor. Superstar GM:[/B][/FONT] Hey Hobbs! Lütfen bekle beni. [FONT=book antiqua][B]SGM, Hobbs’un arkasından koşuyor. Hobbs başını yana döndürüp gözünün ucu ile ona seslenen kişiye bakıyor. Gelenin SGM olduğunu görünce önünü dönüyor ve kendisini yakalayan çiçeği burnunda muhabire konuşuyor. [COLOR=rgb(243, 121, 52)]POWERHOUSE HOBBS:[/COLOR][/B][/FONT] Ne istiyorsun, kardeşim? [ATTACH type="full" alt="hobbs.jpeg"]2901[/ATTACH] [FONT=book antiqua][B]Superstar GM:[/B][/FONT] Oh tanrım! [B][FONT=book antiqua]Nefesi kesildiğinden soluklanır.[/FONT][/B] Tek istediğim sana birkaç soru sormak. [B][FONT=book antiqua][COLOR=rgb(243, 121, 52)]POWERHOUSE HOBBS:[/COLOR][/FONT][/B] Kardeşime yardım etmek isterim… Vaktimi çok almadığın sürece. Süren başladı! [FONT=book antiqua][B]SGM anlık olarak telaşa kapılır. [/B][/FONT] [B][FONT=book antiqua]Superstar GM:[/FONT][/B] Uhh.. Tamam! PGW ekranlarında gözükeli ne kadar oldu, Hobbs; 1 hafta mı? Ancak şimdiden pek çok kişinin şimdiden dikkatlerini çekmiş durumdasın. Bunu farklı sebeplere bağlayanlar var. Kimileri hikayenden dolayı ekran önünde tutulduğunu düşünüyor. Kimileri ise senin durdurulmaz bir güç olduğun konusunda emin. Bay O’Neil’ın özel projesi olduğunu düşünenler de var. Benim sorum şu: sen kendini hangisi olarak görüyorsun? [B][FONT=book antiqua]Hobbs soruyu dinlerken takındığı gülüş sorunun sonuna doğru çirkin bir sırıtma haline dönüşmüştü. Soru sonrasında cevap vermeden SGM’e kısa süre tepkisiz bakması muhabiri tedirgin etmişti. Hobbs elini SGM’in omuzuna atıyor ve omzunu sıkıyor. SGM acıdan postürünü koruyamasa da mikrofonu yukarıda tutmaya çalışıyor. [/FONT][/B] [FONT=book antiqua][B][COLOR=rgb(243, 121, 52)]POWERHOUSE HOBBS:[/COLOR][/B][/FONT] Gördüğün gibi, kardeşim; bu söylediklerinin hepsi doğru olabileceği gibi hiçbiri de doğru olmayabilir. Bu tamamen ne görmek istediğin ile alakalı. Ancak bugün cömert davranıp sana benim ne gördüğümü söyleyeceğim. [B][FONT=book antiqua]Hobbs SGM’in mikrofonu yukarıda tutmakta zorlandığını fark edince elini omuzundan çekiyor ve muhabirin elini havaya kaldırıyor.[/FONT][/B] Ben gerçeğim, kardeşim. Annelerin üzerine ki gerçeğim. Beni ayıran, öne çıkaran bu. Sahne arkasında gezerken karşılaştığın insanların hepsi önemlerini korumak için olmadıkları insanlara dönüşüyorlar. Ancak taktıkları maskeler onları bana karşı koruyamaz. Bana sorarsan Bay O’Neil bunu fark etmiş olacak ki beni şirketine davet etti… Başka sorun var mı? [FONT=book antiqua][B]Superstar GM:[/B][/FONT] Aa, tabii! Bugün kendini bir kaosun içinde buldun. Bu gece ringde söylediğin gibi, bundan da memnunsun. Pastadaki aslan payını almak için ortaya çıktın ve vermen gereken mesajı verdin. Peki bundan fazlasını hak ettiğini düşünüyor musun? Bugün fırsatını kendin yarattın ancak Chairman’ın gözdesini, prensini seçeceği turnuvaya dahil edilmedin.— [COLOR=rgb(243, 121, 52)][B][FONT=book antiqua]POWERHOUSE HOBBS:[/FONT][/B][/COLOR] Orada dur, kardeşim. Söylediğin her şeyi dinleyebilirim ancak anlaşamadığımızı hissediyorum. O yüzden ben sana bir soru soracağım: Sence ben ağzımda gümüş kaşıkla mı doğdum? [B][FONT=book antiqua]SGM beklemediği tepki karşısında anlık olarak donuyor ancak devam ediyor. Superstar GM:[/FONT][/B] Hayır, hikayeni hepimiz biliyoruz. Yaşadıkların z— [B][COLOR=rgb(243, 121, 52)][FONT=book antiqua]POWERHOUSE HOBBS:[/FONT][/COLOR][/B] Benimle empati kur diye söylemedim bunu. Lanet olsun ki haklısın, ben her şeyimi savaşarak aldım. Bu yolda bedeller ödedim. Bu benim karakterim, kardeşim anlıyor musun? Hobbs’un kitabında başkasının buyruğu altında büyüyemeyeceğin yazar. Her zaman kendi hesabıma çalıştım. Bunu bana kaybettirecek bir turnuvaya torpilli olarak girmediğim için üzülecek değilim… Chairman gerçekten zeki bir adam, GM. Senin merakla sorduğun soruyu o çoktan kafasında cevaplamıştır. Zamanımı çaldığını Bay O’Neil’a bildireceğimden emin olabilirsin. [B][FONT=book antiqua]Sözünü bitirdiği gibi SGM ağzını açmaya yeltendi ama Hobbs onun sırtına iki kere dostça vurdu. SGM, Hobbs’un sırtını sıvazlamasını darbe gibi hissettiğinden olduğu yerde sendeliyor. SGM kendini düzeltirken Hobbs arkasını dönüp oradan ayrılır. [/FONT][/B][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Her Zaman Kendi Hesabıma Çalıştım
Menü
Giriş yap