Birini Güreş Tarihinden Silin

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,111
Beğeni sayısı
1,677
PG Nakit
400
1
Kötü olduğum iş yok brom. Amerika’da olsaydım güreşten de para kazanırdım.
Şu dörtlüden birini nasıl 'düşünmeden' sildin sen ya? Ben Rock'ı silerdim bu arada bunlardan birini atmak zorunda kalsam. HBK'nin 2000'ler öncesi kişiliğiyle kafayı fena bozmuşsunuz valla. Gözü karartmışsınız, yapmayın etmeyin!

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
190
Beğeni sayısı
2,327
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Şu dörtlüden birini nasıl 'düşünmeden' sildin sen ya? Ben Rock'ı silerdim bu arada bunlardan birini atmak zorunda kalsam. HBK'nin 2000'ler öncesi kişiliğiyle kafayı fena bozmuşsunuz valla. Gözü karartmışsınız, yapmayın etmeyin!
HBK bunların yanında PAF ligi topçusu. Bu üçlünün yanına Hart’ı koysak Hart derdim, bu başka bir mevzu.

Hem HBK gibi karaktersiz herif gidiyor, hem güreşin 90’lardaki en büyük 3 adamını koruyorum. Neresini düşüneceğim?

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,111
Beğeni sayısı
1,677
PG Nakit
400
1
HBK bunların yanında PAF ligi topçusu. Bu üçlünün yanına Hart’ı koysak Hart derdim, bu başka bir mevzu.

Hem HBK gibi karaktersiz herif gidiyor, hem güreşin 90’lardaki en büyük 3 adamını koruyorum. Neresini düşüneceğim?
Ben benim için önemli olana bakarım. Ring içi, devamlılık. Bu konuda HBK benim gözümde rahatlıkla geride bırakır Rock'ı. Hart olsaydı herhalde yine cevabım değişmezdi.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: