TNA Geri Döndü

Pink Floyd

biggest icon in wrestling
Konular
7
Beğeni sayısı
118
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
The Rock
Cine5 ve Beyaz Tv'den izlediğimiz Teneayı özledik biz... WWE, FOX'tan kalktığında arkadaşıma demiştim Beyaz TV'de var diye. Adam sonra Bobby Roode fanı oldu, "WWE çocuk işi olm asıl güreş impact wrestling" diye ortalarda gezmeye başladı.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,915
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,672
PG Nakit
400
1
Cine5 ve Beyaz Tv'den izlediğimiz Teneayı özledik biz... WWE, FOX'tan kalktığında arkadaşıma demiştim Beyaz TV'de var diye. Adam sonra Bobby Roode fanı oldu, "WWE çocuk işi olm asıl güreş impact wrestling" diye ortalarda gezmeye başladı.
Aynısını Jeff Hardy Tna'e geçtiğinde dinlemiştim arkadaştan.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Maalesef şirketi Elite tayfanın kankaları ile doldurmadığı için internet tayfası tarafından sevilmeyecek.
İnternet tayfasını yedim.

Şahsen hala bir şeyleri düzelttiklerini düşünmüyorum ancak bir atılım yaptıkları da ortada. Yeni TNA’in ilk şovu olacak Hard to Kill’e bakarak bir şeylere karar vereceğim.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,915
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
İnternet tayfasını yedim.

Şahsen hala bir şeyleri düzelttiklerini düşünmüyorum ancak bir atılım yaptıkları da ortada. Yeni TNA’in ilk şovu olacak Hard to Kill’e bakarak bir şeylere karar vereceğim.

TNA'de veya Impct'e eksik olan şey babyface. Roster çok hapishane kaçkını tipteki adamlarla dolu. AJ Styles ayarında insanları ekrana kitleyecek bir babyface şart.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: