PPV Crown Jewel Spoiler | Solo Sikoa vs. John Cena


Bero

Cm Punk'a Hasım, Dominik Mysterio'ya Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,482
Mesajlar
3,858
Beğeni sayısı
1,282
PG Nakit
3,490
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
John Cena vs. Solo Sikoa

Maç o kadar sıkıcı o kadar rezalet geçiyor ki anlatma gereği bile duymuyorum. Solo Sikoa maçın sonunda samoan spike'ı vurup kazanıyor.

 

Kara

-
Katılım
3 Tem 2023
Konular
146
Mesajlar
2,783
Beğeni sayısı
1,211
PG Nakit
690
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Şu maça yazmak için geldim şov konusuna. Bu maçı kesinlikle Cena'nın kazanması gerekiyordu. İlerde yapacağı dönüşler için karizmayı koruması gerekiyordu. Onun yerine tokat yiyip gitmeye devam ediyor. Bu zafer Sikoa biradere bir şey kazandırmayacak sorun o.
 

Arthur Morgan

#Hedef25
Katılım
2 Tem 2023
Konular
34
Mesajlar
1,740
Beğeni sayısı
202
PG Nakit
40
RPG Karakteri
Harland
Favori Güreşçi
Cody Rhodes
Bence kesinlikle kötü bir maç değildi. 1500 tane hareketin vurulduğu, taklalar atılıp duran sirk maçlarını 10a katlar. Hatta son 3 yıla bakarsak bundan önceki izlediğimiz Cena maçları o kadar rezaletti ki onların yanında seviye atlamıştı. En azından bir hikayesi vardı. Maçın bir yapısı bir işleyişi vardı. Ama ne olursa olsun Cena'nın bu maçı kazanması gerekiyordu. Zaten adam Trabzonspor görmüş Livakovic gibi yol geçen hanı olmuş. Gelen saplıyor giden saplıyor. Eğer emekliliğini açıklamayacaksa bu adam neden momentumu için kazanması şart olan bu maçı kaybetti? Hadi kaybettiriyorsunuz emeklilik maçı diyelim. En büyük efsanemiz, Tüm Zamanların En İyisi etiketiyle pazarladığınız adam emeklilik maçını neden Arap şeyhlerinin önünde 100 tane spike yiyerek kaybediyor? Nereden tutsan elinde kalacak senaryo..
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: