RPG Twitch Yayını w/ Val Venis


Gloom

still just a rat in a cage
Katılım
2 Tem 2023
Konular
2,086
Mesajlar
10,774
Beğeni sayısı
1,620
PG Nakit
385
1
Lockdown'da yaşanan saçmalıkları bünyesinden atmak isteyen Cole, perşembe gününü oyun oynayarak geçirmeye karar vermiştir. Perşembeye kadar spor salonundan çıkmayan Cole iyice bunalmış, bu yüzden yayın sırasında oldukça keyifsiz bir ruh halindedir.

...

Adam Cole sessizce oyun oynuyor. Bir yandan da alt köşeden chat'te dönen muhabbetleri okuyor. İyi, kötü fark etmeden gelen her yoruma biraz daha gerilen Cole derin bir nefes çekiyor ve arkasına yaslanıyor. Sonunda chat'te dönen muhabbetlere cevap vermeye başlıyor.


Adam Cole: Maç benim hakkımdı. Bunu kuyruk acısıyla söylemiyorum. Olan buydu. Kafamdaki bazı düşüncelerden kurtulduktan sonra aynılarını elimde mikrofonla da söyleyeceğim zaten. Desmond son bir oyun oynamak istedi bana. Bunu çok kez dile getirmiştim. Desmond manipülatif, yalancı yavşağın teki. Her zaman da öyleydi. Durumu tamamen tersine çevirmeye çalıştı. Beni çekemedi, onu çekemediğimi iddia etti. Şirkete geldiğimden beri tek yaptığı bana saldırmak oldu, onun arkadaşlığına ihanet ettiğimi söyledi. Adımı lekelemek için bir adam bile tuttu. Yayınımı bastı.

"Demek bu yüzden artık yayına kimseyi almıyor." ve "Desmond'un yine yayına adam yollayabileceğinden çekiniyor olabilir." gibi yorumlar geliyor. Cole delleniyor hafiften.

Adam Cole: Hiçbir şeyden çekindiğim yok chat. Yine bir soru-cevap yapalım, yayına adam alalım mı istiyorsunuz? Yapalım.

Chat'i o gün bolca kullanan bir isme gözü çarpıyor Cole'un. Böylece 'amciq31gurmesi' yayına alınıyor.

Adam Cole: Hoşgeldin Gurme-

Cole daha cümlesini bitiremeden yayına aldığı ismin sesini duyuyor ve bunun Val Venis'ten başkası olamayacağını anlıyor. Sinir aniden tepesine biniyor ama sinirlerine hakim olamayıp Desmond'a haftalardır verdiği büyük tepkileri vermek istemiyor.


c8767121ea7ca83a-1200x675.jpg


@KALKTI!!!!
 
Son düzenleme:

KALKTI!!!!

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
50
Mesajlar
9,174
Beğeni sayısı
2,675
PG Nakit
1,155
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
amciq31gurmesi: (Nigel'ın sesini taklit etmeye çalışarak.) Hello ladies... Vagina, Virginia'dan hepinize merhabalar! Adam Cole'un analına pardon kanalına hepimiz hoş geldik!

Ekranda Val görünür. Kablolu kulaklığı, ipli hipermetrop gözlüğü ve 2000'lere özgü bornozuyla tam bir boomerdır. Ekrana el sallar. Arkasında, "ah, oh" seslerinin geldiği bölümde Tyler Reks ve Otis vardır. İkisi de boşluğa kerkinmektedirler. Otis, hayaletiçeyi hayalgücü kısıtlı olan herkes gibi doggyde; Reks ise ayakta becermektedir.

amciq31gurmesi: Merhaba Adam, misafirperverliğin için teşekkürler. (Ahhh) Demin yayın esnasında söylediklerini işittim. (Ohhh) Desmond'ın müdahalesi, evet dostum, kesinlikle seni tökezleten şeydi. Fakat üzerinden kaç gün geçti adamım? (Omg!) Hala öfkeli görünüyorsun? (OH HARİKASIN!) Bence burada sana hak etmediğin kadar dolar akıtan günahsız insanlara kükremektense, hesabı ringde Desmond'ın ta kendisine sormalısın. Sence de artık vakti gelmedi mi? (Ahh)

Venis elindeki fantayı arkaya doğru rastgele fırlatır.


amciq31gurmesi: Biraz sessiz be a**** koyayım! Şurada iş yapıyoruz!

@Gloom
 

Gloom

still just a rat in a cage
Katılım
2 Tem 2023
Konular
2,086
Mesajlar
10,774
Beğeni sayısı
1,620
PG Nakit
385
1
Arkadaki 'ah-oh' seslerini dinlemekten iyice kasılıyor Cole. Karşısındaki Nuri Alço kılıklı adama geçen haftalardan takmış durumda. Ancak Venis'in çevirdiği goygoyun altında düşmanca bir tonlamanın yatmadığını görebiliyor.

01-adam-cole-interview-2021.jpg


Adam Cole: Yayına hoş geldin Val. Öncelikle, anladığım kadarıyla medeni bir sohbet için bağlandın yayına. Yayında ufak arkadaşlarımız da var. Sen arkada ferre çeviriyorsun. Yayına biraz saygın olsun bebeğim. Arkayı başka odaya alman yapabileceğin en doğru hareket olurdu. Söylediklerine gelecek olursak.(alnını kaşıyor) Desmond ile problemimi ringde çözmek başından beri benim fikrimdi zaten ama gördüğün gibi bu onun için yeterli değil. Scramble maçı tamamen bir kaostu. Hakemler maçı iyi yönetemedi. Açık söylüyorum Val. Kemeri sadece ben hak ediyordum. Hala da fikrim bu yönde. Ciampa bu maçtaki en zayıf halkaydı ama sonuç ortada. Sadece Desmond değil, bir de Johnny Mayhem var. Sizin aranız limoni değil miydi lan? Sana yardım edeceğini beklemiyordun, en azından gözlerinden bunu okudum. Ancak dediğim gibi, olanlar oldu. Seninle bir problemim yok ama Desmond ve Mayhem için aynısını söyleyemem.
 

KALKTI!!!!

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
50
Mesajlar
9,174
Beğeni sayısı
2,675
PG Nakit
1,155
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
amciq31gurmesi: Penisdaşımla aranızın mükemmel olmadığını biliyorum. Fakat, ikimiz için durum farklı. (Oyyy) Dostumun düşmanı, her zaman düşmanım olmayabilir. Dostuma ne yaptığına bağlı... (Ahh) Survivor Series baştan sona adil olmasa da bence sen sınırı aşmadın. Bu yüzden değerli vaktimi ayırıp yayınına katıldım. Şu an 45'lik hafif buruşmuş ateşli bir dula köklüyor olabilirdim. Burada sana ve çoğunluğu bebelerden oluşan takipçilerine vakit ayırmamın - (AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAĞĞĞĞĞĞĞĞĞHHHHHHHHHHHHHHHHHH) - ne denli değerli olduğunu bir düşün...

Venis arkasını döndüğünde Reks'in kerkinmeye bir son verdiğini, güçsüz, bitap halde yatağa düştüğünü görür.

amciq31gurmesi: Yeni mi boşaldın? Tanrı aşkına, gerçekten prematür ejakülasyonu yenmişsin!

Venis arkasını döner.


amciq31gurmesi: Onlar için kusura bakma Adam. Ne diyorduk? Heh, hak meselesi.... Hayır, hayır... Buna katılmıyorum. Maç daha başlamadan onu en çok hak eden bendim. PURE Şampiyonluğu'nun neyin yerine geldiğini ne çabuk unuttun? Aslına bakarsan, Scramble maçında ben unvanımı sizlere karşı savunmak zorunda bırakıldım. Ve kazandım da! Fakat sen her şeyi mahvettin. Kıtalararası Şampiyonluğu olsaydı kıçına baka baka kulise dönecektin ve o çirkin albenili oralcı karının koynunda oğlanlar gibi ağlayacaktın. Neyse ki her şey PURE Şampiyonluğu içindi. Saldırarak beni kemerimden ettin. Mutlu musun Adam? Sahiden mutlu musun? Tommaso Ciampa şampiyon olduğu an kaybetme korkusundan panik atak olmuş. Eserine bir bak ve kendinle gurur duy!

@Gloom
 

Gloom

still just a rat in a cage
Katılım
2 Tem 2023
Konular
2,086
Mesajlar
10,774
Beğeni sayısı
1,620
PG Nakit
385
1
Britt'in konusu geçtiğinde çıldırmamak için tutuyor kendini Cole. Ancak yine de tehditkar bir şekilde sırıtarak uyarı geçiyor.

Adam Cole: "Karımın adını ağzına alma Venis. Johnny ile nasıl gav*t bir gerçeklikte yaşıyorsunuz, çevrenizde nasıl tipler var bilmiyorum ama emin ol, herhangi bir kemerin potasındayken beni karşına almak, daha doğrusu peşine takmak istemezsin adamım. Mayhme ile her gece farklı kızlara takıldığınız için kendini alfa erkek sanıyor gibisin. S*kmeyi ben de bilirim Venis ve şunu aklından çıkarma..."

Ardından aslında zerre haz etmediği, ancak veda şovunda yaptığı kral hareketten ötürü saygıyı hak ettiğini düşündüğü Goldberg'ün( @Johnny Sack ) son sözlerini modifiye ederek ona bir selam çakıyor.

yes.png


Adam Cole: "Benim s*kim seni boğar."

Devam ediyor Cole.

Adam Cole: Ayrıca, benim eserim mi? Şov direkt lanetliydi dostum! Benlik bir şey yok. Beklenmeyen her şey gerçekleşti. Velveteen delisi seriyi bitirdi. Daniels sonunda kemeri verdi. Beklediğim gibi giden tek şey Hardy denen haroyinmanın rezilliğiydi.

@KALKTI!!!!


 
Son düzenleme:

KALKTI!!!!

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
50
Mesajlar
9,174
Beğeni sayısı
2,675
PG Nakit
1,155
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
amciq31gurmesi: Bu konuda farklı düşünüyoruz Adam. Bana kalırsa sen beni düdüklemeye çalıştın. Fakat olan oldu. Lockdown sona erdi ve günün sonunda herkes elindekini tartıya bıraktığında benim kapı gibi Takımlar Şampiyonluğum var. PURE Şampiyonluğu mu? Hayal değil. Kuralları biliyoruz, öyle değil mi? Kazanmak için biraz gününde olman ve plan yapabilecek kadar zeki olman yeterli. Neyse... Şeytanın kulağına su kaçırmayalım. Sahi, benim kemerim nerede?

Venis arkasına baktığında Otis'in hala hayaletiçeye çaktığını görüyor. Onu hızla ittirdiğinde arkasında yarım saattir kerkindiği şeyin Takımlar Şampiyonluğu olduğunu anlıyor. Başından kaynar sular dökülüyor resmen. Küfür kıyametle yayın sona eriyor.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: