- Konular
- 8
- Beğeni sayısı
- 64
- PG Nakit
- 0
- Favori Güreşçi
- Seth Rollins
Nathan Jones maçından sonra arka alanda oldukça sinirli gözüküyor. SGM ona doğru koşarak yetişmeye çalışıyor fakat Nathan Jones bir anda sinirli bir şekilde dönüyor ve bakışlarıyla onu uzaklaştırıyor. Ardından ona doğru gelen kameralara doğru konuşmaya başlıyor.
Nathan Jones: "Adam Page! Seni anlamakta gerçekten zorlanıyorum. Ne zaman adil bir rekabetin parçası olacaksın? Ne zaman dürüst bir yarışmanın tadını çıkaracaksın? Her zaman galip gelmek için uyuşturucu komalarına giren bir ayyaş mı bulacaksın? Ya da arkadan saldırabileceğin dikkatsiz bir adam? Beni arkadan saldırıyla vurdun, ardından o kurnaz oyunlarınla ve hilenle bana low blow yaparak maçı kazandın. Ne kadar düşük bir seviyedesin Page?"
Jones'un gözleri ateş saçıyor, nefesi sinirden hızlanıyor.
Nathan Jones: "Şimdi burada duruyorum, yenilmiş bir adam, ama bu yenilgiyi sana helal etmiyorum. Bana karşı pislik oyunlarınla galip geldin. Ama bu sadece bir maçın sonu, Adam. İkiyüzlü oyunların, arkadan vurmanın, kurnazlıkların bir süre daha sürmeyecek. Seni buradan uyarmak istiyorum, Adam Page. Bu galibiyetin gerçek bir zafer değil. Sen sadece bir dolandırıcı, bir hilekar oldun. Ama biliyorsun, bir gün bu oyunların bitecek. Belki bu oyunların ile Prens olursun fakat bir gün yeniden karşına çıkacağım ve o gün geldiğinde, ben burada olacağım. İşte o zaman bu yaptıklarını yapmamış olmayı dileyeceksin. Şu anda ne kadar sevinçli olursan ol, unutma ki bu zaferin gölgesi altında yaşayacaksın. Bu galibiyetin seni kurtaramayacak. Benim için bu sadece bir maç kaybıydı, ama senin için bu bir leke olacak. Ve sen bu lekeyle yaşamak zorunda kalacaksın. Senin gibileri ringte yemek benim için yeni bir şey değil. Hapishane duvarları arasında daha tehlikeli adamlarla başa çıkmak zorunda kaldım. Orada, hayatta kalmak için her türlü taktiği öğrenirsin. Ve biliyorsun, orada çiğ çiğ yediğim adamlar vardı. Hapishane, gerçek karakterini ortaya çıkarır, Page. Senin gibilerle, ikiyüzlülerle, arkadan vuranlarla ve hile yapanlarla doludur. Ama ben, bu ortamda hayatta kalmayı başardım. Orada, gerçek gücü, gerçek dayanıklılığı öğrendim. Belki de bu yüzden senin gibi adamları hiç affetmeyeceğim. Hapishane günlerimde, yarı aç ve çaresiz olanlara karşı dirençli olmam gerekiyordu. Seninle karşılaştığımda o günleri hatırladım. Senin gibi adamların bir saniye bile durmaksızın saldırabileceğini biliyorum."
Jones'un yüzündeki ifade daha da sertleşir, gözleri ateş saçar.
Nathan Jones: "Adam Page, seninle olan hesabım bitmedi. Senin gibi çürük ruhlu adamları bu arenadan temizleyene kadar durmayacağım."
Jones kamerayı ittirip oradan uzaklaşıyor.