RPG Haklı Olmaktan Nefret Ediyorum


jaques

clk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
39
Mesajlar
3,639
Beğeni sayısı
1,121
PG Nakit
220
Konum
Antalya
RPG Karakteri
CM Punk
Riddle şaşkınlıkla onlara bakıyor ve öylece ringde bekliyor. Onlara karşı gard alıyor fakat Authors of Pain ona bir fiske bile vurmadan koluna giriyor. Riddle havada çırpınırken AoP tarafından ringin dışına alınıyor. Humberto olanları şaşkınlıkla izlerken Johnny Mayhem ve Val Venis ile bakışıyor. Humberto bunu tekrar yaşıyor! Bu Humberto için tekrar oluyor! Her zaman yalnız kalan.

ridddd.jpg
hmbo.jpg

j4rx8jl.png


Kameralar lüks bir evde açılıyor. Direkt olarak kameranın karşısında gördüğümüz kişi Angel Garza. Kendisi koltuğuna gömülmüş, televizyonuna kitlenmiş bir vaziyette son PAYBACK şovunun ana olayını izlemekte. Angel'ın keyfinin hiç olmadığı kadar yerinde olduğunu görüyoruz. Bir yandan yanında duran viskisini yudumlamakta, bir yandan ise atıştırmalıklarını yemekte. Ekrana Matt Riddle'ın kendi ucubelikleri yüzünden AoP tarafından ringden alındığı an geldiğinde Angel kahkaha atmak istiyor ancak dayanıyor ve ciddiyetini korumaya çalışıyor. Bir süre daha direndikten sonra gözlerini kuzeninin üstüne dikiyor ve onun suratına iyice bakıyor. Humberto'ya baktıkça gözünde beliren bir hüzünü görüyoruz. Yüzündeki ifade kuzeninin düştüğü duruma üzüldüğünü gösteriyor gibi geliyorken bu sırada görüntü devam ediyor. Şimdi ekrana Humberto Garza'nın direnmeyi bırakıp kendini tuş ettirdiği an geliyor. Angel'ın da daha fazla kendisini tutmasına engel olan an da tam olarak bu oluyor...
Kazanan ve Yeni PGW Takımlar Şampiyonları: The SEX (Johnny Mayhem & Val Venis)

humbbbbb.jpg
rsapin6.png


Angel Garza: "Odio tener razón"

Angel Garza resmen kahkahalara boğuluyor. Resmen evde bu kahkahalar yankılanıyor. Belki de az daha Humberto'nun yalnızlığı için dökeceği gözyaşlarını kendi dediği şeyin birebir çıkmasından dolayı gülerek döküyor. Kayıt böylece sona eriyor.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: