RPG prensini s*keyim, kral benim

Heartbroken Kid

real lies
Konular
211
Beğeni sayısı
1,115
PG Nakit
30
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna

"Kendi yüzüme kapadım, kocaman kapıları."

Hanımefendi duyuluyor ve Johnny Mayhem girişte gözüküyor. Şarkı arenayı inletmeye devam ederken seyircileri süzmekte. Bir süre sonra kenardaki görevliden bir mikrofon alıyor ve girişe oturuyor. Şarkı kesiliyor, seyirciler sessizleşiyor ve Mayhem konuşmaya başlıyor.

IMG_0227.jpeg

"Alışabildiniz mi? Hala daha buralara yabancı gibiyim, eskisi kadar olmasa da. Yeni yüzlere, yeni şampiyonlara alışmak biraz zaman alacak, kendim için. En yeni şampiyonlardan biri de benim ayrıca. Val ile beraber kainattakı en iyi takım olduğumuzu herkese kanıtladık galiba? Hala ikna olmayanlar ise, peşimizden gelenlere yapacaklarımızı izlesinler. O baba ile oğlunu barıştıklarına pişman edeceğiz. Bu zamana kadar birbirleri dışında uğraştıkları en büyük şey 4 tane local wrestlerdı. Eğer bize diş geçirmek istiyorlarsa tüm sülaleyi getirmeleri lazım, anca o kurtarır. Aslına bakarsan, o da kurtarmaz. Sizi elimizden kimse kurtaramayacak, bize meydan okumayı aklınızdan geçirdiğiniz güne lanet edeceksiniz. Rikishi, o gün azdığı için kafasını namluya dayayacak. Çünkü sizi rezil edeceğiz, tüm sülalenize. Belki sizin üstünüze Otis'i salmalıyız ha? İkinize tek yeter herhalde. Neyse, bizimle yüzyüze bile gelememişlerken bu kadar kinlenmem... Bazen kendimi kontrol edemiyorum. Buradan sizi açık açık uyarıyorum. Karşımıza çıkmayın, çıkmayı aklınızdan bile geçirmeyin. Sebebini biliyorsunuz."

"Lockdown, geride kaldı. Yenilikler ve değişiklikler getirdi. En başta Val'a kaybetmediği kemerini geri kazandırdık. Çok da uzun sürmedi saltanatı gerçi, kağıt üzerinde halen ilk PURE şampiyonu. Geri alacağız o kemeri. Ben veya Val, hiç farketmez o kemer bizim bünyemize geri dönecek. Ve geldik şirketteki en büyük değişikliğe. Yeni Dünya Ağırsiklet şampiyonu, "El Jefe" Angel Garza. Kılını kıpırdatmadan şirketin en büyük ismi oldu ha? Ne kadar adil veya ne kadar doğru? Kimse sorgulamıyor. Çünkü kemerini kendi kazanmamış adam bile o aptal Will'den daha iyi bir şampiyon olabilir. Will o kemerler ile gelip şirketteki en büyük adammış gibi kameralara oynadığında Chavo'yu özlüyorum. Goldberg'e ise... Acıyorum haline. Chavo'dan aldığı kemeri, Chavo'dan daha kötü bir şampiyona kaybediyor. Neyse ki kovuldu bunak. Onu aslında Survivor Series gecesi emekli etmem gerekiyordu, neyse orayı karıştırmayalım şimdilik. Demek istediğim şey PGW'de ne kadar iyi bir güreşçi olduğunuz veya ne kadar çok çalıştığınız kimsenin özellikle de Chairman'in umurunda değil. Düzeni kurun, piyonları oynatın, onlar size kazandırsın. Alberto ve Humberto. En büyük piyonları Angel'in. Alberto, zorla yardım etti, başka seçeneği yoktu. Peki ya, Humberto? Gerçekten yapmasına gerek var mıydı? Angel'in yaptığı onca şeye rağmen yardım etmesi doğru muydu? O adam seni yapayalnız bıraktı Humberto, tek başınaydın. Yalnızlıktan kafayı yedin, gittin or*spı evladının tekiyle takım oldun. Şansa bak o da seni yalnız bıraktı. İnsanlara güvenmeyi bırak Humberto, onlar seni yarı yolda bırakır. Kendinle olursan yalnız kalmazsın asla. Prince of PGW'de ilk maç senin ile benim aramda. Belki de bu turnuvaya en çok ihtiyacı olan biziz ama sadece birimiz kazanacak. Prenslik sana yakışır aslında ha Carrillo, ne dersin? Kral olmadığın belliydi her zaman, belki prens olabilirsin. Bense artık gözümü en tepeye diktim. Prensini s*keyim, kral benim."

"Son olarak ise Chairman... Titus. Yada Mr.O'neil mı demeliyim? Hangisini beğenirsin bilmiyorum dostum umrumda da değil pek. Senin masum olmadığını, bir işler çevirdiğini ilk günden beri biliyorum. Bir insan bu kadar iyilik meleği olamaz. Senin tek derdin kendini Dünya'ya iyi adam olarak göstermek. Bu kadar iyiliği kimse sebepsiz yere yapmaz, saf iyilik bu dönemde kimsenin içinde bulunmaz. Gerçek yüzün bir gün ortaya çıkacak Titus, o maske bir gün düşecek yüzünden. O maskeyi yüzünden düşüreceğim ve ayaklarımım altına alıp paramparça edeceğim. Belki de yanılıyorumdur, belki de Dünya'nın en iyi insanıdır. Bunu zaman gösterecek."

Johnny ayaklanır ve arka alana döner. Bir süre sonra geri gelir ve...

"Titus, senin prensin olmam. Ama sen benim metresim olacaksın."

Diyip mikrofonu yere bırakır ve kameralar kapanır.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: