Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #14 Puan ve Değerlendirmeleriniz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="god is an astronaut" data-source="post: 115273" data-attributes="member: 91"><p>Şov değerlendirmem:</p><p></p><p>Öncelikle Exclusive segmentini gerçekten beğendim, şovun devamında Humberto'nun Angel'a laf atıldığı segmentte tekrar belirmesi de bu segmenti destekleyici zaten. Humberto ile Angel'ın yolları şimdilik kesişmeyecek gibi dursa da ben Prince of PGW tahminimde de belirttiğim gibi Humberto'nun oradan yükselerek Angel ile karşı karşıya geleceğini düşünüyorum. Kemer seçimini WHC'den yana kullanacaktır yani. Şovun başındaki segment aslında malumun ilanı gibi diyebiliriz, O'Neil dedektiflik avına çıkarak yapılması gereken bir hamleyi yapmış. Şef vs. Patron maçı çok büyük bir kapalı kutu, Patron maçı direkt satamayacaktır ancak bilinçli bir şekilde kaybedecektir diye düşünüyorum. O'Neil'ın da bunu öngördüğünü düşünüyorum ve olacakları merakla beklemeye koyuluyorum. SGM muhabbetine patladık öncelikle. Prince of PGW olayının açıklanması ile kazananın Humberto olacağına dair görüşlerim arttı. Bence O'Neil buradan galibiyetle çıkacak Humberto'yu Garza - Patron kilidinin açılmasında bir rolde kullanacak. Enteresan bir hikaye bizi bekliyor gibi gözüküyor. Nathan Jones'un görsellere ve repliklere patladık, beklenen şekilde Adam Page galibiyetle ayrılmış. Aile segmentleri tatlı sona bağlanmışken araya ekstra bir dölün karışması olayları kızıştırabilir. Roman bence kısa vadede Rikishi ve Jey ile çok kapsamlı bir hikayeye girmeyecek. Ancak biri diğerinin momentumunu arttırmaya yarayabilir belki. Velveteen biraz dördüncü duvarı kıran konuşmasıyla başlamış ama onu bölen kişi çok iyi xd. Esprisi bir kenara, Daniels'ın Velveteen'e karşı olan tutumunu çok sevdim. Ondan her ne kadar nefret etse de, bunu ''insani'' bir boyuta çekmeden olgunca yaklaşmış olması güzel. Karakterin ağırlığına oturan bir davranış. Daha öncesinde Cody'nin ona karşı olan mücadelesini sevdiği için (Benim görüşüm.) Bad Blood şovunda Cody'nin çıkacağı ana kemer maçından önce bir ara segmentte yanına gidip destekleyici şeyler söylemişti. Şimdi aynısını Velveteen'e de yapıyor. Daniels ona ciddi manada kafa tutan kişileri takdir etmekten çekinmedi hiç. Velveteen'e dümdüz destek vermiş hatta gazlamış eşek muhabetiyle. Devamında gelen üçlü + Hobbs'ın kısmını ele alacak olursak bu muhabbetlere girişleri garip (Kötü manada değil, alakalı ancak ani.) oldu bence. Yani şöyle, dedikleri doğru ve hepsinin gelmek için ayrı ayrı motivasyonları var. Ciampa kazandığı kemerle birlikte öne çıkma çabasında, Kingston zaten Daniels ile turnuvada karşılaşacak, Hobbs kendi gimmickiyle bunu bağdaştırmış vs. Humberto zaten konu Angel'a gelince daldı. Batista ve Rotunda için aşırı bir bağdaştırma yapamadım ama WWE yönetmiyoruz zaten burada. Daniels olduğum yerde düzensizlikten kaos çıkıyor teorisiyle yaşıyor, şirketteki dengeleri değiştirdiğini zaten onun konuşmasını basanların tamamı bir şekilde söylemiş ve bu detay benim hoşuma gitti. Bir de Daniels'ın böyle bir karmaşada pata küte saldırmayıp sessiz kalması normal elbette de Velveteen'in daha agresif bir çıkışla gösterisinin mahvedilmesiyle alakalı sinirlenmesini beklerdim. Belki de bu Dream ile Velveteen arasındaki bir farktır, artık bazı konularda Velveteen'in ne kadar olgun olduğunu izliyoruzdur. Bu arada Daniels vs. Kingston kağıt üstünde Daniels'ın alacağı maç gibi dururken bugünkü segmentten sonra müdahaleler sonucu kaybetmesi de beni şaşırtmaz. Karakterin çizeceği yolu bekliyor olacağım. Lee momentumunu kasıp Reigns'e selam çakmış devam. Nigel segmentine duygulandık, bence Chairman'dan (Ekiptekiler) bazı karakterlere güzel mesajlarda var bu segmentte. Bunun haricinde tatlı bir son yazılmış Nigel için. Ama bu kadar tatlı bitmesini elbette bekleyemezdik xd. Adam Cole hak ettiği yükselişi alacak bence bu segmentten sonra, bu yükselişi zaten hak ediyordu. Kendince haklı gerekçeleri var ve siz vermezseniz ben alırım moduna bürünmüş biraz. Heel Adam Cole'u çok sevdim bu yönden ve karakteristik evriminin tamamını ilerleyen şovlarda göreceğimizi düşünüyorum. Ospreay vs. Cole sinyali var sonda ama net bir duyuru gelmemiş. Prince of PGW muhabbetinin Humberto üstünden süreceğini düşündüğüm için bu bana mantıklı geliyor ama olası bir ters köşede bu ikiliye de karışılabilir. Bence PPV sonrası güzel bir yenilenme şovu olmuş, 4 ile 5 arasında puan veremeyeceğim için tam puana yuvarlıyorum. Emeğinize sağlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="god is an astronaut, post: 115273, member: 91"] Şov değerlendirmem: Öncelikle Exclusive segmentini gerçekten beğendim, şovun devamında Humberto'nun Angel'a laf atıldığı segmentte tekrar belirmesi de bu segmenti destekleyici zaten. Humberto ile Angel'ın yolları şimdilik kesişmeyecek gibi dursa da ben Prince of PGW tahminimde de belirttiğim gibi Humberto'nun oradan yükselerek Angel ile karşı karşıya geleceğini düşünüyorum. Kemer seçimini WHC'den yana kullanacaktır yani. Şovun başındaki segment aslında malumun ilanı gibi diyebiliriz, O'Neil dedektiflik avına çıkarak yapılması gereken bir hamleyi yapmış. Şef vs. Patron maçı çok büyük bir kapalı kutu, Patron maçı direkt satamayacaktır ancak bilinçli bir şekilde kaybedecektir diye düşünüyorum. O'Neil'ın da bunu öngördüğünü düşünüyorum ve olacakları merakla beklemeye koyuluyorum. SGM muhabbetine patladık öncelikle. Prince of PGW olayının açıklanması ile kazananın Humberto olacağına dair görüşlerim arttı. Bence O'Neil buradan galibiyetle çıkacak Humberto'yu Garza - Patron kilidinin açılmasında bir rolde kullanacak. Enteresan bir hikaye bizi bekliyor gibi gözüküyor. Nathan Jones'un görsellere ve repliklere patladık, beklenen şekilde Adam Page galibiyetle ayrılmış. Aile segmentleri tatlı sona bağlanmışken araya ekstra bir dölün karışması olayları kızıştırabilir. Roman bence kısa vadede Rikishi ve Jey ile çok kapsamlı bir hikayeye girmeyecek. Ancak biri diğerinin momentumunu arttırmaya yarayabilir belki. Velveteen biraz dördüncü duvarı kıran konuşmasıyla başlamış ama onu bölen kişi çok iyi xd. Esprisi bir kenara, Daniels'ın Velveteen'e karşı olan tutumunu çok sevdim. Ondan her ne kadar nefret etse de, bunu ''insani'' bir boyuta çekmeden olgunca yaklaşmış olması güzel. Karakterin ağırlığına oturan bir davranış. Daha öncesinde Cody'nin ona karşı olan mücadelesini sevdiği için (Benim görüşüm.) Bad Blood şovunda Cody'nin çıkacağı ana kemer maçından önce bir ara segmentte yanına gidip destekleyici şeyler söylemişti. Şimdi aynısını Velveteen'e de yapıyor. Daniels ona ciddi manada kafa tutan kişileri takdir etmekten çekinmedi hiç. Velveteen'e dümdüz destek vermiş hatta gazlamış eşek muhabetiyle. Devamında gelen üçlü + Hobbs'ın kısmını ele alacak olursak bu muhabbetlere girişleri garip (Kötü manada değil, alakalı ancak ani.) oldu bence. Yani şöyle, dedikleri doğru ve hepsinin gelmek için ayrı ayrı motivasyonları var. Ciampa kazandığı kemerle birlikte öne çıkma çabasında, Kingston zaten Daniels ile turnuvada karşılaşacak, Hobbs kendi gimmickiyle bunu bağdaştırmış vs. Humberto zaten konu Angel'a gelince daldı. Batista ve Rotunda için aşırı bir bağdaştırma yapamadım ama WWE yönetmiyoruz zaten burada. Daniels olduğum yerde düzensizlikten kaos çıkıyor teorisiyle yaşıyor, şirketteki dengeleri değiştirdiğini zaten onun konuşmasını basanların tamamı bir şekilde söylemiş ve bu detay benim hoşuma gitti. Bir de Daniels'ın böyle bir karmaşada pata küte saldırmayıp sessiz kalması normal elbette de Velveteen'in daha agresif bir çıkışla gösterisinin mahvedilmesiyle alakalı sinirlenmesini beklerdim. Belki de bu Dream ile Velveteen arasındaki bir farktır, artık bazı konularda Velveteen'in ne kadar olgun olduğunu izliyoruzdur. Bu arada Daniels vs. Kingston kağıt üstünde Daniels'ın alacağı maç gibi dururken bugünkü segmentten sonra müdahaleler sonucu kaybetmesi de beni şaşırtmaz. Karakterin çizeceği yolu bekliyor olacağım. Lee momentumunu kasıp Reigns'e selam çakmış devam. Nigel segmentine duygulandık, bence Chairman'dan (Ekiptekiler) bazı karakterlere güzel mesajlarda var bu segmentte. Bunun haricinde tatlı bir son yazılmış Nigel için. Ama bu kadar tatlı bitmesini elbette bekleyemezdik xd. Adam Cole hak ettiği yükselişi alacak bence bu segmentten sonra, bu yükselişi zaten hak ediyordu. Kendince haklı gerekçeleri var ve siz vermezseniz ben alırım moduna bürünmüş biraz. Heel Adam Cole'u çok sevdim bu yönden ve karakteristik evriminin tamamını ilerleyen şovlarda göreceğimizi düşünüyorum. Ospreay vs. Cole sinyali var sonda ama net bir duyuru gelmemiş. Prince of PGW muhabbetinin Humberto üstünden süreceğini düşündüğüm için bu bana mantıklı geliyor ama olası bir ters köşede bu ikiliye de karışılabilir. Bence PPV sonrası güzel bir yenilenme şovu olmuş, 4 ile 5 arasında puan veremeyeceğim için tam puana yuvarlıyorum. Emeğinize sağlık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #14 Puan ve Değerlendirmeleriniz?
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt