RPG Grup SEX mi, 31 mi?


KALKTI!!!!

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
50
Mesajlar
9,114
Beğeni sayısı
2,650
PG Nakit
1,155
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
20 Ekim 2023
Allstate Arena
The SEX'in Soyunma Odası

Birkaç dakika evvel yedikleri darbenin etkisiyle Tyler Reks ve Otis'i oturur halde görüyoruz. Çenelerini tutuyorlar... Venis ise öfkeli adımlarla volta atar. Takımlar Şampiyonluğu bir bavulun üzerine bırakılmıştır.

Val Venis: Böyle bir şeyi nasıl yapar?! Sevinmeyi en hak ettiğimiz anda... Aylardır peşinden koştuğumuz ortak hayale kavuşmuşken... Nasıl olabilir? Aptal çocuk! Aptal!

Venis bir an için derin nefes alır. Otis'le göz göze gelir. Sonra Reks'le... Devam etmekte olan serüvenine beraber başladığı lütufkar dostuna bakar.

Val Venis: ... Onun için neler yapmadım ki, Tyler? Senden sonra kendime yeni bir partner aradım. Seçenekler arasında birçok isim vardı. Belki de daha doğru isimler... Fakat ben ona inandım! O'nda ısrar ettim. Arka alanda unutulmaya yüz tutmuş bir obje gibi kimsenin suratına bile bakmadığı herifin tekiydi. Neden burada olduğunun farkında değildi. Ne yapacağını bilmeyen dangalakların gelmeleriyle gitmelerinin bir olduğu o ilk zamanlarda eğer onu biraz sarsmasam, varlığını unuttuğumuz diğerleri gibi o da unutulup gidecekti. "Ne? John Morrison PGW'de de mi süre aldı?" Ben onu bataklıktan çıkardım. Bana bunu mu layık görüyor?

Tyler Reks birden ayağa kalkar ve Venis'in üzerine yürür.

Backstage%2BTalk.gif


Tyler Reks: Saçmalamayı kes! Söylediklerinin farkında mısın? Ona hayatını bahşeden senmişsin gibi konuşuyorsun. Evet, Johnny'nin bugün yaptığı şey küstahçaydı ama... Bu, sana yağ gibi üste çıkma hakkı mı verir?

Venis, cin görmüş gibi bakar Reks'e. Ondan böyle bir tepki beklemediği her halinden bellidir.

Tyler Reks: Johnny Mayhem'i senin kadar iyi tanımıyorum. Bu yüzden, biraz önce olanlar seni daha fazla etkilemiş olabilir. Fakat bunun çözümü kestirip atmak mıdır? En küçük sürtüşmede, en ufak anlaşmazlıkta gemileri yakmak mıdır planın?

Val Venis: (Daha sakinleşmiş bir halde) Şimdi ne yapacağız?

Tyler Reks: Johnny şu an kendinde değil. Bırakalım ne yapıyorsa yapsın. Yatışınca yanımıza kendisi gelecektir. Çünkü bir açıklama borçlu. Bize değilse bile sana, Val.

Val Venis kafasını olumsuz anlamda iki yana sallar.

Val Venis: Survivor Series'ten beri yaptığım şey de bu zaten: Kafasını dinlemesi için ona süre vermek. Fakat bu süre uzadığı ve ne istediği hakkında daha açık davranmadığı her an aramız daha da soğuyacak... Ben elimden geleni yaptım Tyler. Artık bundan sonra ipler onun elinde.

Tyler, Venis'in omzuna şefkatle dokunup dostunu teskin ediyor.

Tyler Reks: Hadi çıkıp bir şeyler içelim. Alkol ve seksle kutlanmayan bir başarı, başarı değildir.

Val Venis sırıtırarak doğrulurken...

Otis: Otis de gelmek istiyor. Otis de gelmek istiyor. Otis bu gece çok içecek. Çok içecek.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: