RPG Bazı Çiçekler Bazı Topraklarda Yetişmiyor


Rise Above Hate

PG İle Giderim
Katılım
2 Tem 2023
Konular
204
Mesajlar
3,287
Beğeni sayısı
1,131
PG Nakit
1,240
Konum
Kartal
RPG Karakteri
Nigel McGuinness
Favori Güreşçi
Becky Lynch


Fuckin In The Bushes? Bu müziği duymayalı epey olmuştu. Nigel McGuinness olumlu tepkiler eşliğinde ringe geliyor. Seyircilerin "Thank you Nigel" seslerini dinliyor bir süre.

bs01uqq.png


Teşekkürler Nigel... Demek yolun sonuna geldiğin zaman sana sarf edilen hakaretler yerini saygı sözcüklerine bırakıyor. PGW yönetiminin de duyurduğu üzere bu şirketle artık aramda bir bağ kalmadı. Sadece bu şirkette değil, güreşle de bir bağım kalmadı... Evet, 12 senenin ardından yine aynı kaderi yaşıyorum, yine o Allah'ın belası sakatlıklar peşimi bırakmıyor ve ben yine çocukluktan beri hayalini kurduğum bu işi yerine getiremeyecek bir konuma evriliyorum. Biliyorum son zamanlarda dönüştüğüm kişiye karşı hepiniz öfke doluydunuz, belki de çocukluk döneminizde izlediğiniz o figür gitmiş, yerini huysuz aksi, hiç sevimli olmayan bir tipe bırakmıştı. Buna rağmen bu adamın bir şeyler başardığını, ağzından çıkan "ben daha ölmedim" sözlerinin gerçekliğini görmek istediniz hep. Daha önce de dediğim gibi, sen bir şeyi ne kadar çok istersen sırf sen o şeyi çok istiyorsun diye gerçekleşmez. Evrenin sana attığı p*çliğine bir kazıktır bu.

Bazı çiçekler bazı topraklarda yetişmiyor... Ben gidiyorum, yine ve bu sefer belki de bir daha geri dönmemek üzere. Emeklilik günlerim geride kaldı sanmıştım ama asıl şimdi başlıyormuş. Belki de tekrar Londra'ya döner benim babadan kalma dükkanda iş kovalarım. Nigel McGuinness binadan ayrıldı, son kez...

blywzbh.png


Nigel ringden iniyor ve seyircilerin arasından çıkış kapısına doğru gidiyor. Kapıyı açıyor ve PGW binasından ayrılıyor.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: