RPG Kader Mahkumu

Supercalifragilis

PG.com Kullanıcısı
Konular
8
Beğeni sayısı
64
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Seth Rollins
1698270889718.png

"Hapishane duvarları, insanın varoluşunu test eden bir arenadır. Orada, her bir nefes, her bir adım, seni bir adım daha yaklaştırır karanlığa. Ama ben, ben karanlığı yendim. Hapishane hücresi, benim arenam oldu ve orada öğrendim gerçek gücün ne olduğunu."

Sahne, iç hesaplaşmaya geçer. Jones'un iç sesi yankılanır.

"Hapishanede geçirdiğim günler, bir adamın ruhunu nasıl sınar, onu nasıl eğitir, öğretir, ve en önemlisi nasıl değiştirir, bilir misin? Sadece gücümü fiziksel olarak değil, aynı zamanda zihinsel olarak da inşa etmekle kalmadım, aynı zamanda içimdeki canavarı da terbiye ettim."

Kamera, Nathan Jones'un kaslı ellerini gösterirken, gözleri kararlılık ve kararlılıkla parlıyor.

"Zorluklar, bana hiçbir şeyin kolay olmadığını öğretti. Ama ben, ben çürük duvarların arasında bile bir dev olmayı başardım. Ve şimdi, bu arenada, bu ringde, bu gökyüzünün altında, benim gerçek savaşım başlıyor."

Sahne, Jones'un hapishane günlerinde yaşadığı zorlukları canlandırmak için kısa kesitlerle kesilir. Ağır müzik eşliğinde, Jones'un kararlı ifadesi ve güçlü duruşu vurgulanır.

"Orada, birçok isyana şahit oldum. Ama benim isyanım farklıydı. Ben, içimdeki zincirleri kırdım, kendi mahkumiyetimi yok ettim ve şimdi, bu ringde, kendi hikayemi yazmaya geldim."

Kamera, Jones'un gözlerine yaklaşır, odaklanır...

"Bu ring, benim hikayemin yeni bir başlangıcı. Burada, geçmişimin hayaletleriyle yüzleşeceğim ve her bir düşmanı, her bir zorluğu alt edeceğim. Çünkü ben, Nathan Jones, geçmişten güç alarak buradayım ve kimse benim önümde duramayacak!"​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: