Promo Çeviri | "Kimsenin Ekürisi Değilim"


Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,804
Mesajlar
7,522
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry


Şov: WWE Monday Night RAW #1560
Tarih: 17.04.2023

Trish Stratus:
Küçük bir tarih dersiyle başlayacağız çocuklar. WWE'ye ilk geldiğimde kadın güreşi bir şakaydı. Ve ben tek başıma her şeyi değiştirmeye başladım. Var olmayan kadınlar divizyonuna inanınırlık getirdim. Bazılarınızın "Ama Trish ve Lita'ydı?" diyeceğini biliyorum. Hayır, hayır, biz diye bir şey yoktu, bendim. Kadınlar divizyonu bendim, öncü (trailblazer) bendim, Raw'da Main Event'e çıkan ilk kadın bendim ve sizlerin kadınlar divizyonunu umursamanızı sağlayan ilk kadın bendim. Ben olmasaydım kadın devrimi olmazdı... ve kesinlikle WrestleMania'nın Main Event'inde kadınlar olmazdı. Becky, Charlotte ve Ronda WrestleMania'nın ana etkinliğinde güreşirken siz 'Bu harika' diye bağırıyordunuz. Oysa 'Teşekkürler Trish' diye tezahürat yapmalıydınız. Çünkü ben her şeyi değiştirdim, evet bu doğru. Siz bunu biliyorsunuz.

Ama Becky Lynch'i dinleseydiniz buna inanmazdınız. Becky Lynch, kadın devriminin Four Horseladies ile başladığına inanmanızı isterdi. Sınırları yıktıklarına, insanların kadınlar divizyonunu yeniden önemsemesini sağladıklarına inanmanızı isterdi. Bu sözler, tıpkı senin gibi Becky, bir şaka. Uzun bir süre arkama yaslandım ve bununla ilgilenmedim. Ve bilirsin, kendini satmanı, kendine 'The Man' demeni, başarılarınla övünmeni ve buna kendinden emin bir şekilde devam etmeni anlıyorum. Ama bir süre sonra dedim ki "...bir dakika, gerçekten kendi palavralarına inanıyor mu?" Bunu anlamam lazım dedim. Sonra buraya geldim ve yaşlı Becks'le kanka oldum ve biliyor musunuz? Becky bir kez bile "Bana kapıyı açtığın için teşekkür ederim" demedi. Bir kez bile "Her şey için teşekkür ederim, sensiz bir hiç olurdum." demedi ve bir kez bile "Teşekkürler Trish" demedi.

Ah şu Becky, hakkını vermeliyim, çok ikna edici biri, Lita'yı bile ikna etti. Lita'yı avucunun içine almıştı, sadece bir yıl önce Lita ona meydan okuyordu. Ama WrestleMania'da Becky'nin küçük ortağı olarak koridorda dans ediyordu. Trish Stratus kimsenin ekürisi değil. Bu mu? -Trish seyircilere kendini gösteriyor.- Kimsenin ekürisi değil. Ve bu biraz üzücü, hatta biraz utanç verici olmaya başlamıştı, bu yüzden Lita'yı resimden çıkarmak zorunda kaldım, onu kendi sefilliğinden kurtarmak için. Evet, bunu yaptım. Açık olmak gerekirse, çünkü siz biraz geç anlıyorsunuz, bunu ben yaptım. Lita'yı ortadan kaldırdım. Evet, yaptım. Lita'yı saf dışı bırakmamın nedeni Becky Lynch'in unvanını elinden alan kişinin ben olduğumun çok net bir şekilde anlaşılmasını istememdi.

Ve sonra Becky, kolunu bana doladığın ve aptal küçük aksanınla "İyi deneme Trish, bir dahaki sefere haklarız onları dostum" dediğin anı hatırlıyor musun? Becky ben senin arkadaşın değilim ve bir dahaki sefer olmayacak. Tam o anda her şeyi yoluna koyacağımı belirttim ve "The Man"i ortadan kaldırdım, işte böyle! -Seyirci yuhalıyor.- Sizin hoşunuza gitmedi mi? Bu hoşunuza gitmedi mi? Ya, bundan hoşlanmadınız mı? Bilin bakalım ne var? Umurumda değilsiniz çünkü Becky Lynch'in ya da herhangi birinizin tarihi yeniden yazmasına izin vermeyecektim. Ben bir nostalji ürünü değilim, çocukluk fanteziniz değilim ve kimsenin ekürisi olmadığımdan sonuna kadar eminim. Ben tüm zamanların en iyisiyim. WWE tarihindeki tek ve en önemli figürüm ve hiçbirinizin bunu unutmamasını sağlamak için buradayım."

Not: Bu promodan bir hafta önce, Lita arka alanda saldırıya uğramıştı. Kemer koruma maçına çıkamayacak durumda olması sebebiyle Becky Lynch'in Liv Morgan & Raquel Rodriguez ile yaptığı maçta Becky'e Trish Stratus partnerlik etmiş ve maç Trish'in roll-up ile pinlenmesiyle bitmiş, kemerler kaybedilmişti. Maçtan sonra Trish, Becky'e saldırmış ve ihanet etmişti.

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: