RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏𝟒 "𝘉𝘢𝘺 𝘉𝘢𝘺"

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Konular
291
Beğeni sayısı
2,421
PG Nakit
0
3bh5mym.png

PAYBACK #14
3 Kasım 2023 Cuma, 21:30
Louisville Gardens
Louisville, Kentucky

Şovu Takip Etmek İçin Nedenler!

Chairman, Meksika lobisinden ve özellikle World Heavyweight Şampiyonu Angel Garza'dan memnun değil!
PRINCE OF PGW SERÜVENİ BAŞLIYOR! CHAIRMAN'İN PRENSİ KİM OLACAK?
Baba, döl, penis, JoMa ve bir köpek... Arka alanda ortam şampiyonlar ligi gibi.
Eski PGW ve yeni PGW... Karşı karşıya sekiz adam. Adeta Survivor Series'i kaçıranlar için!
Nigel McGuinness son kez spiker masasında... Ve ringde!

EXCLUSIVE

agarz.jpg

Louisville Gardens'a giriş yapan yeni World Heavyweight Şampiyonu Angel Garza'yı görüyoruz. Kendisi keyfi oldukça yerinde bir şekilde arka alanda yürüyor. Bu sırada onu inceleyen bazı güreşçileri ve onların öfkeli yüzlerini görüyoruz. Angel'ın Lockdown'da kemeri Ospreay'den koparıp alması herkesin sinirini bozmuş gibi duruyor. Angel kendisine bir yandan öfke ve tedirginlikle bakan bu yüzleri gördükçe daha da keyifleniyor. Omuzundaki kemeri öpüp yoluna devam ediyor. Tam da bu sırada koridorun başında gördüğü kişi onun durmasına neden oluyor.

Angel Garza: Teşekkür etmeme bile izin vermedin.

Angel belki de hayatında ilk defa içten ve samimi bir şekilde tebessüm ediyor. Bu sırada kadraj genişledikçe karşısındaki kişinin tahmin edildiği üzere Humberto olduğunu görüyoruz.

humbertog.jpg

Humberto Garza: Çünkü teşekkür edeceğin bir şey yok.

Angel şaşırıyor. Bu sırada Humberto devam ediyor.

Humberto Garza: Lockdown'da yaptığım şey doğru olandı. Beni burada bırakıp bir kartel macerasının geçici oyuncusu olman hakkında fikirlerim değişmiş değil. Ama sonrasında... Buraya döndüğünde, yaptığımız o konuşmada haklıydın. Çizdiğim yolun beni hiçbir yere götürmeyeceği konusunda haklıydın Angel. Bu yüzden o kafesin kapısını Will'in yüzüne kapattım. Bunu her evrende yapardım. Garza isminin o kitaba geçmesi için... Dedemiz ve amcamızın bize veda notlarında yazdıkları şeylerin gerçeğe dönüşmesi için bunu her seferinde yapardım.

İkilinin duygulandığını görüyoruz. Angel duygulu bir şekilde karşılık veriyor.

Angel Garza: Seni her zaman yanımda görmek istediğimi biliyorsun değil mi Humberto?

Humberto gülümsüyor.

Humberto Garza: Biliyorum. Ama bana ihtiyacın yok. Alberto'ya da yok. Onu bu şekilde yanında tutman sayacı bozulmuş bir bombayı çantanda taşımak gibi bir şey. Her ne kadar o bombayı kendi ellerinle imha ettiğini düşünsen de bu değmeyecek bir risk... O ringe çık ve omuzunda duran Dünya Şampiyonluğu ile dedemizi gururlandırmaya devam et. Ben ise.. Ben de kendi yolumu çizeceğim. Belki de ilk defa bunu yapacağım. Hem şirkette iki ana kemer sahibinin de soyadının Garza olmasından daha iyi ne olabilir?

Angel ilk başta üzülse de birkaç saniye geçtikten sonra kuzenine daha bir gururla bakıyor.

1garza.jpg
humbert0.jpg

Angel Garza: Buena suerte mi primo.

Humberto Garza: Buena suerte Angel.

Angel ona elini uzatıyor ve Humberto onun elini sıkıyor. Şimdi ikili birbirlerine sarılıyorlar! Sonrasında Angel ilerideki ışıklı alana doğru ilerlerken Humberto'nun koridorun sonundaki karanlığa doğru ilerlediğini görüyoruz. İki kuzen aynı binada farklı yönlere giderken görüntü sonlanıyor.

9puq4fz.gif

Pyrolar patlıyor ve PAYBACK #14 başlıyor!

PYRO.jpg

Spiker masasında Tazz ve Kevin Nash kameraları selamlıyor.

Tazz: Lockdown 2023, ne şovdu ama...

Kevin Nash: Hangi olayı ansak bilemiyorum. Velveteen'in Christopher Daniels'ın ilk defa bizim gibi bir insan olduğunu kanıtlaması hakkında mı konuşsak yoksa Angel Garza'nın şirkete çökme skandalını mı?

Tazz: Arka alandan duyduğum kadarıyla sanırım şu an ikinciyi konuşmak zorunda kalacağız.

angel3.jpg

World Heavyweight Champion Angel Garza girişte! Yanında onun adına Will Ospreay ile karşılaşan Alberto El Patron var. Angel, savaşçısı Alberto ile birlikte girişte göründüğü gibi yoğun yuhalamaların hedefi oluyor. O ise sırıtarak keyfi yerinde bir şekilde ringe ilerliyor. Ringe girer girmez görevliden mikrofon alıyor.

Angel Garza: Anlamsız bakışlarınızı anlayabiliyorum ve dahi anlamlandırabiliyorum. Bunu yapabiliyorum. Çünkü ben, bu ringde gördüğünüz adam; Angel Garza... Ben bir dahiyim. Bundan yüz yıl sonrasında neslimin devamını sağlayacak torunum Junior Garza bu şovu izlediğinde dedesine hayranlıkla bakacak. Şanslı çocuk. Bir Garza olmanın gururunu fazlasıyla yaşayacak. Tıpkı benim bu zamana kadar yaşadığım gibi. Ben... Ben bu ring için sonradan görme bir adam değilim. Kimse beni kağıt toplarken bulup güreşin içine sokmadı. Yeraltı sokaklarında keşfedilmedim. Ben... Ben güreşin kendisiyim. Ve o güreşin içine kök salmış koca bir ağaç büyüdü; Garzalar. Kökümde kazanmak var. Ve dolayısıyla elimde de bu... World Heavyweight Şampiyonluğu. Onunla mutluyum.

Seyirciden olumsuz tepkiye gelmeye başlıyor.

Angel Garza: Bunun için yanımda duran adama, savaşçıma, patrona bir teşekkür borçluyum. Ama onunla işimiz henüz bitmedi. Savaşçı ve onun şefi, ben... Güreş için birer efsane olarak anılacağız. Patron benim için çok canlar yakacak ve ben bu unvanı gururla taşıyacağım.

angel2.jpg

Angel Garza: Bundan sonraki süreçte ne olacağını size bizzat söyleyeyim. Bu omuzumda gördüğünüz kemer sadece PGW'nun en değerli kemeri değil, güreş tarihindeki tüm şirketlerde görülmüş en iyi kemer olarak anılacak. Çünkü ulaşması hiç de kolay olmayacak. Eğer bu kemer için şansınızı denemek istiyorsanız ilk önce savaşçım Alberto El Patron ile karşılaşacaksınız. Eğer savaşçımı devirmeyi başarabilirseniz işte o zaman benimle karşı karşıya gelecek kadar önemlisiniz demektir. Çünkü bu yanımda gördüğünüz adamı devirmek hiç de kolay olmayacak. Bunu başardığınız takdirde Angel Garza'nın dikkatini çekeceksiniz ve bu kemerin ortada olduğu bir maçta şansınızı deneyeceksiniz. Ciddiye alınmak istiyorsanız şirketin en değerli kemerinin kuralları bundan sonra böyle işleyecek amigos. Bu yüzden arka alanda oturup kemerime baktıkça ağzı sulanan tüm güreşçiler hiç olmadığı kadar fazla çalışmalılar. Çünkü karşılarında kazanılması böylesine zor olan bir kemeri kılını kıpırdatmadan kazanan ve tarihe geçen bir şampiyon var. İşte bu zeka dediğimiz kavramın bile ötesinde olan bir durum.

Angel karışık tepkiler alırken soluklanıyor. Tam devam edecekken...

Bu video da ne? Seyirciler ne olduğunu anlamamış bir şekilde led ekrana bakıyorlar fakat çok ani bir şekilde led ekran kapanıyor ve bir müzik duyuluyor.

ttttt.jpg

Chairman girişte! Ringdeki Angel Garza'yı küçümseyici şekilde süzüyor. Seyircilerden ona güzel tepkiler var.

Mr. O'Neil: Arka alanda kim Derin Futbol izliyor? Şov sırasında bir daha böyle bir kepazelik istemiyorum.

Mr. O'Neil yaptığı uyarının etkili olduğunu anlamaları için kameralara doğru bakıyor. Emin olduktan sonra ringdeki Angel Garza'ya ve seyircilere doğru dönüyor.

Mr. O'Neil: Öncelikle bu haftanın, yani 2-8 Kasım'ın Lösemi Haftası olduğunu hatırlatmak ve size önemini vurgulamak isterim. Bu illet ile baş etmek için yıllardır çabalıyorum ama bu haftanın benim için ve himayemdeki yardım kuruluşları için önemi çok büyük. Bu yüzden bu şovda elde edilen gelirlerin hepsi, bu yardım kuruluşlarına gidecek. Merhaba. Garzalardan Angel... Güreş denilen uçsuz bucaksız ormana kök salmış ağacın dalı. Herhangi bir dalı. Önemli olan o kökü sulayan. Bu benim... Sadece senin değil, buradaki her ağacın kökü benim elime bakıyor. Ben bu şirketin sahibiyim Angel. Bir şey senin kontrolün altındaysa öyle kalmasını istersin. Değil mi? Beni anlayabileceğini biliyorum. Lockdown'da yaşanan şey beni son derece rahatsız etti. Buna rağmen yine de bana yakışanı yaptım ve buraya adımımı atmadan önce yapmak üzere anlaştığınız bir maça karışmadım. Fakat artık Lockdown geride kaldı Angel ve ben bazı kararlar almak zorundayım.

O'Neil umutsuz bir ifadeyle Angel'a bakarken Angel konuşmaya başlıyor.

angel1.jpg

Angel Garza: Bay O'Neil. Chairman. Size duyduğum saygıyı nasıl gösterebilirim bilmiyorum ama bundan kuşkunuz olmasın. Ben gördüğünüz diğer şampiyonlara benzemem. Bu unvanı, bu şirketi en iyi şekilde temsil edeceğimden emin olabilirsiniz. Ben... World Heavyweight Şampiyonu Angel Garza. Her projeniz için hazır ve nazırım. Namımı ve hayırseverliğimi Monterrey'in tüm sokaklarında duyabilirsiniz. Ayrıca belirtmek isterim ki şimdiden sokak canları için kurduğunuz barınakların birinden iki köpek sahiplendim. Onlara en iyi şekilde bakacağıma emin olabilirsiniz.

Angel yüzündeki p*ç gülümsemeyle, alay mı gerçek mi olduğunu tam olarak anlamadığımız bir konuşma yapıyor. Ardından kendinden emin bir şekilde O'Neil'a bakıyor.

Mr. O'Neil: Bu gerçekten çok hoş Angel. Goldberg'in yaşadığı şeylerden sonra söylediklerin beni önemsemen... Bir can sahiplenmen, projelerime ön ayak olabileceğini söylemen beni çok sevindirdi. Ve sana karşı yumuşamış sayılırım. Ama merak ettiğim bir şey var... Bahsettiğin o sokak canlardan biri Alberto mu oluyor?

Angel'in inanılmaz derecede yüzü düşüyor. Alberto ise tepkisiz.

Angel Garza: Bay O'Neil. Alb-

Mr. O'Neil: Ne demek istediğimi anlıyorsun Angel. Ben... Ben güçlü adam için canımı ortaya koyarım ve onun için her şeyi yaparım. Bu güç, geleni geçeni kaldırıp indirip ringi toz duman etmek değil. Güçlü olmak Angel... Jeff Hardy gibi olmamak. İrade sahibi olmak. Onun beni, bu insanları nasıl yanılttığını gördünüz. Tüm ürünleri PGW.com'dan kaldırıldı. Ona dair her şeyin silinmediğine dua etmeliyken tedavi olma konusundaki isteksizliğini gözlerinde gördüm. Lockdown'da beni, bu şirketi rezil etti. Şimdi ona ne olacak biliyor musun? Onu kurtaracağım. Çünkü benim işim bu. Bu zamana kadar hiç kimseye sırtımı dönmedim. Çok değil. Daha üç ay önceydi. 7 yaşındaki Alfred için "Bu çocuk yaşamaz" dedi doktorlar. Yaşattım. "Bu hayvan burada iç kanamadan ölür, araba kötü çarpmış" dediler. Ölmedi. Protez bacaklarıyla şu anda koşup hoplamanın zevkini yaşıyor. Umut... Umut hep vardır. Dolayısıyla Jeffrey için de var. Onu en iyi şekilde tedavi edeceğim. Tıpkı diğer herkes gibi. Hepimiz Angel... Bu hayatta kendimiz için yaşarız. Kendimiz için mücadele ederiz. Ve bunu yaparken, bize destek olan dostlarımız olur. Onlara sırtımızı dayar, güvenli limana sığınırız. Senin için bu kuzenin Humberto değil mi? Johnny Mayhem için Val Venis değil mi? Jey en sonunda babasına sarılmadı mı? En kötü günde bile güneş doğar. Ama sen.... Belki Lockdown'da yaşananlardan dolayı bir devri kapayıp açmanla hatırlanacak olabilirsin. Belki şimdiden bile güreş tarihinin gördüğü en zeki ana kemer şampiyonu olarak anılıyor olabilirsin. Ama sen Angel Garza... Sen bana layık bir şampiyon değilsin. O sen değilsin.

O'Neil soluklanıyor ve bakışlarını o kişiye çeviriyor...

Mr. O'Neil: Aslında olan, tam yanında duruyor. Alberto El Patron.

Seyirciler ayağa kalkıyor resmen! Angel Garza ise donup kalıyor. Yüzündeki zoraki gülümseme kayboluyor ve yerini nefret kaplıyor. Chairman ona adeta soktu çıkardı. Alberto, çaresizce şefine bakarken Angel'ın deli gibi sinirlendiğini görüyoruz. Şampiyon olarak göründüğü ilk şovda Angel Garza, bu sekansı kesinlikle beklemiyordu. Chairman devam ediyor.

Mr. O'Neil: Ben... Ben bunu Alberto'nun isteyerek yaptığını düşünmüyorum Angel. Çölde onun neler yaşadığını gördüm. Onun ne durumda olduğunu ve ne için mücadele ettiğini biliyor gibiyim. O kadar kolay değil bu, sakladığın bir şeyler var. Çünkü gözler, hiçbir zaman yalan söylemezler. Ben yanındaki adamda görüyorum. Senin... Senin bir şeyin var Alberto. Senin uğruna mücadele ettiğin başka bir şey var. Angel'in sana dayattığı bir tehdit için ona çalışıyorsun. Bunu anlamak zor değil.

alberto1.jpg

Alberto önce şefe bakıyor. İkili bakışıyorlar. Telaşla söze giriyor.

Alberto El Patron: Chairman, meramınızı anlıyorum ama düşünceniz doğru değil. Şef için savaşıyorum ve bundan memnunum. Yine olsa yine yaparım ve yapacağım da. Onun bu unvanı elinde tutup Garza ismini gururlandırması benim için fazlasıyla yeten bir durum.

Mr.O'Neil: Flash TV oyunculukları kadar kötü. Alberto. En azından beni pek ikna ettiğin söylenemez. Ve bunun için size ikinci bir şans vermeyeceğim. Benim çok hakim olduğum bir hikaye bu. Sonu böyle bitmemeli. Seni haftaya, şefinle; Angel Garza ile karşı karşıya koyuyorum. Onunla World Heavyweight Şampiyonluğu için mücadele edeceksin.

3.jpg

ANGEL GARZA'NIN GÖZLERİ BÜYÜYOR! ALBERTO DONAKALIYOR! CHAIRMAN GÜLÜMSERKEN GARZA TELAŞLA SÖZE GİRİYOR!

Angel Garza: HEY- BUNA HİÇ GEREK YOK!

Chairman kafasını iki yana sallayıp Garza'yı izlerken seyirciler coşmuş durumda! Onun müziği çalarken arka alana gidiyor. Garza onun arkasından bağırıyor fakat nafile. En sonunda Alberto'ya dönüyor. Onun çaresiz bakışını görüyor ve kafasını öne eğiyor. Bu görüntüyle arka alana gidiyoruz.

9puq4fz.gif

Arka alana giriş yapan Chairman'i direkt olarak yeni işe alınan muhabirlerden biri durduruyor.

Bay O'Neil!

s.jpg

Bu Superstars GM! Chairman onu kovmamış! Ama artık GM değil! Bir muhabir.

ch.jpg

Mr. O'Neil: Hey! Nasıl gidiyor?

Superstars GM: Size ne kadar teşekkür etsem az Chairman. Bana burada bir iş sağladınız. Superstars'ı geri getirdiniz... Başında ben olmasam da brandimin döndüğünü görmek çok mutlu ediyor. Şimdi size bir soru sormalıyım. Çünkü arka alanda herkes bunu merak ediyor. Bize Prince of PGW'den bahseder misiniz?

Mr. O'Neil: Evet.. Bahsederim. Şöyle söylemem gerekiyor, ben günlük hayatında birçok yeri ziyaret eden ve gerekirse günde iki ülke değiştiren biriyim. Ne kadar çok projem olduğunu hayal bile edemezsin S- (duraksıyor)

Superstars GM: Superstars GM. İsmim bu. Kısaca SGM diye seslenebilirsiniz.

tt.jpg

Mr. O'Neil: Senin ismin bu mu?

Superstars GM: Evet.

Mr. O'Neil: (gülümsüyor) Yani adın ve soyadın Superstars GM?

Superstars GM: Evet saygıdeğer Chairman.

Mr. O'Neil: Peki. SGM. Bu dört maçın gerçekleşeceği turnuvada dört galip, Kasım'ın sonlarında gerçekleşecek Prince of PGW şovunda F4W maçına çıkacak ve orada galip gelen kişi PGW'nin prensi olacak. Bu prens birtakım sürpriz ayrıcalıklara sahip olacak fakat asıl olay, iki ana kemerden birine title shot kullanma hakkına sahip olacak olması. Bunun yanında projelerim için yanımda duracak birine ihtiyacım vardı. PGW'i en iyi şekilde temsil edecek birine. Dolayısıyla galibini ben de merakla bekliyorum. Şimdi gitmek zorundayım. Sana yeni işinde tekrardan başarılar dilerim dostum.

9puq4fz.gif

giphy-downsized.gif

Hangman Adam Page girişte beliriyor. Girişte tauntunu atıp hızlı adımlarla ringe doğru yürümeye başlıyor. Çelik merdivenlerden çıkıp ringe dalıyor.

WELCOME TO THE PRIDE!

image.png

Fakat Bron Breakker stage'de yok! Bir süre kimse gelmiyor! Sonrasında Justin Roberts'ın kulaklığından biriyle konuştuğunu sonrasında da mikrofonu ağzına doğrulttuğunu görüyoruz.

Justin Roberts: Bayanlar ve Baylar. Bron Breakker güreşemez durumda olduğu için maçtan çekilmiştir.

image.png

Sonrasında kameralarımız arka alana dönüyor. Bron Breakker'ı acı içinde yerde yatarken görüyoruz. Doktorlar tepesinde. Kameralar tekrar ringe döndüğünde Justin Roberts'ın mikrofonu tekrar ağzına doğrulttuğunu görüyoruz.

Justin Roberts: Bron Breakker yerine maça dahil olan isim..

image.png

Bu Nathan Jones! Nathan girişte! Gazlı bir şekilde ringe geliyor. Çelik merdivenlerden çıkıyor ve ringe giriyor. Hangman ısınıyor. Hakem tüm kontrolleri yapıyor.

Prince of PGW Turnuvası Maçı
Adam Page vs. Nathan Jones

image.png

Maç başladı. Hangman bodoslama Nathan'ın üstüne koşuyor fakat Nathan Spinning Heel Kick'i suratına geçirip Hangman'i yıkıyor! Hangman kafasını tutarak köşeye çekiliyor. Nathan köşede Hangman'i kaldırıyor ve karnına kafasına karışık yumruklar savuruyor. Hızlanınca hakem ayırıyor. Nathan hakemi üstünden çekip Hangman'i kafasından tutarak hızla dışarı fırlatıyor. Sonrasında kendisi de geliyor. Hangman'i tutuyor ve barikatlara doğru fırlatıyor! Yerde Hangman'e üst üste stomplar vuruyor. Sonrasında çelik merdivenlere doğru fırlatıyor! Nathan ringe giriyor. Hakem saymaya devam ediyor. 4-5-6-7-

image.png

Hangman ayaklandı ve ringe dalıyor. Aprona geçiyor. BUCKSHOT LARIAT! Fakat Nathan'a işlemiyor. Hangman iplerden tekrar sekiyor fakat Nathan Big Boot'u oturtuyor! Hangman bu Big Boot'la birlikte tekrar ring dışına düşüyor. Hakem tekrar sayıyor. 1-2-3-4-5-6- Hangman tekrar ringe dalıyor! Hangman ayaklanıyor.

image.png
image.png

Nathan seyirciye döner. Kollarını iki yana açar.

Nathan Jones: Destekleyin benii!! Destek istiyorum Sizden!

Adam Page: Sen dünkü filmden çok etkilenmişsin!

Nathan Jones: Senin için buradayım. Bron yok! Seni buraya ben gömeceğim.

images_-_2023-11-03T164206.464.jpg
image.png

Seyirciler bunun üstüne biraz cheer atıyorlar. Sonrasında ikili birbirlerine koşuyor. Nathan bir lariat atıyor! Hangman eğiliyor! Nathan bir lariat daha atıyor! Hangman eğiliyor Nathan neredeyse hakeme vuracakken duruyor! Hangman hakemin görmeyişini fırsat biliyor! LOW BLOW'u oturtuyor! Nathan hayalarını tutarken sonrasında acıdan anırıyor! Hangman bunu fırsat bilip Crucifix'le tuşa gidiyor! 1................................2................................3!

Kazanan: "Hangman" Adam Page

4fe0ccd929b7d7c9a5503aa1c174ee31c2b882ff.gif

Adam Page kısa bir süre galibiyetini kutladıktan sonra Nathan Jones'un ayaklandığını görünce direkt olarak kendini ringden dışarı atıyor ve arka alana doğru yol alıyor.

9puq4fz.gif

vall.jpg

Arka alanda Val Venis'i görüyoruz. Yanında Johnny Mayhem yok. Val Venis durgun bir şekilde odasındaki boxer koleksiyonunu düzenlerken yarı açık kapı açılıyor ve içeri Father & Seed giriyor.

riko.jpg
jeyyy.jpg

Jey Uso: Hey! Burada ne yapıyorsun Val? Tek olmana rağmen iş üstünde olmaman çok şaşırtıcı!

Val Venis: Git buradan Jey. Şu anda kafam yorgun.

Rikishi: Johnny nerede?

Val Venis: Johnny arenaya alınmadı. Son ring konuşmasında bahsettiği şeylerden ötürü. Chairman hakkında.

Jey Uso: Senin halin kötü Val. Aynı zamanda gülünç.

Rikishi: Daha doğrusu takımlar kemerinin lanetine uğruyor.

Val Venis: Ne laneti?

Rikishi: Farkında değil misin? O kemerleri alan takım bir ay geçmeden birbiriyle kanlı bıçaklı oluyor. Şirketteki herkes bunu biliyor. TTC Laneti diye bir şey var Val.

Val Venis: Öyle bir şey varsa bile Johnny ve bana işlemeyecek Rikishi. Belki sen ve dölün bundan nasibinizi alabilirsiniz.

Jey Uso: Hey! Penis! Johnny hakkında fazla eminsin ama yanılacağını sen de biliyorsun. Ve Johnny burada olmazsa sen bir hiçsin. Kıtalarası kemerini, PURE kemerini nasıl kazandığını bir hatırla! Gerçi... Kıtalarasında babam ve benim de payımız var. Biz gelmesek ve Sami Zayn seni tutup aşağı atmasa o kafesten ölün çıkacaktı! Jeff Hardy seni mahvedecekti ve elin bomboş kalacaktı bunu sen de biliyorsun?

Val Venis: (boxerlarla uğraşmayı bırakıp dışarı çıkmak için adım atıyor, Jey onun önüne geçiyor) Sorunlu musun Jey? Size ayıracak vaktim yok. Bir an önce iyi olmalıyım ve bunun için sevişmeliyim.

Jey Uso: Hadi git Val! Bakalım nereye kadar kaçacaksınız! O kemerin prestijini düşürmekten başka bir şey yapmıyorsunuz!

Val oradan giderken Jey onun arkasından sırıtıyor. Rikishi'ye dönüyor ve karşılıklı gülüşüyorlar. Bu sırada onların yanına bir adam yanaşıyor...

rommmm.jpg

Jey'in suratı onu görünce düşerken Rikishi hiç istifini bozmuyor.

Roman Reigns: Merhaba en büyük kuzenim. Buraları yaşın kaldırıyor mu?

Rikishi: Wes Lee yerine haftaya karşında ben olursam bunu görürsün.

Roman Reigns: Anlaşılan burada işler öyle işlemiyor Rikishi. Bunu çok isterdim ama böyle bir senaryoda ringden ölüsü çıkacak biri için fazla iddialısın.

Jey Uso, ters ters Roman'a baktıktan sonra Rikishi'yi kolundan tutup oradan gitmek istiyor fakat Roman onları durduruyor.

rom.jpg

Roman Reigns: Burada adam yemiyorum Jey. Seninle konuşmak istediğimi söylemiştim. Sadece bir selam vermek hoş sohbet etmek istedim. Ben de sizlere çok bayılmıyorum. Ve dahi.. Sizden utanıyorum. Burada da yalnız kalacak olmak benim için tedirgin eden bir durum değil. Zaten bu ailede hep yalnızdım.

Rikishi: Hiç değişmemiş olmandan olabilir. Halen serserinin tekisin.

Roman Reigns: Sen de halen gevşek bir göte sahip-

jey.jpg

Jey Uso, Roman'ı itiyor ve ona doğru bağırmaya başlıyor!

Jey Uso: SENİ BURAYA GELDİĞİNE PİŞMAN EDERİM! ANLIYOR MUSUN!? BİR DAHA ONA BU DİLLE KONUŞURSAN YERİN SIKO'NUN YANI OLUR!

Roman geri sendelerken olduğu yerde sırıtmaya başlıyor! Jey ona öfkeyle bağırıp çağırırken en sonunda Rikishi onu tutuyor ve oradan gidiyorlar. Roman onların arkasından bağırmakla yetiniyor.

Roman Reigns: Haftaya Wes'e yapacağım şeyleri izleyin! Ben artık... BEN BURADAYIM JEY! SEN BUNDAN KAÇAMAZSIN! Beni izle ve örnek al...

9puq4fz.gif

Uzun süren reklamların bir son bulmasıyla birlikte kameralar yeniden ringe dönüyor. Fakat ringimiz boş değil, ringde bağdaş kurmuş şekilde oturan birisi var. Bu arada şundan da bahsetmek lazım: arena kapkaranlık durumda, sadece ringe vuran birkaç spot ışığı söz konusu. Peki bağdaş kurarak ringin tam orta noktasında oturan kişi kim?

cats.jpg

Bu Velveteen! Velveteen burada! Omzundaki kemerinin üstünde elini gezdiriyor yavaş yavaş, bir taraftan da sırıtıyor. Aylardır gördüğümüz o gergin, sinirli, agresif Vekveteen'den eser yok adeta! Kemeri aldıktan sonra oldukça rahatlamış gözüküyor. Üstelik bunu Christopher Daniels'ın galibiyet serisini de sonlandırarak yaptı. Hem sonu gözükmeyen bir seriyi sonlandırdı, hem de PGW World Television Championship'i kazandı. Bu gerçekten harikaydı. Velveteen sırıtmayı sürdürdüğü fotoğrafçılar için poz veriyor. Bunun ardından önünde duran mikrofonu alıyor ve onu kaldırdıktan sonra konuşmasına başlıyor. Velveteen kemeri kazandıktan sonra ilk kez konuşuyor!

wwe-nxt-velveteen-dream-talks-undisputed.jpg

Velveteen: Şimdi ne demeli? Çılgınca bir başlangıç yaparak zirvede olduğumu mu vurgulamalıyım? Omzuma bir kemeri almayalı çok uzun oldu dolayısıyla bunun yarattığı duygu karmaşasını aşmam zor. Ya da bu kemeri aldıktan sonra başta Christopher olmak üzere arka alandaki diğer isimlere çeşitli göndermelerde bulunmam gerekiyor olabilir ama bunu yapmam güç. Şu anda fazla uzatmadan, başka şeylerle ilgilenmeden; bununla (omzundaki kemeri işaret ediyor) ilgilenmek istiyorum. Onu hissetmek istiyorum, onu yaşamak istiyorum. Her şey bu kemer içindi. Bunun için savaştım, bunun için çarpıştım, bunun için direndim. Yaşadığım her şeyin arkasındaki motivasyon bu kemere sahip olmanın verdiği hazdı. O büyük an geldi ve çattı. Anonsör, lütfen elindeki mikrofon ile orada beklemeyi bırak ve duyur. The Dream mi, hayır değilim. Velveteen miyim, hayır değilim. Ben PGW World Television Şampiyonu Velveteen'im! Justin, gerekeni yap lütfen! Bunu sadece ben beklemiyorum, herkes bekliyor!

Justin Roberts: Bayanlar ve Baylar, işte karşınızda! (Velveteen kollarını yan taraflarına doğru açtıktan sonra havaya bakıyor, yüzü gülümsüyor bu esnada) Yeni PGW World Television Şampiyonu...

VELVETEEEEEN!

Velveteen: İiişte buu! Tam olarak istediğ...

j8gmuct.png

Ansızın Velveteen'in sözlerinin yarıda kesilmesine neden olan o şarkı kulaklarda çınlıyor! Bütün arena ayaklanıyor ve stage'ye dönüyor! Işıklar tekrardan eskisi gibi oluyor ve şarkının biraz ilerlemesinin ardından stage'ye gelen isim Christopher Daniels oluyor! Christopher'in belirmesiyle birlikte Velveteen hızla ayağa kalkıyor ve daha temkinli bir ruh haline bürünüyor. Omzundaki kemerini sımsıkı bir şekilde tuttuğunu fark ediyoruz. Christopher bir eliyle gözlüğünü düzeltiyor. Bu arada Christopher'ın elindeki mikrofonu da fark ediyoruz. Kendisi rampada ilerlemeye başladığı esnada elini havaya kaldırıyor ve müzik kesiliyor. Christopher Daniels da elindeki mikrofonu kaldırdıktan sonra konuşuyor.

Christopher Daniels: Kendini bu şekilde takdim ettirerek kendini mi tatmin ediyorsun? Bu kemeri almak istemenin sebebi içerisinde bulunduğun aşağılık kompleksi miydi? Kemeri kaybettiğim için bir an bile üzülmedim fakat şu anda fazlasıyla üzüntülüyüm. Aylarca bu şirkette çok ciddi bir konuma gelmesine vesile olduğum o kemerin (işaret ediyor), senin gibi bir zavallının omzunda olması fazlasıyla üzücü! (biraz duraksadıktan sonra devam ediyor) Gerilmene gerek yok. Her şeye rağmen seni tebrik etmek istedim.

Christopher ringe varmış oluyor ve çelik basamakları kullanarak apron'a çıkıyor, durmuyor iplerin arasından ringe giriyor ve konuşmasına kaldığı yerden devam ediyor.

images.jpg

Christopher Daniels: Senden nefret etmeme rağmen gösterdiğin özveriye karşı hiçbir şey söyleyemeyeceğim. Maç esnasında zeki bir manevra ile rüzgarı arkana aldın ve devamı geldi. Şimdi ise şampiyonsun. Acemi bir şampiyonsun. (dev ekranı göstererek) Arka alandaki onlarca güreşçinin arka alandan şovu takip ettikleri ekran başlarından salyalarını akıtarak kemerine göz diktiklerinden eminim. Peki sen her an bir tehlike ile karşılaşmaya hazır mısın? Sen gerçek bir şampiyon musun yoksa altın semer vurulmuş bir eşek misin?

Seyircilerin aynı anda işitme seslerini işitiyoruz, yüksekçe bir ses meydana getiriyor bu durum. Bir anlığına yutkunan Velveteen cevap vermek üzere mikrofonu ağzına doğrultuyor ki... Bir şarkı ile bu ikilinin arasındaki diyalog kesiliyor. Ne oluyor?

Kulaklarımızda yankılanan ritimli EKG cihazının sesleri bölüyor ikilinin arasında geçen bu diyaloğu. Sanırım kimin geleceğini çok iyi bir şekilde biliyoruz. Bu Tommaso Ciampa'nın şarkısı! Velveteen ile Christopher'in pür dikkat o tarafa baktıklarını ve Tommaso'yu beklediklerini gözlemliyoruz. Aradan uzun süre geçmesine rağmen arka alandan stage'ye gelen hiç kimsenin olmadığını görüyoruz. Herkes ne olduğunu anlamaya çalışarak etrafına şaşkın bir şekilde bakarken bir ses işitiyoruz. Bu Tommaso'nun sesi!

tommaso-ciampa-microphone.jpg

Tommaso Ciampa: Hey millet, buraya bakın! Buradayım!

Seyircilerin arasında! Seyircilerin arasında! Seyircilerin arasında! Tommaso birkaç hafta önce Christopher'e yaşattıklarını onun zihninde yeniden canlandırmak için böyle bir şeye kalışmış olsa gerek. Seyircilerin arasından ilerledikten sonra bariyerlerin üzerinden atlıyor. Ardından konuşuyor Tommaso.

Tommaso-Ciampa-NEW-Microphone.png

Tommaso Ciampa: Kedi-köpek gibi birbirinizle didişmeyi seviyorsunuz fakat şunu hiç sorguladınız mı, insanlar aranızda yaşananları izlemekten sıkılıyorlar mı? Hayır, sorgulamadınız. O halde size yardımcı olayım. İnsanlar bu ikiliyi bir arada görmekten nefret ediyor! Sizler artık sıkıcı olanlarsınız! Siz ilgi çekmeyen iki vasat isimsiniz! Siz parlak dönemlerini geride bırakmış iki ayrı isimsiniz ve bunun hâlâ farkında değilsiniz! O kemeri aldıktan sonra her şeyin iyiye gideceğini mi zannediyorsun Velveteen? (kahkaha atıyor) Söylesene Velveteen, senden 25 yaş büyük olan o ihtiyarı yendikten sonra bunu PGW'in en büyük zaferi olarak mı addediyorsun? Gerçekten çok acınası durumasın! Ya sen Christopher, serinin bu şekilde bitmesinden memnun musun? Lockdown sırasında ne kadar komik duruma düştün! Rezil ettin kendini! (çelik basamakları kullanarak apron'a çıkıyor ama ringe girmiyor) İkiniz de artık ilgi çekmeyen tiplersiniz ve ben de bir farklılığın olması için buraya geldim! Arenada olan ve ekranların başında sizi izleyen insanlara yapılabilecek en büyük iyilik budur!

dfdggrd.png

Şarkının belli bir müddet ilerlemesinin ardından stage'ye gelen isim Taylor Rotunda oluyor! Elinde bir mikrofon olmasına rağmen direkt konuşmaya dalmıyor. Tempolu adımlarla ringe ilerliyor. Ringe ilerlediği esnada ambiyans ile ilgilenmiyor, sadece ringin içindeki güreşçilerle ilgileniyor. Gözlerini onlara dikmiş bir şekilde ilerliyor. Ringe vardıktan sonra çelik basamakları kullanarak apron'a çıkıyor ve hemen sonrasında ringe giriyor. Apron'daki Tommaso'ya bakış atmasının ardından konuşmasına başlıyor Taylor Rotunda.

Taylor Rotunda: Bunu söylemek benim için oldukça zor fakat Tommaso haklı. Üzülerek ona bu söylediklerinden dolayı hak veriyorum. Kendinize nasıl tahammül ettiğinizi anlamakta güçlük yaşıyorum, güçlük. Bunun arkasında nasıl bir motivasyon var, bize biraz anlatsanıza. Her şovda bir şekilde karşı karşıya gelmekten sıkılmadınız mı? İnsanlar bundan sıkıldılar. Siz ikiniz PGW'nin ilk gününden beri bir olay silsilesinin içerisinde misiniz yoksa herkes paranoyak mı oldu? Bizi nasıl bir paradoksun içine soktunuz? (acı bir şekilde sırıtıyor) Her şovda aynı şeyleri yaşamaktan bıkmadınız mı? Birbirinizin peşinden daha ne kadar gideceksiniz, şovların potansiyelinin önüne daha ne kadar geçeceksiniz? (bağırarak) PGW'nin yakasından ne zaman düşeceksiniz?! Ne zaman?!

Ringde gergin bir havanın hakim olduğundan bahsetmek mümkün. Tommaso da iplerin arasından ringin içine giriyor. Taylor konuşmasına devam etmiyor çünkü arka alandan bir ismin daha gelmek üzere müziğinin çalmaya başladığını işitiyoruz. Ring iyice kalabalıklaşıyor, ringin içindeki gerilim iyice artıyor! Peki arka alandan gelecek olan kişi bu sefer kim?

intro-1688304832.jpg

EDDIE KINGSTON! Lockdown şovunda PGW'nin resmi bir güreşçisi olmasının ardından ilk görünümünü gerçekleştiriyor! Stage'ye gelmesiyle birlikte karışık reaksiyonlar alıyor! Elindeki mikrofonla birlikte hızlı adımlarla ringe ilerliyor. Ringe vardıktan sonra iplerin altından kayarak ringe girdikten sonra ayağa kalkıyor ve konuşuyor o da. Ringin içinde fazla sayıda güreşçi var. Gerilim iyice tırmanıyor! Bakalım Eddie Kingston neler söylecek, onu dinliyor herkes.

ef5540a4fe2b9ff1bc9f3b950ba37ce8_1366_768.jpg

Eddie Kingston: Burada olan bitenden haberim var. Tommaso ve Taylor söyledi fakat siz ikiniz hâlâ bir ders çıkarmış gibi gözükmüyorsunuz. Susarak öylece bizi dinleyecek misiniz, küçük dillerinizi mi yuttunuz? Haftalardır esip gürleyen iki karşılarında gördükleri bu ''yeni'' isimler karşısında sessizliklerini koruyacaklar mı yoksa kendilerine etiketledikleri itibarları için bir şeyler yapacaklar mı? Christopher ve Velveteen... Bence artık kenara çekilin ve yeni isimlerin önlerini açın. Durmanız gereken noktayı bilin ve daha fazla dikkat çekmeyin. Özellikle sen Velveteen... Christopher sana çok doğru bir şey söyledi... Arka alandaki isimler oldukça aç. Eğer huysuz olursan ve uslu bir çocuk olmazsan omzundaki o kemerinle erkenden vedalaşabilirsin! Hevesin erkenden kursağında kalabilir! Bu izlemesi en zevk verici şey olurdu doğrusu!

Velveteen ile Christopher birbirlerine bakıyorlar. Sanırım üzerlerine gelinmesinin sonucunda müttefik oldular! Ring içinde gerilim iyice tavan yapmış durumda! Her an her şey olabilir! Ortalık kızışıyor! Sıkıntı çıkacak gibi! Olay olayacak gibi! Bir şarkı daha duyuyoruz! Bu sefer kim geliyor, kim?! Herkes o tarafa dönüyor.

pgw_entrance2.jpg

POWERHOUSE HOBBS! POWERHOUSE HOBBS! Ağır adımlarla ringe ilerliyor. Uzun bir müddetin geçmesiyle ringe varıyor. Çelik basamaklar yardımıyla apron'a çıktıktan sonra beklemeden iplerin arasından ringe giriyor. Sonrasında hiçbir şey demeden Velveteen'in elindeki mikrofonu kapıyor! Velveteen kendisinin üstüne gitmek istiyor ki Taylor, Tommaso ve Eddie'nin buna müsaade etmeyeceğini anlıyor. Eskiler 2 kişi, yeniler ise 4 kişi! Velveteen ve Christopher tek kalmış durumdalar! Yeniler 4 kişi! Hobbs konuşuyor.

intro-1678474704.jpg

Powerhouse Hobbs: Ben mi? Ben kimsenin tarafında değilim. Buraya bir safta yer almak için geldiğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Ben birden oluşan bu eski-yeni çatışmasında bir tarafta değilim. Burada olmamın yalnızca bir sebebi bulunmakta ve o da ne, biliyor musunuz? Burada gerilimin kokusunu aldım! Burada kaosun kokusunu aldım! Burada kavganın kokusunu aldım! Burada dövüşün kokusunu aldım! İşte o yüzden buradayım! Aslında, bir de seni daha yakından görmek istedim Velveteen. Geldiğinden beri verdiğin mücadele sonucunda ancak o kemeri alabildin. Fazlasıyla yıpranmış ve savaştan yeni çıkmış bir durumdasın. Omzundaki kemer oldukça iştah açıcı gözüküyor. Oldukça aç durumdayım! Bunu anlayabiliyor musun? Anlatabildim mi?

Velveteen ve Christopher ciddi bir tehditle karşı karşıyalar. Kendileri iki, karşısındaki yeni isimler ise 4 kişiler. Peki ne olacak veya ne yapacaklar? Bir şarkı daha duyuyoruz! Bu şarkı Velveteen ile Christopher'i sevindirecek olmalı! Herkes o tarafa dönüyor. Herkesin gözü arka alandan gelecek isimde!

RAW_1078_Photo_009.0.jpg

Sıra Batista'da! Batista burada! Stage'de beliren Batista, pyroları patlatmak üzere tauntunu gerçekleştiriyor fakat pyrolar patlamıyor! Batista arka tarafına doğru dönüp biraz sövdükten sonra küfür ede ede ringe ilerliyor. Ringe vardıktan sonra iplerin altından kayarak ringe giriyor. Durmadan elindeki mikrofonu kaldırıp konuşmasına başlıyor.

Batista-Cropped-5.jpg

Batista: Sanırım bu olaya benim de dahil olmam gerekiyor çünkü doğru olmayan bir şekilde üstüne gidilen iki isim var. Bu ikili kendi aralarında konuşma gerçekleştirdikleri sırada arka alandan gelen 4 kişinin saldırılarına maruz kaldılar. Ben bu sektörün içerisinde uzun zamandır yer almaktayım. Birçok şeye tanık oldum, gördüm. Senaristler bana iyi bir senaryo getirdiklerinde, her zaman hayranlıkla bakarım. Yeniler, siz de öyle yapsanız iyi olur. Siz de PGW ve PGW'nin hikayelerine saygı duymalısınız. Christopher ve Velveteen bu şirkete çok önemli hizmetler yaptılar! Onlar bu şirketin en büyük değerlerinden!

Tommaso Ciampa: Övdüğün PGW bir bok çukuru ve ben PURE Şampiyonu unvanımla o çukuru bir nebze değerli kılıyorum!

Taylor Rotunda: Ciampa haklı. PGW bir bok çukuru. Sahiden bir bok çukuru! Bunu Angel Garza'nın şampiyon olmasından anlamak zor değil!

Eddie Kingston: Eski olan her şeyi savunuyorsanız bir maça bile çıkmadan şampiyon olan o rezil Meksikalı orospu çocuğunu da savunun!

Seyircilerden yüksek şiddetli şaşırma sesleri çıkıyor! Ağır geldi sanırım!

humbertojpg.jpg

Humberto! Humberto! Ağır adımlarla ringe geldikten sonra ipleri tutarak apron'a çıkıyor. Ardından iplerin arasından ringe giriyor. Kendisi de konuşmak üzere ring dışı yetkililerinden bir mikrofon istiyor. Bunun için arkasına dönüyor.

s.jpg

Humberto aniden arkasına dönüyor ve Taylor'a bir yumruk atıyor! Eskiler ve yeniler birbirlerine giriyorlar! Humberto, Taylor'ı afallatıyor. Ona hızlı hızlı yumruklar atmaya devam ediyor. Eddie ile Velveteen da birbirlerine girmiş durumdalar. Christopher ile Hobbs çok sert bir şekilde birbirlerine dalıyorlar! Tommaso ile Batista da yine aynı şekilde! Christopher'dan sert bir headbutt! Hobby iplere kadar savrulduktan sonra iplerden sekiyor ve sert bir Big Boot ile Christopher'ı yere seriyor. Hobbs yardım etmek üzere Batista'ya saldırıyor. Onun sırtına vuruyorlar ve afallatıyorlar Tommaso'yla birlikte. Diğer taraftan Humberto'nun Taylor'a Roundhouse Kick yaptığını görüyoruz. Taylor da yuvarlanarak kendisini ringin dışına bırakıyor. Eddie'den bir yumruk, Velveteen'dan aynı şekilde karşılık! İkili ateşlenmiş durumdalar! Eddie üstündekini çıkartıyor ve seyircilere fırlatıyor! İkili birbirleriyle yumruklaşmaya devam ediyorlar. Tommaso ile Hobbs, Batista'yı iplere gönderiyorlar. Batista iplerden sekiyor ve Tommaso'ya Spear yapıyor! Tommaso ringin dışına gidiyor! Batista ayağa kalkar kalkmaz Hobbs onu iplerin üstünden ringin dışına fırlatıyor! Velveteen'den, Eddie'ye LOW BLOW geldi! İşler iyice kızıştı! Eddie kıpkırmızı! Hobbs, Velveteen'ı ensesinden yakaladıktan sonra onu iplere gönderiyor. Velveteen iplerden sekiyor ve Hobbs'tan Clothesline! Hobbs arkasını döndüğünde Humberto'dan Dropkick. Humberto hızını alıyor ve iplere koşuyor, iplerden sekiyor ve o da ne? Hobbs'tan Body Block! Ne gövde gösterisi ama! Adeta kayaya çarptı kayaya!

pgw_celebration.jpg

Hobbs elini havaya kaldırıyor! Herkes yerde, bir tek o ayakta! Kameralar bu görüntülerin ardından kapanıyor ve reklamlar giriyor!

9puq4fz.gif

cac2766b27f28104c738c221b342c794740eb509.gif

"Starboy" sahnede! Hızla ringe geliyor. Çelik merdivenlerden çıkıyor. Ardından üst ipe çıkıyor. Cheerlar eşliğinde tauntunu atıp ringe doğru iniyor. Rakibini beklemeye başlıyor.

Pose%201.gif

Shane Mercer! Debut atıyor! Gazlı bir şekilde ringe geliyor. Çelik merdivenlerden çıkıyor ve ringe giriyor. Sonrasında köşesine geçiyor ve Wes Lee'ye kaslarını göstererek gözdağı veriyor.

Wes Lee vs. Shane Mercer

image.png

Maç başladı. Wes Lee üst üste shoot kicklerle hızlı bir başlangıç yapıyor. Fakat Shane bacaklarını sürekli blokluyor. Tutmaya çalışıyor fakat Lee'nin bacakları çok hızlı olduğu için hızla geri kaçırmayı başarıyor. En sonunda Lee'nin shoot kickini yakalamayı başarıyor. Fakat Lee bir anda Headscissors Takedown! O şekilde yerde bacaklarıyla Shane'in boynundan kıstırıyor. Shane bir süre sonra ters takla atarak bundan kurtulmayı başarıp Headlocka alıyor! İkili bir süre headlock pozisyonundayken Lee, Shane'i üstünden fırlatıyor. Shane iplerden sekerken Lee altından kayıyor ve Headscissorsla Shane'i ring dışına postalıyor. Ardından hızla iplerden sekiyor ve Suicide Dive!

image.png

Fakat Shane orada Bearhuga alıyor! Oradan Suplex'e alacakken Lee ipten destek alıyor ve bundan kurtulmayı başarıyor. Üst üste tekmeler sonrası aprondan Running Meteora şeklinde atlayacakken bir anda Powerbomb pozisyonunda kavrıyor ve Powerbombla Lee'yi seyircilerin arasına postalıyor! Fakat o da ne! Wes Lee iki seyircinin omzuna tutunarak seyircilerin arasında ayakta kalmayı başarıyor! Tutunduğu seyircilerden özür diliyor ardından uçarak bariyerlerin üstüne çıkıp bir Rolling Axe Kick! Sonrasında aprona çıkıyor ve hızla Superkicki oturtuyor. Ardından ringe girip count outu sıfırlıyor ve iplerden sekiyor Top Con Hilo!

image.png

Bu sefer vuruyor! Ardından ringe atıyor! Sonrasında hızla top rope'a çıkıyor fakat Shane ipi çekiyor! Lee aprona oturuyor! Shane hızla ipe koşuyor ve Powerslam Pozisyonunda tutuyor. Moonsault Powerslam! Tuş 1.. 2.. Lee atmayı başarıyor! Shane kaldırıyor ve bir kez daha Powerslam şeklinde alıyor fakat Lee bunu Thilt A Whirl DDT şeklinde karşılıyor! Sonrasında Back Handspring Pele Kick! Fakat hayır! Bu seferde Shane Powerslam'e alıyor ve Front Powerslam'le yatırıyor! Tuş 1.. 2..

2022-06-17_11-59-56.gif

Kickout! Shane, Lee'nin tepesine çıkıyor ve üst üste yumruklar atıyor. Sonrasında Powerslam şeklinde kaldırıyor. Tekrar üst ipe çıkartıyor! Atlıyor fakat bu sefer Lee Crossbody şeklinde counterlıyor! 1.. 2.. Kickout! Lee kurtulduktan sonra yerdeki Shane'e bir Superkick! Ardından hızla Top Rope'a çıkıyor ve Final Flash! Tuşa gidiyor! 1.............................2.........................................3!

image.png

Kazanan: Wes Lee

Starboy, ringlere dönüşünü kutluyor! Roman Reigns ile çıkacağı maç öncesi bu galibiyet adeta bir gözdağı! Wes Lee ringden aşağı inip arka alana gidiyorken biz de reklamlara gidiyoruz.

9puq4fz.gif

xbcbxvcb.png

Kameralarımız arka alanda açılıyor ve ana olay öncesi Nigel McGuinness'in arenaya giriş yaptığını görüyoruz. Nigel otopark bölümünden girişe geçen koridoru geçtikten sonra bir sürpriz ile karşılıyor. PGW kadrosunun yarısından çoğu burada! Eski MAYHEM'dan dostları Val Venis, Johnny Mayhem hatta tek gecelik burada olan John Cena gibi isimler göze çarpıyor fakat bunun yanında PAYBACK bünyesinden isimler bile Nigel son görünümünü yapmadan önce ona saygılarını göstermek için buradalar. Hepsi Nigel'ı alkışlıyor. Nigel elinden geldiğince hepsi ile selamlaşıp ve teşekkür ederek yoluna devam ediyor. En sonunda duruyor ve karşısındaki isime bakıyor. Fakat kameranın arkasında kaldığından bu ismi birkaç saniyeliğine göremiyoruz. Nigel bir süre karşısındaki isme baktıktan sonra hafifçe ona gülümsüyor.

xcxzcczx.png

Kameralar biraz sağa kayıyor ve bu ismin PGW Şampiyonu Will Ospreay olduğunu görüyoruz. Nigel, PGW kariyerine onunla bir rekabete girerek başlamıştı. İkili bu süreçte hem karşı karşıya hem omuz omuza savaştılar. İkili bir süre daha birbirlerine bakıyorlar.

dfvxb.png

Will Ospreay: Elveda ihtiyar.

Nigel gülümsüyor.

Nigel McGuinness: Bu bir veda değil evlat. Omzundakini tutmaya devam et. Unutma, bana bir maç sözün var.

cvcvxb.png
vbhdfg.png

Ospreay ve Nigel el sıkışıp ardından sarılıyorlar. Nigel, Ospreay'in sırtını bir kere sıvazladıktan sonra yoluna devam ediyor. O sırada arkasında kalan roster onu alkışlıyor. Nigel girişe açılan perdenin önüne gelince duruyor ve bir süre bekliyor. Hazır olduğunu hissedince önündeki perdeyi kaldırıyor.

gcjcb.png

LONDON BRIDGE! Nigel McGuinness şık takım elbisesiyle birlikte girişte gözüküyor! Kendisine yoğun bir destek var. Seyircilerin bazıları ellerindeki Nigel için hazırladıkları pankartları havaya kaldırıyor. Özellikle #ThankYouNigel yazanların fazlalığı göze çarpıyor. Nigel bir süre girişte duruyor ve seyircileri izliyor sadece. Ardından ağır adımlarla önce seyircilerle selamlaştıktan sonra çelik basamakların önüne geliyor. Ringin iplerinin önünde durup ringe bakıyor sadece. Seyircilerden destekler yükseliyor. Nigel ringe giriyor ve kenardan mikrofon alıyor.

dgddfgdb.png

Nigel McGuinness: Şuan neden burada olduğumu hepiniz biliyorsunuz.

THANK YOU NIGEL!*

Taraftarlar hep bir ağızdan Nigel'a kendilerince teşekkürlerini sunuyorlar.

Nigel McGuinness: Teşekkürler... Çok teşekkürler. Bu desteği beklemiyordum tekrardan her birinize teşekkür ederim. Böyle olmasını... Böyle olmasını istemezdim. Bunu daha önceden de yaşadım o yüzden bu kadar zor olmayacağını düşünmüştüm fakat şuan bok gibi hissediyorum. Tıpkı bundan 12 yıl önce hissettiğim gibi. Çünkü ben bu işe aşığım. Gözlerimi açtığım andan beri bu iş benim için bir tutku. 47 yaşına gelmiş ve 24 yıldır profesyonel olarak bu işin içinde olan birisi olarak bu işten uzaklaşacak olmak kalbimi yaralıyor. Bundan tam olarak 12 yıl önce çeşitli sakatlıklar ve Hepatit B yüzünden bu işten uzaklaşmak zorunda kaldım. Fakat yıllar sonra bir teklif aldım. Bu tamamen yeni ve güreşin kaderini, seyrini değiştirecek bir kuruluş tarafından gelmişti. P-G-W! Evet, PGW. Başta sadece bir spiker olarak anlaşma sağladım fakat kaderin neleri getireceğini bilemeyiz, değil mi? Burada içinde güreş aşkıyla çabalayan çocukları görmek benim güreşe karşı tutkumu tekrardan perçinledi ve gelen olumlu sağlık raporu ve ardından devamını zaten çok iyi biliyorsunuz. Fakat ben genç bir adam değilim üstelik kariyerim boyunca diz ve boyun sakatlıklarım ile uğraştım.

bnvbncv.png

Nigel bir süre sadece yere bakıyor.

Nigel McGuinness: Ne yazık ki diz sakatlığım tekrardan nüksetti. Lockdown'dan önce tüm odağım PURE şampiyonluğundayken bir anda dizimde bir acı hissettim. Arka alandaki PGW doktorları sağ olsunlar benimle oldukça fazla ilgilendiler. Fakat işin sonunda tek bir sonuç ortaya çıktı. Bu diz ile güreşmem imkansız. Devam etmek için elimden geldiği kadar direttim. İnanın doktorlarla kavga bile ettim. Fakat eğer devam etmeye çalışırsam- ki güreşmeye çalışmam bile en azından şu 1 yıllık süreç için imkansızmış- işin sonunda bana bitik ve yürümekten aciz bacaklar ve fıtıktan hareket bile ettiremeyeceğim bir bel kalacağını söylediler.

Nigel'ın gözleri doluyor ve bir süre devam edemiyor. Sadece yere bakıyor. Toparlandıktan sonra başını kaldırıp devam ediyor.

dfbcvbvc.png

Nigel McGuinness:
Tüm bunlar artık bu işi yapamayacağım anlamına geliyor. En azından çok uzun bir süre... Güreşmekten sonra en çok sevdiğim iş olan spikerliği bile. Artık sıkıcı evimde, kuş tüyü yastıklarımla televizyon başından sizi izleyeceğim. (Nigel acıklı bir şekilde gülüyor) Fakat size kaderin ne getireceğini bilemeyiz dedim. İşte bu yüzden bu bir elveda değil. Fakat en azından buradan şu anlık ayrılırken kimse ile kötü ayrılmak istemiyorum. Eski MAYHEM, eski PAYBACK bünyesinde kim varsa öncelikle hepsine başarılar diliyorum. PGW güreş tarihinde gördüm en iyi kadrolardan birisine sahip. Burası geleceğin yıldızları ile dolu! Will Ospreay! Bu çocuk her yöneticinin şirketinide isteyeceği bir altın çocuk! PGW'nun en iyisi olduğunu da her gün kanıtlamaya devam ediyor. Johnny Mayhem, Val Venis, Humberto Garza, Wes Lee, Powerhouse Hobbs, Tommaso Ciampa... Daha saymadığım var mı? Ve evet, Adam Cole! Son zamanlarımız belki güzel geçmedi eski dostum. İkimiz de bazen sınırı oldukça fazla aştık fakat neler yaşanırsa yaşansın ben seni eski zamanlardaki gibi hatırlamaya çalışacağım. Lockdown gecesi... O gece yaptığım tamamen evime verdiğin hasarın bir karşılığıydı fakat merak etme Adam... Artık özgürsün çünkü başına bela olacak bir Nigel yok.

Nigel sırıtıyor seyircilerden destek geliyor.

Nigel McGuinness: Nerede kalmıştım? Evet, az önce saydığım isimler... Hepsi bu şirkette önemli yer edinecek ve büyük birer yıldız olacak isimler. Gönlümden geçen onları bu ringde test ederek gelişimlerini izlemek idi fakat artık hepsini televizyon başından izlemek zorunda kalacağım. Ama bir gün tamamen toparlanacağım ve en azından sadece bir maç için bile bu ringe geri döneceğim. O zaman gelene kadar dinlenmek ve gücümü geri toplamak zorundayım. Tekrar görüşünceye kadar, görüşürüz PGW!

THANK YOU NIGEL!
THANK YOU NIGEL!
THANK YOU NIGEL!*

ghfghfgh.png

Arenadaki nerdeyse herkes ayağa kalkıyor ve Nigel'ın 24 yıllık efsanevi kariyerini alkışlıyorlar. Nigel'ın gözleri doluyor ve eliyle onları selamlıyor ve kendince teşekkür etmeye çalışıyor. Mikrofonu yere bırakıyor ve seyircilerin karşısında eğiliyor. Alkışlar yükseliyor yeniden derken bir müzik tüm alkışların bir anda durmasını sağlıyor.

hgfhdg.png

Adam Cole girişte gözüküyor! Karışık tepkiler var. Kimse onun ne yapacağını kestiremiyor. Nigel ringin içinden ona doğru bakıyor. Cole ifadesiz bir şekilde hızlı adımlarla ringe doğru ilerliyor. Çelik basamakların önünde duruyor ve Nigel ile bakışmaya başlıyor. Ardından ringe giriyor ve Nigel ile yüz yüze geliyor! İki eski dost ve son zamanların azılı düşmanları belki de son kez karşı karşıya!

gdfgsdfgdsf.png

Cole en sonunda elini uzatıyor! Seyircilerden mükemmel bir reaksiyon geliyor. Nigel ona bakıyor ve o da karşılık veriyor. İkili el sıkışıyorlar! Ardından sarılıyorlar! İkili sarılırken bir şeyler konuşuyorlar. Kameraya gelen zar zor duyulan sesten anlaşılan ikili birbirlerine yaşananlardan dolayı özür diliyorlar. İkili birbirinden ayrıldıktan sonra Cole, Nigel'ın kolunu tutuyor ve havaya kaldırıyor! Tüm arenadan alkışlar yükseliyor.

fgfdxcrf.png

İkili son bir kez el sıkışıp birlikte ringden iniyorlar. Cole önden ilerleyip arka alana doğru giderken Nigel son bir kez arenaya ve seyircilere bakıyor. Ona gelen alkışlar eşliğinde iki elini açarak havaya doğru kaldırıyor! Yoğun destek geliyor. Bu görüntülerin ardından Nigel arka alana doğru dönerken PAYBACK #14'ün sonuna geliyoruz.

dfhdfhdfh.png

SUPERKICK! NIGEL ARKA ALANA DÖNEMEDEN YERE YAPIŞIYOR!

fgdfhbcvb.png

ADAM COLE! COLE SUPERKICK İLE NIGEL'I GİRİŞTE YIKIYOR VE NIGEL'IN BAŞININ UCUNDA EĞİLİYOR VE YERDEKİ NIGEL'A ARDINDAN ETRAFINA BAKARKEN SEYİRCİLERDEN ÇOK YOĞUN BİR YUHALAMA VAR!

GGFDFGDFG.png

Cole, Nigel'ı kafasından tutuyor ve nefretle "ben unutmam" diye bağırıyor. Ardından bir kafa geçiriyor! Cole, Nigel'ı tutuyor ve üstündeki ceketi yırtarak parçalıyor. Ardından gömleği de paramparça ediyor. Ardından tekrardan kaldırıyor ve rampanın en ucundan aşağıya doğru yani ringin önüne doğru fırlatıyor! Nigel dengesini koruyamıyor ve yere yapışıyor! Acı içinde bağırarak ringin önüne kadar yuvarlanıyor.

Tazz: Nigel zaten dizinden sakat piç herif! Her şey daha kötüye gidecek! Birisi bu rezilliği durdursun!

Nigel aprona tutunarak kalkmaya çalışıyor fakat Cole'dan superkick! Nigel'ın tam eline! Nigel yüz üstü yere yapışıyor! Cole onu tekrardan hışımla kaldırıyor... VE KENARDAKİ DEMİR BASAMAKLARIN ÜSTÜNE FIRLATIYOR! DEMİR BASAMAKLAR HER YERE DAĞILIYOR!

gfdgfdg.png
gdfgfdg.png

Nigel sürünerek ilerlemeye çalışıyor. Cole tepkisiz bir şekilde sadece onu izliyor. O sırada arka alandan görevliler ringe doğru akın etmeye başlıyor! Fakat Cole bir yumruk ve tekme ile karşına gelen ikisini indiriyor. Diğerleri de üstüne çullanıyor fakat Cole bir şekilde hepsini yere yıkıyor! O sırada Nigel en sonunda sürünerek spiker masasının önüne geliyor. Her şeyin başladığı yere! PGW'da ilk geldiği yere! Nigel spiker masasından güç alarak ayağa kalkmaya çalışıyor! En sonunda ayağa kalkıyor ve topallayarak ayakta durmaya çalışıyor.

dfgdfdfgdfg.png

SUPERKICK! BİR SUPERKICK DAHA! Nigel spiker masasının üstüne yığılıyor! Cole sinirle ona ve diğer spikerlere bakıyor. Tazz ve Nash ikilisi başta karşı çıkacak gibi oluyorlar özellikle Nash fakat Tazz onu çekiyor ve ikili oradan uzaklaşıyorlar. Cole'un gözüne spiker kulaklığı çarpıyor. Cole onu eline alıyor ve eğleniyormuş bir ifadeyle kulağına takıyor.

Adam Cole: Senden nefret etmeme rağmen bir erkek gibi veda etmeni sağlayacağım Nigel. Ayağa kalk ve benimle dövüş! Hatta bu kulaklıklar ile birlikte sana son bir spikerlik şovu bile yapabilirim.

fxcvxcv.png

Cole, Nigel'ı bırakıyor ve kalkması için köşeye çekiliyor.

Adam Cole: Hadi Nigel! Ayağa kalk! Adam Cole superkick için hazırlanıyor... Eğer çekilmezsen suratın paramparça olacak! Evet... Nigel kalkmaya başlıyor! FAKAT SUPERKICK!

fgvbcvb.png

Cole, Nigel'ın suratına yine bir Superkick geçiriyor. Bugün kaç kez bu hareketi yaptı sayamayız bile! Cole "şansını kaybettin" diye bağırıyor. Ardından spiker masasının üstüne çıkıyor ve Nigel'ın yanına oturuyor. Önce ona bakıyor ardından kafasından tutarak ona doğru konuşmaya başlıyor.

Adam Cole: Seni geberteceğim demiştim Nigel. İsterse arka alandan görevli ordusu gelsin şu an beni kimse durduramaz! Ben affetmem! Hiçbir şeyi affetmem! Sen o resmi yırttığın an bütün dostluk palavraları bir daha birleşememek üzere aynı o kağıt parçası gibi paramparça oldu! Ben senin dostun değilim Nigel, ben senin celladınım!

dfdfgdf.png

Cole kenardaki diğer kulaklığı alıyor ve Nigel'ın kafasına vurmaya başlıyor! Darbelerin etkisiyle Nigel'ın alnında bir açılma oluşuyor ve hafiften kan süzülmeye başlıyor. Cole'un eline de damlıyor bu kanlar fakat o bunu gram önemsemeden kulaklığın kablosunu Nigel'ın boynuna doluyor ve sıkmaya başlıyor! Nigel boğuluyor ve hareketsizsleşmeye başlıyor! Cole bırakmıyor ve bir yandan sıkarken bir yandan da konuşmaya devam ediyor.

Adam Cole: Diren direnebildiğin kadar Nigel! Diren orospu çocuğu! Ben direniyorum! Buraya geldiğimden beri direniyorum! PAYBACK için direndim ve herkes arkamdaydı. Ardından adeta bir diktatörlüğe karşı direndim ve herkes yine arkamdaydı. Belki de ilk kez... İlk kez kendim için direndim! Ya sonra? Tüm destek bir anda yok oldu! Gün geçtikçe hepsi beni terk etti! Gördüğüm karşılığa bak Nigel! Gördüğüm karşılığa bak! Hak ettiğim bu mu? Sana bak dedim! Şuna bak!

dhfgdfg.png

Cole kabloyu bırakıyor ve Nigel soluk soluğa kalıyor fakat nefes alma fırsatı bulamadan Cole onun kafasını tutuyor ve onu yuhalayan seyircileri gösteriyor yarı baygın Nigel McGuinness'e.

Adam Cole: Hak ettiğim karşılık bu mu? Goldberg gibi kalleş bir piç olmadığım için mi kötü adam ben oldum? Will Ospreay gibi kemerini bir erkek gibi kazanamayacak kadar amcık olmadığım için mi kötü adam oldum? Val Venis gibi sapık bir orospu çocuğu olmadığım için mi? Ya da senin gibi iki yüzlü bir dalkavuk olmadığım için? Söyle bana Nigel! Söyle!

fcvcvcx.png

Yuhalamalar katbekat artıyor. Cole neredeyse ifadesiz bir gülümseme ile karşılık veriyor sadece.

Adam Cole: Sizi iyi yapan fakat beni tek yaptığımla kötüye çeviren şey ne? Ya da söyleme. Artık merak etmiyorum. Çünkü ben... Çabaladım... Çok çabaladım! Yuhalayın! Daha fazla bağırın! Kıçınız yırtılana kadar bağırın orospu çocukları! Desteğinizden ne fayda gördüm ki yuhalamanız beni korkutsun!

fgxcxcv.png

Cole orta parmağını gösteriyor seyircilere! Ardından başından tuttuğu Nigel'a doğru dönüyor.

dgfvcb.png

Adam Cole: Arka alanda az önce göz yaşlarıyla, alkışlarla seni uğurlayan kalleş orospu çocuklarının hepsi şuan seni izliyor Nigel. Zavallı bir duruma düşmeni izliyorlar. Fakat hiçbirinde beni durduracak taşşak yok! Özellikle de karısının etekleri arkasına saklanan o piçte! Beni izlediğini biliyorum Will Ospreay! Hayatında bir kez adam olmayı, erkek olmayı becer ve az önce elini sıktığın adamın hayatını kurtar!

Cole bir süre bekliyor herhangi bir hareket görmeyince spiker masasından üstü kan içinde bir halde kalkıyor ve ardından Nigel'ı kaldırıyor. Nigel ayakta zor duruyor... Cole ringin apronuna çıkıyor ve Nigel'a bakıyor son bir kez.

fdddfb.png

Adam Cole: Bay bay! Bir daha görüşmemek üzere!

cvbcvb.png

ÜSTÜNE ATLIYOR VE PANAMA SUNRISE! SPİKER MASASINA! MASA PARAMPARÇA! NIGEL ÖLÜ! COLE BİLE ZARAR GÖRÜYOR FAKAT BİR SÜRE SONRA AYAĞA KALKIYOR VE KÜKRÜYOR RESMEN! İçindeki nefreti, takdir edilmeme hissini seyircilere karşı boşaltıyor resmen! Sağlık görevlileri hemen Nigel'ın olduğu yere akın etmeye başlıyorlar! Nigel'ı dikkatli bir şekilde sedyeye yerleştirmeye çalışıyorlar. Çelik basamaklar dağılmış, spiker masası paramparça olmuş ve yerde kan izlerininin her yere leke yaptığı arenada Cole soluk soluğa kalmış bir şekilde bariyerlere dayanırken PGW seyircisinin ağzından sadece birkaç kelime çıkıyor.

FUCK YOU COLE
FUCK YOU COLE
FUCK YOU COLE*

gcvbvc.png

Arena bu seslerle inlerken bu görüntüler eşliğinde PAYBACK #14 sona eriyor.

PGW PAYBACK #14:
"Bay Bay"
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2023
All Rights Reserved ©

Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: