TFF'de Skandal! FB-Hatay Maçının Hakemi Görevi Bıraktı


Dragon

JM Cericho
Katılım
2 Tem 2023
Konular
9
Mesajlar
503
Beğeni sayısı
358
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Alexa Bliss
Allah Allah ama bana Zorlu sezonu diyorlardı 9 senedir şampiyon olamayan Fenerbahçe’yi TFF kolluyordu şampiyon yapıyordu nasıl oldu bu iş?
 

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
366
Mesajlar
5,677
Beğeni sayısı
803
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Hasan Tahsin misali ilk kurşunu atan bu şahsı kutluyorum. Fenerbahçe böyle bir ligde, sıralamada herkesi altına alarak bu seneki gücünü gösteriyor.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,458
Mesajlar
16,392
Beğeni sayısı
4,177
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Bu maçtan önce de 40 gündür atama yapılmamış kendisine. 27 senelik görevinin zaten son senesindeydi diye biliyorum, genel olarak doğru kararlar veren bir hakemin ertesi hafta bir maça atanmadığı durumlar da olabiliyor. Ayrıca Kemal Yılmaz bu açıklamayı yapana kadar Twitter hesabında uzun süredir değişiklik bile yapmamış, bu açıklamadan önce güncel bir profil fotoğrafı koyacağı tutmuş. Niyet okuma desen var, algı yapma desen var. 27 senesini bu mesleğe ve bu ülkenin futboluna vermiş bir adamın tecrübesizliği, toyluğu ya da cahilliğiyle bu şekilde hareket ettiğini ya da kamuoyunun ilgisini toplama saikiyle hareket ettiğini düşünmüyorum açıkçası. Emekleri için teşekkür etmemek tabii ki olmaz, ama şu hareketin herhangi akla mantığa sığar bir dayanağı olduğunu düşünmüyorum. Sessiz sedasız bir şekilde görevi bırakmak varken böyle bir topa neden girişir ki koskoca bir adam?
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: