RPG Onların Yolu

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
619
Beğeni sayısı
1,223
PG Nakit
1,935
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Kameralarımız arka alanda. Yeni barışmış Jey Uso ve Rikishi hasbihal ediyorlar. Muhabirimiz Jey'le konuşmak istediğini dile getiriyor ve Jey bunu kabul ediyor.

1698561555806.png

Muhabir: Evet Jey röportaj teklifimi kabul ettiğin için teşekkürler. Hazırsan ilk sorumu sorayım.
Jey Uso: Bekliyorum uce...
Muhabir: Anlaşılan o ki babanla barışmışa benziyorsunuz. Gelecek için bize ne vaad ediyorsunuz?
Jey Uso: Öncelikli hedefimiz Anoa'i düşmanları. Bize ırkçılık muamelesi yapan birkaç şerefsizin icabına bakmak istiyoruz. Ondan sonrası için birşey konuşmadık.
Muhabir: Kuzenin Roman PGW debutu'nu gerçekleştirdi. Ne düşünüyorsun?
Jey Uso: Ailemizin bir ferdini burda görmek tabii ki beni sevindirdi. Ancak kendisi her ne kadar kuzenim olsada hakkında derin düşüncelerim var. Bana hiç güven vermiyor ama şimdilik herhangi bir durum yok.
Muhabir: #️⃣DÖLSKSINSİZİ hashtag'i ile birkaç gündür gündemdesin, kitlelerin büyük saygı ve sevgisini kazandın. Bu senin için ne anlam ifade ediyor?
Jey Uso: Benim için şaşırtıcı bir durum değil uce. Ben halkın adamıyım,onlar sayesinde ben varım. Onlar benim ne kadar arkamda durursa ben de o kadar güçlü olurum.
Muhabir: Babanla resmi olarak TT olarak gözüküyorsunuz. THE SEX sizce sizden korkmalı mı?
Jey Uso: O sapıkları oldum olası hiç sevmedim ve beğenmedim. Özellikle Venis. Benim hakkımdaki söylemleri beni irite ediyor. Kemerlerine iyi baksınlar çünkü yeni sahipleri geliyor.

Rikishi araya giriyor ve muhabirimizden söz hakkı isteyip konuşmaya başlıyor... @The Lunatic Fringe

Konular
992
Beğeni sayısı
1,437
PG Nakit
2,230
Favori Güreşçi
Shawn Michaels
450px-5.22.11RikishiByLuigiNovi.jpg

Rikishi: Öncelikle söz hakkı tanıdığınız için teşekkür ederim. Evet doğru duydunuz artık biz bir düşman değil, baba ve oğuluz. Aramızdaki buzları nihayet erittik ve adımızı takım divizyonuna yazdırdık. Venis ve Johnny benim dostumdur ama son şovdan sonra Venis'in oğluma ettiği kötü sözlerden sonra aramızdaki ipler gerildi. Önce onlarla bu konu hakkında konuşuruz ama anlaşamazsak işi malum yoldan hallederiz.

Muhabir: Peki Roman Reigns'in Jimmy ile konuşması hakkında ne düşünüyorsun Rikishi?

Rikishi: Ne düşünebilirim ki? Onu topraklarımızı terk ettikten yıllar sonra görmek güzel bir his. En yakın zamanda kesişirsek bir hasbihal etmek isterim kuzenle. Onu en son gördüğümde çok küçüktü ama şimdi kocaman bir delikanlı olmuş. Kendi başına buralara kadar geldiği için onunla gurur duyuyorum.

Muhabir: Röportaj için teşekkür ederim Rikishi ve Jey.

Rikishi & Jey Uso: Biz teşekkür ederiz.

Rikishi: Hey evlat. Şu yakınlarda bir bar var. Haydi oraya gidelim de biraz eski günlerden konuşalım ne dersin?

Jey Uso: Bana uyar baba.

Rikishi oğluna bakıp gülerken ikili alanı terk ediyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: