- Konular
- 52
- Beğeni sayısı
- 3,108
- PG Nakit
- 1,295
- RPG Karakteri
- Val Venis
- Favori Güreşçi
- John Cena
Val Venis: Merhaba bayanlar, ben PGW Takımlar Şampiyonu Val Venis. Ve bu gördükleriniz de benim arkadaşlarım. Hayır, hayır bu fağuşeler değil.
Venis kucağındaki iki kızı rahatsız edip kalkmalarını sağlıyor. Kıçlarına iki tokat atıp onları yolcu ederken kadraj genişliyor. Tyler "Reks Demek Seks Demek; Seks Demek Reks Demek" Reks ve omzunda PGW Takımlar Şampiyonluğu'yla Otis'i görüyoruz. Arkadaşlarının aksine O, hala kızlara bakıyor ağzından sular akıtarak.
Val Venis: Lockdown'a ilerlerken o kadar alakasız şeylere maruz kaldım ki, o gece büyük bir maça çıkacak olmama rağmen bu konuda tek bir söz söyleme fırsatı dahi elde edemedim... Survivor Series'te olanlar ve sonrasında yaşananlar hepimizin malumu. O gece büyük bir haksızlığa uğradım ama o kadar büyük bir haksızlıktı ki herhangi bir yöneticinin bunu görmezden gelemeyeceği karinesiyle o gece kimseyi rahatsız etmedim. Çünkü ana gösteride kritik bir maç vardı. Herkesin kaygısına saygı duydum ve fedakar bir tavır takınarak suyun durulmasını bekledim. Kritik maç gerçekleşip yeni kaderimiz çizilince ilk haftalık şovda hakkımı aradım ama çabalarım sonuçsuz kaldı. Kemerim yandı, inaktif edildi, derdim küçümsendi ve bir çocuğun elinden şekerini alır gibi onu benden aldılar. Bir delinin yaptıkları onun yanına kar kaldı.... Neyse ki gizemli görünmeyi seven yeni patron, daha önce unvanı yanmamış ve bu yüzden dımdızlak ortada kalmamış 5 kişiyle beraber bana "aynı" fırsatı tanıyarak bu hatayı telafi etti: PGW PURE Şampiyonluğu! Pekala... Pekala.. Sözlerimden bu unvanı daha en başından istemediğim gibi bir yanlış anlaşılma olmasın. Tabii ki böyle bir şey yok. Onu istiyorum. Onu herkesten çok istiyorum fakat bunun gerçekleşme şekli hiç hoşuma gitmedi ve bu, yeni bir patronla tanışmanın en kötü versiyonlarından biriydi.... Neyse ki ben, geçmişe takılı kalmayı seven biri değilim. Anı yaşarım. Burnumla, kulaklarımla, dilimle, gözlerimle... O "an"ı hoyratça yaşarım ve bundan başka bir şey düşünmem. Bir kadının gırtlağına bıraktığım dölün davasını yapmam. Bu yüzden asla düzeltilemeyecek şeyler için enerji harcamaktansa Lockdown'daki rakiplerim hakkında birkaç kelam etmeyi daha uygun bulurum.
Val Venis: Aslında onlardan teker teker bahsetmeme de gerek yok. Çünkü ben odaklandığımda neler yapabildiğimi herkese kanıtladım. Hmm, bir düşünelim... PGW'nin demirbaşıyım dersem yalan söylemiş olmam. Devamlı üstüne koyarak ilerliyorum. İSTİKRAR! Bu, çılgın tüketim çağında 1 ay sonrasının planını yapmayan, sıkılgan huylu yeni yetmelerin hiçbir zaman sahip olamayacağı türden bir meziyet... Kıtalararası Şampiyonluk serüvenim mi? Bence o, basit bir şampiyon olma hikayesi değildi. Orada birliktelik vardı. Çok kısa sürede birbirinden alakasız onca ismin bir amaç uğruna kolektif hareketi... Herkesi organize ettim. İnsanları birleştirdim. Ve bunu, kimseye emretmeden yaptım. LİDERLİK! Ölmeye yüz tutmuş bir Morrison'ı kendine getirmek, onu canlandırmak... Sahi bir haftadır bunu düşünüyorum. Fakat tam olarak neyde karar kılmam gerektiğini bir türlü sindiremedim. Sanırım bunu size Morrison anlatsa daha yerinde olur. Kendimi beğenmiş biri olarak görünmekten her zaman imtina etmişimdir. MÜTEVAZILIK!... Ve tabii ki PGW Takımlar Şampiyonluğu. Ahhh, kimse tahmin etmedi değil mi? Birkaç saat öncesine kadar PURE Şampiyonluğu için zaten bilet almış olan biri nasıl olur da Takımlar Şampiyonluğu için de bilenir? Bu benim açgözlülüğümü göstermez; aynı anda farklı hayallere adapte olabilme maharetimden emareler sunar.
Venis ayağa kalkar. Otis'ten PGW Takımlar Unvanını alır ve omzuna yerleştirir.
Val Venis: Ne soru işareti Desmond Wolfe, ne yas tutan zayıf bir kardeş, ne patates kafalı bir keltoş, hayalkırıklığının vücut bulmuş hali bir Twitch yayıncısı veya çılgın deli manyak o herif... Hiçbiri benim yapabildiklerimi yapamadı. Hiçbiri benim arzuma, tutkuma yaklaşamadı. Hiçbiri benim kadar istemedi. Hiçbiri bu sektöre benim gösterdiğim saygıyı göstermedi. Gösterdikleri azıcık saygının sebebi de bu sektörden kazanabileceklerinin ayırdında olmalarıydı. Hiçbiri vermeyi düşünmedi. Bu yüzden Lockdown'da yine bir unvan yine yeni yeniden The SEX'e gidecek ve o gece sizlere söz veriyorum, şampiyonluk kutlamasını maçtan hemen sonra alkol ve fağuşelerle birlikte ringde yapacağız! Bunu kimsenin berbat etmesine izin vermeyeceğim.
The SEX ekibi kadrajdan çıkarken en son Otis'in sesini duyarız.
Otis: Kızlar nereye gitti? Otis, kızların nereye gittiğini merak ediyor. Kızlar nereye gitti?