RPG Seni Baştan Yarattım, Şimdi Yok Edeceğim

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,111
Beğeni sayısı
1,677
PG Nakit
400
1

All About Tha BOOM! Adam Cole büyük bir cheer eşliğinde ringe doğru yürümeye başlar. Her ne kadar genel olarak cheer alsa da eskisine kıyasla daha karışık tepkiler mevcuttur. Aprona çıkan Cole, ‘Boom’ tauntunu yaptıktan sonra ringe girer ve mikrofonu alıp saçlarını düzeltiyor. Yüzünde klasik tebessümü var. Son haftalarda Wolfe’u köşeye sıkıştırdığından emin.

adam-cole-boom-adam-cole.gif

Adam Cole: İşte bu kadar bebeğim, dediğim her şeyi yaptım. Kim olursa olsun, peşime takıldığınız anda rolleri değişeceğimizi ve benim avcı konumuna geçeceğimi söylemiştim. Tam olarak da bu oldu. Şimdi, söylenecek birkaç şey var. Son haftalarda takındığım tavır bazılarınızın gözünde benim ‘problemli’ bir figür olduğum imajını çizmiş olabilir. Her hafta aynı şeyleri tekrarlamaktan bıktım baylar ve bayanlar ama evet, ben zaten sorunları olan bir figürüm. Aynı sizler gibi. Aynı Nigel gibi. Aynı arka alandaki herkes gibi. Ben bir kahraman değilim, benim çizgi filmlerden fırlama bir ahlak ve etik anlayışım yok. Kendimle ilgili kesin olarak söyleyebileceğim tek şey var. O da hakkımı asla, kimseye yedirmeyecek olmam. Ben bu şirkete, sizlere kaliteli güreşin yanında iyi niyet elçiliği sunmuyorum. Sunduğum ve sunacağım tek şey adalet. Nigel’a onun bana yapmadığı hiçbir şey yapmadım ve yaptıklarımın arkasındayım.

Seyircinin cheer-karışık tepki dolu tepkisini aldıktan sonra konuşmaya devam ediyor.

Adam Cole: Geçen hafta yayınıma ‘gizemli’ bir arkadaş katıldı. Dinleyenleriniz olmuştur. Arkadaşlarımı sattığımı ve bu sayede yükseldiğimi, benim insanları çekemeyen, kimseye tahammülü olmayan bir adam olduğumu ima etti. Bu saçmalıklara kanmayacağınızı biliyorum. Kendimi açıklamam gerekecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bu, açık bir komplo girişimiydi. Nigel’ın parayla tuttuğu adamın biri benim yayınımı bastı işe. Nigel bunu komik sanıyor ama asıl şakayı Cumartesi gecesi görecek. Baylar ve bayanlar, bir açıklama getireyim. Şakadan kastım şampiyonluk maçına bizimle beraber çıkan bir grup şaklaban değil tabi ki. Onlar bambaşka bir mevzu. Oralara girmeye niyetim yok. Nigel’a yapacağım şaka…daha çok bir sihirbazlık numarası. Şirkete geldiğimden beri peşimdesin Nigel ama bir adım yol alamadın. Seni öyle bir duruma soktum ki adını, cismini değiştirmek zorunda kaldın. Seni baştan yarattım a*ına koyayım. Ancak asıl numarayı Lockdown’da yapacağım ‘eski dostum’. Seni yok edeceğim, seni bu şirketten sileceğim. Cumartesi için şöyle bir ortam yoklayalım o zaman…

Cole çömeliyor, aniden parmaklarıyla gökleri işaret ederek yükseliyor.

“ADAM COLE BAY BAY!”

Mikrofonu bırakıyor Cole ve sırıtarak arka alanın yolunu tutuyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: