Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cine5 ve Beyaz Tv'den izlediğimiz Teneayı özledik biz... WWE, FOX'tan kalktığında arkadaşıma demiştim Beyaz TV'de var diye. Adam sonra Bobby Roode fanı oldu, "WWE çocuk işi olm asıl güreş impact wrestling" diye ortalarda gezmeye başladı.
Kozlov döndü, Ace Steel’ı yapımcı olarak işe aldılar, şimdi de TNA’i geri döndürdüler. Scott abi, 3D Chess oynuyor ama dur bakalım. Ekli dosyayı görüntüle 2646
Cine5 ve Beyaz Tv'den izlediğimiz Teneayı özledik biz... WWE, FOX'tan kalktığında arkadaşıma demiştim Beyaz TV'de var diye. Adam sonra Bobby Roode fanı oldu, "WWE çocuk işi olm asıl güreş impact wrestling" diye ortalarda gezmeye başladı.
Şahsen hala bir şeyleri düzelttiklerini düşünmüyorum ancak bir atılım yaptıkları da ortada. Yeni TNA’in ilk şovu olacak Hard to Kill’e bakarak bir şeylere karar vereceğim.
Şahsen hala bir şeyleri düzelttiklerini düşünmüyorum ancak bir atılım yaptıkları da ortada. Yeni TNA’in ilk şovu olacak Hard to Kill’e bakarak bir şeylere karar vereceğim.
TNA'de veya Impct'e eksik olan şey babyface. Roster çok hapishane kaçkını tipteki adamlarla dolu. AJ Styles ayarında insanları ekrana kitleyecek bir babyface şart.