RPG Merdivenim Oldu Geride Bıraktıklarım


Gloom

futuresex lovesound
Katılım
2 Tem 2023
Konular
2,076
Mesajlar
10,691
Beğeni sayısı
1,592
PG Nakit
385
1

EhgOfZOWsAEb37n.jpg


Uzun süredir oyun oynayacak vakti bulamadığını ama geçen hafta alınan intikam sonrası bir kutlama olarak yayın açacağını duyuran Cole, 2 saatlik bir oyun sekansının ardından kumandayı masaya bırakıyor ve saçlarını düzeltiyor.

Adam Cole: Bildiğiniz gibi güreşi ve oyunu birbirinden ayrı tutmaya çalışıyorum. Yine bildiğiniz gibi en büyük tutkum güreş ve bu yüzden sizi biraz boşladım ama bundan sonra böyle olmayacak CHUGS hayranları. Hayır bebeğim, çok yakında problemlerin hepsi çözülecek ve burada daha çok-

Yayında gelen yorumlara gözü takılıyor.

Adam Cole: @The Lunatic Fringe soru-cevap yapalım demiş...(esniyor, ellerini başının arkasına alıp geriniyor) Yapalım. Sonra kaçmam lazım. Sabah erkenden idman var. (Gelen sorulara göz gezdiriyor ve birkaç tanesini cevaplıyor) @Netuno sormuş, 'abi bu sene en iyi hissettiğin güreş anı nedir, sevgiler' Kesinlikle Nigel ve Jeff Hardy'i üst üste koyup ringden yolladığım andı. Survivor Series. Tabi sonra kariyerimin en büyük hayal kırıklığını yaşadım ama bunu söylemekten çekinmiyorum. Erkek adam daima yaptığının arkasında durmalı icabında. Seyircinin de bu yüzden arkamda durmaktan gurur duyduğunu düşünüyorum.(Tam o sırada yeni bir abone geliyor.) Aramıza hoş geldin @Kras Mazov !

Yayına bağlanma isteği geliyor Cole'a tanıdık gelen bir nickname tarafından. Kim olduğunu çıkaramıyor Cole. Yayına alıyor adamı.

???: Merhaba Adam. Nasılsın? O gülüşü bilirim gerçi ben. Gururlusun, mutlusun. sevindim.

Cole hala çıkaramıyor. Daha önce beraber oyun oynayıp oynamadıklarını geçiriyor kafasından. Adam durumu sezip konuşmaya devam ediyor.

???: Beni hatırlamıyor olman gayet doğal dostum. Ne de olsa yıllardır görüşmedik. Hazır erkeklikten bahsetmişken, ne kadar delikanlı bir adam olduğunu göster ve beni yayından alma. Beni hatırlayacaksın dostum. Ne de olsa güreşe beraber başladık. Aynı indy'lerde yer aldığımız bile oldu. Senden daha fazla push alma ihtimalim bile seni delirtmişti Adam, hatırlıyor musun? Zaten bu yüzden maçımızın ortasında enseme super kick indirmedin mi? Kariyerimin daha ilk yılında beni bitirmenin sebebi bana karşı duyduğun kıskançlık değil miydi? Hatırladın mı beni? Korkma. İsmimi vermeyeceğim. Amacım prim yapmak değil. Eminim senin de öyle bir amacın yoktur. Ne de olsa sen Adam Cole'sun bebeğim! Seyircinin gözdesi, adaletin bekçisi. Hak hukuk sorumlusu. Sensin o. 4 yıl yattım o hastanede. Bir kez arayıp sordun mu beni? Belki aramışsındır ama doktorlar bana ulaşmana engel olmuştur. Yüz yüze olsak bana söyleyeceğin yalan bu olmayacak mıydı Cole? Gerçi, hastaneden çıktığımda yine arkadaşım gibi davrandın yıllarca. Ne de olsa artık benden çok daha 'büyüktün'. Senin için bir tehdit değildim. ... sessizliğinden ne çıkarmalıyız acaba? O zaman devam edeyim. Sürekli 'hakkın olanın' peşinde koştun. Şimdi de yoluna Wolfe mu çıktı? Sahi, onun da yüzüne gülmedin mi? Geçen hafta girip siktiğin evde yıllar önce yemek yemedin mi? Wolfe'un anası babası evde olsa ne olacaktı? Yıllar önce sarhoş bir şekilde kanepesinde yattığın adamın babasını da mı dövecektin?

yayında yorumlar aralıksız olarak akıyor. Adam Cole oldukça gergin bir şekilde dinlemeye devam ediyor.

???: İstediğini almak için daha kaç kişinin üzerini çiğnemen gerekecek a*ına koyayım? Uzun süredir takipçinim. Hakkın var, iyi reyting getiriyorsun. Şirkete adım attığın gün kafayı taktın herife. Kendinden aşağıda gördüğün, yüzüne güldüğün bu adamın, bu yeni şirkette senden yukarıda olmasını yediremedin. Zoruna gitti. Yalan mı? Bırak bu ayakları. Senin ne olduğunu ben biliyorum. Geride bıraktıkların biliyor. Wolfe biliyor. Britt de biliyor ve her gün, her saniye sana aşık olduğu için pişman oluyor. Sen en tehlikeli insan tipisin. Eminim şimdi konuşsan, kariyerimi bilerek bitirmediğini söyleyeceksin. Duymak da istemiyorum. Tek isteğim var, o da senden değil Nigel'dan. Senin o pişkin gülüşünü yüzünden silmesini istiyorum. Bunu da ona değil sana söyledim. Çünkü sırf bu gerçekleri duymak seni uykusuz bırakacak. Belki bu biraz kendimi avutmamı sağlar.

01-adam-cole-interview-2021.jpg


İsmini vermeyen kişi yayından ayrılıyor. Adam Cole gergin bir şekilde ekrana bakıyor bir süre boyunca. Ardından kulaklıklarını çıkarıp masaya koyuyor. Yayını kapatıyor.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: