Girişte sinirli bir Jey Uso var ve seyircilerin cheer'leri eşiliğinde ringe doğru geliyor.
Mikrofonu eline alan Jey konuşmaya başlıyor...
Jey Uso: PGW evreni JEY USO BURADA... Buraya bir konuya açıklık getirmek için geldim. Burada söyleyeceklerim belli bir kısmı ilgilendiriyor yani herkes üstüne alınmasın. Ayrıca baba-tohum konusundan bağımsız konuşacağım bilginize. Evet sizi egoistler Jey Uso büyüdü. Artık gözü açık ve neyin ne olduğunu biliyor. Bana söylediğiniz iyi kötü fark etmeksizin herşey umrumda. Bu şirketin geleceği benim. Yenilikçi biri olarak bu şirketin gelişmesindeki en önemli faktör benim. Siz veteranlar kendinizi ne zannediyorsunuz ha? Hepinizi alt edecek güçte olduğumu düşünüyorum ve düşüncemi her an her yerde hepinize kanıtlıyabilirim. Sözün özü beni kabul edin sizi uyuşuklar. Sizin saçma yaftalamalarınıza maruz kalmak artık beni sinir ediyor. Babamla olan işlerimi bitirdikten sonra hepinizin defterini dürüyeceğim. Her kim olursa olsun benimle kim zıt düşüncede ise onu yerle yeksan edeceğim. Ben Jey Uso: Anoa'i ailesinin bir neferi hepiniz gibi bir babadan olma ve anadan doğmayım, aklınıza hayalinize gelmeyecek işlere imza atabilecek bir güreşçiyim. Size temin ederim ki ben bu işin en iyisiyim, ben sizin favori güreşçilerinizden de iyi bir güreşçiyim. Sözlerim bir hançer gibi saplanır göğsünüze. Siz PGW evreni ister beni cheer'leyin ister boo'layın. Ben her zaman elit seviyede olmaya devam edeceğim. İster arkamda olun ister karşımda. Ha bide ayrıca DölSksınSizi...
Jey Uso mikrofonu atıyor ve ringden ayrılıyor. Seyirciler onun sözlerinden baya bi etkilenmiş ki deli gibi cheer atıyorlar. Evet sevgili PGW evreni ''Main Event'' Jey Uso'yu dinlediniz...