RPG Hüküm

Supercalifragilis

PG.com Kullanıcısı
Konular
8
Beğeni sayısı
64
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Seth Rollins

1698270111417.png

BOGGO ROAD! Perde açılıyor ve girişte dimdik duran, devasa vücutlu Nathan Jones belirir! Işıklar yavaşça karanlığa karışırken, Jones mikrofonu alıp ve kendine özgü sert bakışlarıyla izleyenleri taradıktan sonra konuşmasına başlar.

Nathan Jones: "Hahaha... Hoş geldiniz, değerli izleyiciler. Ben, bu arenanın yeni kralı, bu şirketin efendisi, Nathan Jones! İlk defa karşınızdayım, ve benimle tanıştığınıza pişman olacaksınız. Çünkü bu şirket, benim egemenliğim altında yeniden doğacak ve bu sahnede benden başka bir şey konuşulmayacak!"

Jones, elini kalbinin üstüne koyar, kendine güvenle gülümser.

Nathan Jones: "Sizlere bir sır vereyim mi? Bu arenada, bu şirkette, ben herkesi ezerim. Kimse, benimle başa çıkamaz. Ben, bu arenanın korkulu rüyası, bu şirketin kabusu olmaya geldim. Ve size bir şey söyleyeyim mi? Benimle çekişmeye kalkanlar, sadece acıyı ve utançlarını yaşarlar. Bu şirketin eskimiş yıldızları, sizin zamanınız doldu. Sizin yeriniz artık benim ayaklarımın altı. Bu arenada benimle yüzleşmek isteyen herkesi, birer birer ezeceğim. Sizlerin hepiniz, bu şirketin eski zamanlarını özlüyorsunuz, değil mi? O zamanlara denk gelemedim. Şuan herkes Chairman'i konuşuyor fakat ben size gerçeği göstereceğim. Gerçek güç, gerçek hükümet, Nathan Jones'ta saklı!"

Jones, bir süre etrafına bakar.

Nathan Jones: "PGW, artık benim yönetimimde yükselecek. Diğer güreşçiler, sadece rakipler değil, aynı zamanda benim gölgem olacaklar. Bu arenada, benim adım Nathan Jones, herkesin dilinde dolaşacak. Ve unutmayın, bu benim dünyam, sadece benim kurallarım geçerli. Kısa bir uyarı: Benimle tanışmak isteyen herkes acı ve zulümle tanışacak! Fakat beni tanımayanlar için küçük bir hatırlatma yapmalıyım. Ben, acıya dayanıklılığın ve gücün ta kendisiyim. Her birimiz bir şekilde acı çekeriz, ancak ben acıyı hissetmem. Acı benim oyuncağım, zayıflıklarımı savunacak bir kalkan değil. Benim için acı, gücümün bir göstergesidir!"

Jones, arenadaki mikrofonu yerden kaldırır, gözleri arenanın derinliklerine bakar.

Nathan Jones: "PGW, beni izle. Ben, bu arenanın efendisi, bu şirketin yıkılmaz kalesi olacağım. Ve karşımda kim durursa, beni durduramayacak. Bu şirketin hükümdarı ben olacağım ve izleyen herkes, benim adımı anarken bile diz çökecek."

Jones mikrofonu bırakır ve arenadan çıkarken adeta deprem yaratır gibi adımlarını sertçe atar. Işıklar arenada giderek azalırken, Nathan Jones'un hükümdarlığına dair bir korku dalgası izleyicilerin üzerine çöker. Arena, Nathan Jones'un hükmetmeye hazır olduğu bir atmosfer içinde sessizleşir...

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: