Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
PGW = Meksikalıların Klozeti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Money Makerz" data-source="post: 8517" data-attributes="member: 1"><p style="text-align: center">Arka alanda yürürken kameralarla karşılaşan Hunico kendisini izinsizce çeken beyaz tenli kameramana çok sinirlenip tekme tokat dövmeye başlıyor ve yakasından tutup "beni çekeceksen ringde çek ulan or*spu çocuğu" diyerek kameramanla birlikte arka alandan ringe doğru geliyor. Seyirciler ne olduğunu şaşırmış ve olayı çözmeye çalışırken ringdeki iki üç tane cruiserweight or*spu evladına sert zorba bakış atıyor Hunico. Bu bakışı gören sivrisinekler hemen kaçışıyor. Daha sonra Hunico ringe beyaz kameramanla birlikte girip kameramanı bir güzel pataklıyor. Daha sonra mikrofonu eline alıyor ve şöyle söylüyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">PGW denen bu ucube şirket biz Meksika'lıların bol acılı tacodan sonra götünü püskürterek sıçtığı klozetten başka bir şey değildir. Biz bu ülkede olmasak siz aptal amerikalılar götünüzü bile silemezsiniz ese! Geçen gün craigsliste girdim. Tüm zor işler için Meksikalıların arandığı ilanlar gördüm. O anda kafama dank etti. Dedim ki biz olmasak bunlar bir bok yiyemeyecek. Aynen öyle! JBL ve Trump gibi beyaz götlü faşizan ırkçı piçler sürekli olarak bize nefret suçu işliyor. Uluslararası hukuk eğer görevini yerine getirip bu beyaz götlü ibnelere haddini bildirmezse biz Meksikalılar olarak günde en az sekizer adet bol acılı taco dürüm yemek suretiyle sabah akşam sıçarak ülkenin tüm kanalizasyonlarını tıkayacağız. Bakalım o zaman beyaz götlü, Dior Sauvage sıkmadan duramayan JBL pezevengi bok kokusu eşliğinde nasıl kimsenin siklemediği rafine zevklerine odaklanacak göreceğiz. </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Biz Meksikalıları küçümsemeye devam ederseniz hermanolarım ve ben sizi bulduğumuz yerde bıçaklayıp tam olarak suratınıza bol acılı taco dürüm aromalı sıçacağız ve fotoğraflarınızı PGW.com sitesinde paylaşacağız.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>* bu sırada kameraman ringde yavaş yavaş kendine gelirken Hunico bir anda elini karnına götürür ve öğürmeye başlar *</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">AAAAH! Sanırım sıçacağım.. Bu sabah yediğim 11 tane taco götümü zorluyor adamım! Tanrı aşkına hemen klozet getirin buraya yoksa sıçacağım! Aaaah yardım edin!!! Oh bir saniye! Bu kameraman piçini klozet olarak kullanabilirim sanırım. </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>* seyirciler deliye dönüyor kameramanı ve amerikayı aşağılayan Hunico'ya saldırmak istiyorlar ama güvenlik güçleri seyircileri tutuyor * </strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Hunico pantolonunu sıyırıyor ve 20 bin kişinin ortasında kameramanın suratına cıvık turuncu şekilde sıçıyor. Ve götünü kameramanın PGW logolu tişörtüne silip salonun en arkasındaki karaborsa bilet bulan Meksikalı kardeşlerine üçlü ESE çektiriyor..</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">ESE!</p> <p style="text-align: center">ESE!</p> <p style="text-align: center">ESE! </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Hunico boklu tişörtü ringin ortasına bıraktıktan sonra arka alana doğru gidiyor. Kameralar hala onu çekerken otoparkta bir bisiklet görünce bisikletin kilidini seri bir şekilde patlatıp olay yerinden hızla ayrılıyor ve kameralar kapanıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]475[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Money Makerz, post: 8517, member: 1"] [CENTER]Arka alanda yürürken kameralarla karşılaşan Hunico kendisini izinsizce çeken beyaz tenli kameramana çok sinirlenip tekme tokat dövmeye başlıyor ve yakasından tutup "beni çekeceksen ringde çek ulan or*spu çocuğu" diyerek kameramanla birlikte arka alandan ringe doğru geliyor. Seyirciler ne olduğunu şaşırmış ve olayı çözmeye çalışırken ringdeki iki üç tane cruiserweight or*spu evladına sert zorba bakış atıyor Hunico. Bu bakışı gören sivrisinekler hemen kaçışıyor. Daha sonra Hunico ringe beyaz kameramanla birlikte girip kameramanı bir güzel pataklıyor. Daha sonra mikrofonu eline alıyor ve şöyle söylüyor. PGW denen bu ucube şirket biz Meksika'lıların bol acılı tacodan sonra götünü püskürterek sıçtığı klozetten başka bir şey değildir. Biz bu ülkede olmasak siz aptal amerikalılar götünüzü bile silemezsiniz ese! Geçen gün craigsliste girdim. Tüm zor işler için Meksikalıların arandığı ilanlar gördüm. O anda kafama dank etti. Dedim ki biz olmasak bunlar bir bok yiyemeyecek. Aynen öyle! JBL ve Trump gibi beyaz götlü faşizan ırkçı piçler sürekli olarak bize nefret suçu işliyor. Uluslararası hukuk eğer görevini yerine getirip bu beyaz götlü ibnelere haddini bildirmezse biz Meksikalılar olarak günde en az sekizer adet bol acılı taco dürüm yemek suretiyle sabah akşam sıçarak ülkenin tüm kanalizasyonlarını tıkayacağız. Bakalım o zaman beyaz götlü, Dior Sauvage sıkmadan duramayan JBL pezevengi bok kokusu eşliğinde nasıl kimsenin siklemediği rafine zevklerine odaklanacak göreceğiz. Biz Meksikalıları küçümsemeye devam ederseniz hermanolarım ve ben sizi bulduğumuz yerde bıçaklayıp tam olarak suratınıza bol acılı taco dürüm aromalı sıçacağız ve fotoğraflarınızı PGW.com sitesinde paylaşacağız. [B]* bu sırada kameraman ringde yavaş yavaş kendine gelirken Hunico bir anda elini karnına götürür ve öğürmeye başlar *[/B] AAAAH! Sanırım sıçacağım.. Bu sabah yediğim 11 tane taco götümü zorluyor adamım! Tanrı aşkına hemen klozet getirin buraya yoksa sıçacağım! Aaaah yardım edin!!! Oh bir saniye! Bu kameraman piçini klozet olarak kullanabilirim sanırım. [B]* seyirciler deliye dönüyor kameramanı ve amerikayı aşağılayan Hunico'ya saldırmak istiyorlar ama güvenlik güçleri seyircileri tutuyor * [/B] Hunico pantolonunu sıyırıyor ve 20 bin kişinin ortasında kameramanın suratına cıvık turuncu şekilde sıçıyor. Ve götünü kameramanın PGW logolu tişörtüne silip salonun en arkasındaki karaborsa bilet bulan Meksikalı kardeşlerine üçlü ESE çektiriyor.. ESE! ESE! ESE! Hunico boklu tişörtü ringin ortasına bıraktıktan sonra arka alana doğru gidiyor. Kameralar hala onu çekerken otoparkta bir bisiklet görünce bisikletin kilidini seri bir şekilde patlatıp olay yerinden hızla ayrılıyor ve kameralar kapanıyor. [ATTACH type="full"]475[/ATTACH] [/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
PGW = Meksikalıların Klozeti
Menü
Giriş yap