RPG Nos Cayó La Noche: w/ Alberto El Patron


Katılım
3 Tem 2023
Konular
64
Mesajlar
5,236
Beğeni sayısı
1,301
PG Nakit
820
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
le310c6.png


Alex Montiel: Meksika’nın en sevilen talk-show’u Nos Cayó La Noche’ye hoş geldiniz! Bayanlar ve Baylar, bugünkü konuğumuz Prestige Grand Wrestling’in değerli güreşçilerinden, son zamanların yükselen ismi Alberto El Patron! Kocaman bir alkış!

9so3m9i.png


Alberto El Patron kendisine ayrılan bölümden stüdyoya giriyor. Stüdyonun sanatçıları onun giriş müziğini enstrümanlarla taklit etmeye çalışırken, El Patron’da seyircilerin alkışlarından oldukça memnun olduğunu belirten birkaç jestin ardından Alex Montiel ile selamlaşıp kendisine ayrılan koltuğa oturuyor.

js2jnjm.png


Alex Montiel: Bizi kırmayıp, böylesine yoğun bir takvimde davetimizi kabul ettiğin için teşekkürler patron. Gündem oldukça yoğun, hem senin durumların hem de Prestige Grand Wrestling’in yeni yöneticisi. Daha sıcak olandan başlayalım. Şirketin yeni sahibi kendini sonunda gösterdi ve ilk gününden oldukça sıkı bir yönetim izletti. Bu konuda ne düşünüyorsun, sence onunla anlaşabilecek misin?

qlt8fyd.png


Alberto El Patron: Bu konu aslında… karmaşık. Arka alanda ayrı ayrı fikirlere sahip çok insan var ancak bence buna ihtiyaç vardı. Sıkı bir yönetime, disipline ihtiyaç vardı. Bay O’Neil ile aynı ringi paylaştım, takım arkadaşı da oldum ve ondan hiçbir zaman hiçbir şüphem olmadı. Kendisi işine oldukça sadık ve tutkuluydu. Takım elbise ve kravat takmasının onun tutkusundan bir şey götürdüğüne inanmıyorum. Zaten ortalıkta görünmediği bunca senenin ardından… işler onun için iyi gitmiş gözüküyor. Daha fazla para kazanmış ve daha fazla yardım etmiş. Buna saygı duyuyorum, hem ne derler bilirsin. El patron se lleva mejor con el patron. (Patron, patronla daha iyi anlaşır.)

p0nqsae.png


Alex Montiel: Senden de böyle politik bir cevap bekliyordum zaten hermano. Peki bir diğer konuya geçelim, Lockdown’daki maça ve maçın türüne. İnsanlar bu konuda ikiye ayrılmış durumda, onlara neler söylemek istersin?

kmufb1w.png


Alberto El Patron: Bunun öncesinde, biraz William hakkında konuşmama izin ver ese. Çünkü çocuk tamamen dağılmış durumda. Perdido. (Kaybolmuş.) Evet… Doğru kelime bu, kaybolmuş. Arkadaşları olduğuna inanıyor, ailesi olduğuna inanıyor. Tüm bu United Empire yalanları… El niño está indefenso. (Çocuk çaresiz.) Ve tüm bu yalanlarına kanmasını sağlayan o iki altın… Ese, onlardan birini elinden aldığımzıda… sonunda gerçekleri göreceksin. Kimsenin senin sen olduğu için yanında olmadığını. Aslında kimsenin seni sevmediğini, tüm bu yalanların ortasındaki hayali bir kahraman olduğunu… Göreceksin ese. Aslında zirvede olmadığını, sadece bir dağın yamacında olduğunu… Ve kafandaki dünyaya bile fazla küçük olduğunu. Sana büyük bir iyilik yapacağım William. Kimsenin bugüne kadar yapmadığını. Seni gerçeklerle yüzleştireceğim. Seni o kafesin tepesinden, ringin tam ortasına çakacağım ve bu… bu bugüne kadar şirkette ayaklarını yere bastığın tek an olacak. Gerçek bir adam olacaksın William. Kaybeden bir adam. Ve seninle işim bittiğimde, yalnız kalacaksın William. Aslında hep olduğun gibi. Sadece sonunda bunu göreceksin, somut bir şekilde. Çünkü insanlar… Bazen görmeden anlayamazlar. Maça ve maçın türüne gelirsek… Evet bu şaşkınlık yaratabilir. Bunu anlıyorum. Ancak elinde sonunda bir anlaşmamız var ve patron anlaşmasına her zaman uyar. Ki zaten bu maçın önemi, unvandan daha büyük. Bu sektördeki kazanılabilecek tüm unvanları kazandım zaten! Sence buna ihtiyacım mı var Montiel, sen söyle. Bu sektörde kanıtlamam gereken bir şey kalmadı ama böyle çocuklar görmek, hala sinirimi bozmaya yetiyor. Bilirs-..​
 

jaques

çlk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
39
Mesajlar
3,625
Beğeni sayısı
1,111
PG Nakit
220
Konum
Antalya
RPG Karakteri
CM Punk
Favori Güreşçi
Drew McIntyre
jtpg83b.jpg


Alberto'nun sözünü bölen girişi Angel Garza yapıyor! Aniden sahnenin arkasından yanındaki dört kadınla birlikte çıkıyor. Kadınların üçü sahnenin ortasına geçerken birisi onun yanında duruyor. Kimse Angel'ı ve onun kadınlarını burada beklemiyordu!

Alex Montiel: Davetsiz bir misafirimiz var sanırım.

Angel Garza: "Qué lástima Alex! Ne şanssızlık! Şu an burada davetsiz olan tek bir misafir varsa o da sensin Alex. Biliyorum, kabullenmesi senin için oldukça zor olacak ancak biraz önce bu kanalı satın aldım ve Nos Cayó La Noche'nin daha iyi bir sunucuya ihtiyacı olduğuna karar verdim. Yani anlayacağın üzere cabron sen ... Sen kendine yeni bir iş bulmalısın. Sofia! Burası artık senin şovun güzellik. Sunucu koltuğu yerine benim koltuğumu kullanabilirsin. Tabii bu seferlik... Çok da rahata alışma tatlım. El mundo no está lleno de chicos buenos como yo. (Dünya benim gibi iyi adamlarla dolu değil)."

Programın yeni sunucusu Sofia, Angel'ın yanına geliyor. Bu sırada Angel, Alberto'ya bakarak konuşmasına devam ediyor.

b653l7a.jpg


Angel Garza: "Hediyemi beğendin mi Alberto? Her şey senin için compañero, her şey senin için! Tüm bu gösteriş, tüm bu hediyeler... Hepsi senin göstereceğin kahramanlık için. İnsanların bu durumu ne kadar garipsediğini kendi gözlerimle görüyorum. Sanki cumartesi günü Lockdown'a çıkıp kemeri bana kazandırmazsan Alexa'nın kafasına tek kurşun sıktırıp sonra da senin hayatını sona erdirecekmişim gibi davranıyorlar."

Angel kendi kendine gülmeye başlıyor ancak Alberto geriliyor.

Angel Garza: "İnsanlar Alberto... Tek yaptıkları böyle konuşmak işte. Ama seninle benim aramdaki bağı bilmiyorlar. Biz dost değiliz ese, belki de birbirimizden o kadar da haz etmiyoruz. Fakat bu şirketteki çoğu ucubenin sahip olamayacağı bir şeye sahibiz. Güven. İkimiz için de söz her şey demektir. Meksika'nın tozlu mahallelerinden terk edilmiş depolarına uzanan maceramızın sonunda birbirimize bir söz verdik. Sözlerimizi gerçekleştirene kadar da tüm zararı "diğerlerine" vermeye fazlasıyla kararlıyız. Belki de bu yüzden yaptığın ve yapacağın tüm fedakarlıklardan dolayı sana buradaki herkesten çok saygı duyuyorum Alberto. Belki de yanlış yolu seçen öz kuzenimden daha çok duyuyorum... Onun da cumartesi günü yanımda olmasını isterdim. Kuzeninin tarihe geçmesine şahit olmasını izlemesini ve bu anı benimle paylaşmasını her şeyden çok isterdim. Ama bazı çiçekler bazı topraklarda olmuyor... Humberto farklı bir toprakta işleri yoluna sokmayı seçti ve sonuç olarak başarısız oldu. Ben ise aylar öncesinden bugünü planladım. En ufak detayları bile! Herkesin bu işin başında beni küçümsediğini hatırlıyorum ve şu an onlara dönüp baktığımda benden korktuklarını görüyorum. Bu his... Tam olarak bu his beni her geçen gün daha büyük bir adam yapıyor. Cumartesi günü Angel Garza bu şirketin yeni Dünya Şampiyon'u olacak ve onun savaşçısı Alberto El Patron bu cesurluğundan dolayı tarih kitaplarına hiçbir zaman silinmeyecek bir şekilde kendi adını yazacak."

Angel diğer kadınları da koltuğa çağırıyor.

Angel Garza: "Savaşa gidiyoruz Alberto. Bence sen de biraz dinlenmeyi hak ediyorsun."

30ti8xq.jpg

 

keka

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
36
Mesajlar
2,310
Beğeni sayısı
972
PG Nakit
325
Baslksz-1.jpg


Garzalardan Angel'dan sonra kadraja bir anda en başından beri suskunluğunu bozmamış o isim giriyor... Bu PGW'in Chairman'i! Bay O'Neil burada!

Bay O'Neil: "Patron, patronla daha iyi anlaşır"... Ha? Bu gerçekten iyiydi Alberto. Ben de sizleri sizin beni tanıdığınız kadar iyi tanıyorum. PGW'i daha önce hiç izlemiyordum sanarsanız yanılırsınız. En başında ayrı olmamız, en sonunda beraber olmamızı engelleyecek bir şey değildi. Her şeyden önemlisi ve değerlisi, ben sıkı bir güreş izleyicisiyim. Bazı zamanlar önceliklerim, kendi meselelerim oldu ama güreşten bağımı hiçbir zaman koparmadım. En yoğun geçen bir günün sonunda o televizyonu açar ve ringde yaşanan hengameyi izlersin. Belki bu işin içinde doğmuş bizim gibileri için bu bir terapidir. Bilemeyiz. Ama bildiğim bir şey varsa, PGW'in bu işin tekeli haline geldiği. Tekel olmak zordur. Ve en az tek adam olmak kadar zordur. Ben? Ben tek adam değilim. Chairman olarak bazı kararları tek başıma almam gereken durumlar olabilir ama arkamda her zaman Paul Ellering durur ve ben ona danışırım. Paul Ellering'de tek değil. Onun yetmeyeceği durumlar olabiliyor ve Authors of Pain devreye giriyor. Akam ve Rezar'ın Goldberg'e yaşattığı şeyleri gördünüz. Bu olsun gerçekten istemezdim ama oldu. Sonuç olarak Goldberg artık serbest bir güreşçi ve benim şirketimde yeri yok. İnsanlar Goldberg'in Lockdown'da bir yerlerden bir şekilde çıkıp o ringe koşup Spear vuracağını sanıyorlar ama halen Jim Cornette'nin şirketinde olmadıklarının farkında değiller.

Angel Garza'ya dönüyor.

2.jpg


Bay O'Neil: Söz ağızdan bir kere çıkar Angel ve bu gerçekten sevdiğim bir sözdür. Aranızda seçtiğiniz maç türünü dinledim ve anladım. Ben kıl bir adam değilim. Dolayısıyla Lockdown'ın akışına müdahale etmeyeceğim. Fakat Lockdown'dan sonrasında World Heavyweight Championship için alacağım birtakım kararlar olacak. O yüzden Lockdown'da ne olursa olsun Lockdown'dan sonrasında ne olacağını ne sen, ne ben, ne de savaşçın bilebilir.

Angel Garza'nın suratı düştükten sonra Chairman devam ediyor.

3.jpg


Bay O'Neil: Bu arada programdan kovduğun Alex'i 2-8 Kasım Lösemi Haftası için düzenleyeceğim bir bağış programında sunucu olarak işe alıyorum. İşsiz kalmak... Bu kötü bir şey Angel. Bunu fazlasıyla tecrübe etmiş biri olarak karşındayım.

Kameralar kapanıyor.​
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: