Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
kendi ateşimde yanmak istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Heartbroken Kid" data-source="post: 115756" data-attributes="member: 126"><p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]dXU14Z5CUTo[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><em><span style="color: rgb(147, 101, 184)">KENDİ YÜZÜME KAPADIM</span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><em><span style="color: rgb(147, 101, 184)">KOCAMAN KAPILARI</span></em></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Hanımefendi duyuluyor ve Johnny Mayhem girişte gözüküyor. Omzunda takımlar şampiyonluğu kemeri, elinde bir mikrofon ile ringe geliyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]2887[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>"Geçtiğimiz şov beni ekranlarda görmediniz. Nedenini biliyorsunuz. Chairman, Titus, Mr.O'neil'a söylediğim kelimeler. Haddimi aştım mı bu söylemlerle? Bence hayır. Çünkü gerçekleri kustum. Bana önce para cezası verildi, sonrasında şovda yer almadım. Para ile işi olan bir adam değilim Titus, benden kestiğin paraları lösemili çocuklara veya Afrika'daki susuz ve aç insanlara yani herhangi bir hayır kurumuna bağışlayabilirsin. Bunu cidden gönülden isterim. Tek sorun, sana güvenmiyorum Titus. Senin yaptığın hiç bir işe, bağışa, yardıma güvenmiyorum. Sen temiz bir adam değilsin, bunu hissedebiliyorum. Beni susturmaya devam edebilirsin para cezaları, uzaklaştırma hatta belki de kovulma. Çünkü senin ne bok olduğunu ortaya çıkaracağımı biliyorsun. Tanrı şahidim olsun senin gerçek yüzünü tüm Dünya'ya göstereceğim. Bu güreş şirketini mahvettiğinin farkında mısın Titus, ha? Bu ayak bastığım yer, ring dostum. Buraya gelen insanlar birbirleri ile güreşiyor. Bunun için yaşayıp bunun için para alıyorlar. Senin projelerinde yer almak için değil. Bizler güreşçiyiz, aktivist değil. Sırf senin projende yer almak değil, işini icra etmek istediği için Goldberg'i harcadın. Payback'ı kurtaran adamı ve ekibini hiç düşünmeden şirketten yolladın. Şirketteki en marjinal karakterlerden birini çocuklara kötü örnek oluyor bahanesi ile yaka paça dışarı attırdın ve o adam senin takımlar şampiyonundu. Bu adamlar şimdi kim bilir nerelerde, ne yapıyorlar? Madem insanlara bu kadar çok değer veriyorsun, o insanların ekmeği ile neden oynadın? Bill, eve gittiğinde çocuğuna ne diyecek? "Oğlum, işimi yapmak istedim beni kovdular" mı diyecek ha Titus? Artık farkına var veya burayı terket. Şirketini satın aldığın alagavat orospu çocuğu Jim Cornette bile bu kadar değildi. Yine bizimle uğraşır, didişirdi. Ama her şeyden önce o burasının bir güreş şirketi ve bizlerin güreşçi olduğunun farkındaydı. Sizlere söylüyorum, bu adamın tek önemsediği şey kendi imajı. Tribünde bulunan insanlar, arka alandaki çalışanlar, güreşçiler, spikerler. Bu adam sizi siklemiyor. Bakın Nigel'a. Jubilesini yapmak isterken Adam Cole ona saldırdı ve onu bir daha güreşemeyecek hale getirdi. Arka alandan herhangi bir güvenlik görevlisi geldi mi Adam'ı durdurmaya? Hayır. O adamın ring içi kariyeri artık son buldu ve bunda senin de payın var Titus. Sırf şirketten ayrılacak ve artık senin işine yaramayacak diye bu adama bunların yapılmasına nasıl izin verebilirsin? Adam Cole'ye herhangi bir ceza gelmedi bu yaptıklarına rağmen. Bense sadece konuştuğum kelimeler yüzünden cezalar alıyorum. Bu düzeni değiştireceğim, emin olum. Sizlere o özlediğiniz PGW'yu geri getireceğim. Size söz veriyorum."</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Hanımefendi tekrardan çalarken Mayhem arka alana doğru yol alır. Kameralar kapanır.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Heartbroken Kid, post: 115756, member: 126"] [CENTER][MEDIA=youtube]dXU14Z5CUTo[/MEDIA] [SIZE=5][I][COLOR=rgb(147, 101, 184)]KENDİ YÜZÜME KAPADIM[/COLOR] [COLOR=rgb(147, 101, 184)]KOCAMAN KAPILARI[/COLOR][/I][/SIZE] Hanımefendi duyuluyor ve Johnny Mayhem girişte gözüküyor. Omzunda takımlar şampiyonluğu kemeri, elinde bir mikrofon ile ringe geliyor. [ATTACH type="full" width="302px"]2887[/ATTACH] [B]"Geçtiğimiz şov beni ekranlarda görmediniz. Nedenini biliyorsunuz. Chairman, Titus, Mr.O'neil'a söylediğim kelimeler. Haddimi aştım mı bu söylemlerle? Bence hayır. Çünkü gerçekleri kustum. Bana önce para cezası verildi, sonrasında şovda yer almadım. Para ile işi olan bir adam değilim Titus, benden kestiğin paraları lösemili çocuklara veya Afrika'daki susuz ve aç insanlara yani herhangi bir hayır kurumuna bağışlayabilirsin. Bunu cidden gönülden isterim. Tek sorun, sana güvenmiyorum Titus. Senin yaptığın hiç bir işe, bağışa, yardıma güvenmiyorum. Sen temiz bir adam değilsin, bunu hissedebiliyorum. Beni susturmaya devam edebilirsin para cezaları, uzaklaştırma hatta belki de kovulma. Çünkü senin ne bok olduğunu ortaya çıkaracağımı biliyorsun. Tanrı şahidim olsun senin gerçek yüzünü tüm Dünya'ya göstereceğim. Bu güreş şirketini mahvettiğinin farkında mısın Titus, ha? Bu ayak bastığım yer, ring dostum. Buraya gelen insanlar birbirleri ile güreşiyor. Bunun için yaşayıp bunun için para alıyorlar. Senin projelerinde yer almak için değil. Bizler güreşçiyiz, aktivist değil. Sırf senin projende yer almak değil, işini icra etmek istediği için Goldberg'i harcadın. Payback'ı kurtaran adamı ve ekibini hiç düşünmeden şirketten yolladın. Şirketteki en marjinal karakterlerden birini çocuklara kötü örnek oluyor bahanesi ile yaka paça dışarı attırdın ve o adam senin takımlar şampiyonundu. Bu adamlar şimdi kim bilir nerelerde, ne yapıyorlar? Madem insanlara bu kadar çok değer veriyorsun, o insanların ekmeği ile neden oynadın? Bill, eve gittiğinde çocuğuna ne diyecek? "Oğlum, işimi yapmak istedim beni kovdular" mı diyecek ha Titus? Artık farkına var veya burayı terket. Şirketini satın aldığın alagavat orospu çocuğu Jim Cornette bile bu kadar değildi. Yine bizimle uğraşır, didişirdi. Ama her şeyden önce o burasının bir güreş şirketi ve bizlerin güreşçi olduğunun farkındaydı. Sizlere söylüyorum, bu adamın tek önemsediği şey kendi imajı. Tribünde bulunan insanlar, arka alandaki çalışanlar, güreşçiler, spikerler. Bu adam sizi siklemiyor. Bakın Nigel'a. Jubilesini yapmak isterken Adam Cole ona saldırdı ve onu bir daha güreşemeyecek hale getirdi. Arka alandan herhangi bir güvenlik görevlisi geldi mi Adam'ı durdurmaya? Hayır. O adamın ring içi kariyeri artık son buldu ve bunda senin de payın var Titus. Sırf şirketten ayrılacak ve artık senin işine yaramayacak diye bu adama bunların yapılmasına nasıl izin verebilirsin? Adam Cole'ye herhangi bir ceza gelmedi bu yaptıklarına rağmen. Bense sadece konuştuğum kelimeler yüzünden cezalar alıyorum. Bu düzeni değiştireceğim, emin olum. Sizlere o özlediğiniz PGW'yu geri getireceğim. Size söz veriyorum."[/B] Hanımefendi tekrardan çalarken Mayhem arka alana doğru yol alır. Kameralar kapanır. [/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
kendi ateşimde yanmak istiyorum
Menü
Giriş yap