Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
One Will Champ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Spear of Chaos" data-source="post: 109839" data-attributes="member: 85"><p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]3F-cgB0RXQ0[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Arena karanlıklaşıyor ve sadece tek bir spot ışığı Tommaso Ciampa'ya odaklanıyor. Ciampa bekliyor ve karşısına odaklanmış bir şekilde arenanın ortasında duruyor. Seyirciler sessiz şekilde Ciampa'nın ağzından çıkacak kelimeleri bekliyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Yavaşça mikrofonu alıyor ve bir adım ileri atıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span class="uw_large_emoji"><strong>Tommaso Ciampa:</strong> "PGW ailesi... Dostlarım... ve düşmanlarım... İşte yine bu meşaleyi yakmak, bu arenayı dolduran ışığı parlatmak için buradayım. Blackheart'in geri dönüşü için zamanın geldiğini anlayın. Ve bu dönüşte, bu kemer için savaşmaya geldim."</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Ciampa'nın gözleri ateş saçıyor ve derin bir nefes alıyor. Kalabalıkta bir tepkisizlik başlıyor 5 6 saniye sonra. Ve konuşmaya devam ediyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Tommaso Ciampa: "Bu kemerin etrafında dönen bu hikayeye uzun bir süredir şahit oluyorum. Kimileri bunları saygısızca karşıladı, kimileriniz ise bunları küçümsedi. Ama unutmayın, ben Tommaso Ciampa'yım, PGW'nin kalbinde atan Blackheart'ım. Ben kendi damarlarımda dolaşan kanımın rengiyim. Bu olanları sizler gibi bende şaşkınlıkla ve anlam veremeden izledim. 2 - 3 fani; bir kemerin etrafında dolaştılar. Ve en sonunda kendi hırslarına yenik düştüler. Yeni bir yol, yeni bir ışık diyerek çıktıkları bu yeni kemer yolunda, PGW'nun Blackheart'ı onlari gerçekle tanıştırmak için, PGW'yi gerçekle tanıştırmak için adımını buraya attı."</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Tommaso Ciampa:</strong> "Rakiplerim, her birinize özgün bir mesajım var. Bu akşam, bu ringte olmak sizin için bir onur olmalı. Ama şunu unutmayın, benim onurum, bu arenaların tozlarından doğdu. Şu kemerin etrafında dolaşan garabeti, karanlığı görüyorum ve bu kemerin yeni bir kemer değil, ışığı alınmış ve ardında sadece Cumartesi günü yapılacak maçın haricinde bir savaşın olduğunu görüyorum."</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Ciampa'nın sözleri arenada yankılanıyor ve insanlar başlıyor tezahürat etmeye.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Tommaso Ciampa:</strong> "O akşam, her birinize şunu hatırlatacağım Bu kemer benim için bir tutku, bir amaç ve bir özlem haline geldi. Ve benim özlemim, bu kemerle tek bir parça olmak ve tarihi yeniden yazmaktır. Blackheart; bu kemerin eşsiz kuralları, bu kemerin ışığı ile birlikte neden burada olmayı hak eden bir şampiyon olduğunu herkese gösterecektir."</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]2715[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Tommaso Ciampa:</strong> "Son kez hatırlatayım, benim adım Tommaso Ciampa ve o akşam, o arenada, şampiyonluğu kazanmaya geliyorum. Kimse benim yolumu, Blackheart'ın gazabını durduramaz. Ve siz PGW izleyicileri, bu muhteşem savaşı izleyin ve unutmayın; Blackheart, şampiyon olmaya layıktır!"</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Işıklar birkaç saniye kapanıyor. Ve Tommaso Ciampa girişe gittiğinde tekrar sadece bir led ile aydınlatılıyor üstü. Tommaso Ciampa derin derin bakıyor ve arka alanın yolunu tutuyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Spear of Chaos, post: 109839, member: 85"] [CENTER][MEDIA=youtube]3F-cgB0RXQ0[/MEDIA] Arena karanlıklaşıyor ve sadece tek bir spot ışığı Tommaso Ciampa'ya odaklanıyor. Ciampa bekliyor ve karşısına odaklanmış bir şekilde arenanın ortasında duruyor. Seyirciler sessiz şekilde Ciampa'nın ağzından çıkacak kelimeleri bekliyor. Yavaşça mikrofonu alıyor ve bir adım ileri atıyor. [UWSL][B]Tommaso Ciampa:[/B] "PGW ailesi... Dostlarım... ve düşmanlarım... İşte yine bu meşaleyi yakmak, bu arenayı dolduran ışığı parlatmak için buradayım. Blackheart'in geri dönüşü için zamanın geldiğini anlayın. Ve bu dönüşte, bu kemer için savaşmaya geldim."[/UWSL] Ciampa'nın gözleri ateş saçıyor ve derin bir nefes alıyor. Kalabalıkta bir tepkisizlik başlıyor 5 6 saniye sonra. Ve konuşmaya devam ediyor. Tommaso Ciampa: "Bu kemerin etrafında dönen bu hikayeye uzun bir süredir şahit oluyorum. Kimileri bunları saygısızca karşıladı, kimileriniz ise bunları küçümsedi. Ama unutmayın, ben Tommaso Ciampa'yım, PGW'nin kalbinde atan Blackheart'ım. Ben kendi damarlarımda dolaşan kanımın rengiyim. Bu olanları sizler gibi bende şaşkınlıkla ve anlam veremeden izledim. 2 - 3 fani; bir kemerin etrafında dolaştılar. Ve en sonunda kendi hırslarına yenik düştüler. Yeni bir yol, yeni bir ışık diyerek çıktıkları bu yeni kemer yolunda, PGW'nun Blackheart'ı onlari gerçekle tanıştırmak için, PGW'yi gerçekle tanıştırmak için adımını buraya attı." [B]Tommaso Ciampa:[/B] "Rakiplerim, her birinize özgün bir mesajım var. Bu akşam, bu ringte olmak sizin için bir onur olmalı. Ama şunu unutmayın, benim onurum, bu arenaların tozlarından doğdu. Şu kemerin etrafında dolaşan garabeti, karanlığı görüyorum ve bu kemerin yeni bir kemer değil, ışığı alınmış ve ardında sadece Cumartesi günü yapılacak maçın haricinde bir savaşın olduğunu görüyorum." Ciampa'nın sözleri arenada yankılanıyor ve insanlar başlıyor tezahürat etmeye. [B]Tommaso Ciampa:[/B] "O akşam, her birinize şunu hatırlatacağım Bu kemer benim için bir tutku, bir amaç ve bir özlem haline geldi. Ve benim özlemim, bu kemerle tek bir parça olmak ve tarihi yeniden yazmaktır. Blackheart; bu kemerin eşsiz kuralları, bu kemerin ışığı ile birlikte neden burada olmayı hak eden bir şampiyon olduğunu herkese gösterecektir." [ATTACH type="full"]2715[/ATTACH] [B]Tommaso Ciampa:[/B] "Son kez hatırlatayım, benim adım Tommaso Ciampa ve o akşam, o arenada, şampiyonluğu kazanmaya geliyorum. Kimse benim yolumu, Blackheart'ın gazabını durduramaz. Ve siz PGW izleyicileri, bu muhteşem savaşı izleyin ve unutmayın; Blackheart, şampiyon olmaya layıktır!" Işıklar birkaç saniye kapanıyor. Ve Tommaso Ciampa girişe gittiğinde tekrar sadece bir led ile aydınlatılıyor üstü. Tommaso Ciampa derin derin bakıyor ve arka alanın yolunu tutuyor.[/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
One Will Champ
Menü
Giriş yap