RPG Arda Kalanlar

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
809
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
tommaso-ciampa-2.jpg

13 Ekim 2023 - Cuma günü Payback şovu backstage

Tommaso'yu arka alanda görüyoruz. Arka alanda kendine bir alan belirleyen Tommaso bir kamera buluyor ve onun karşısına geçiyor. Kendinden emin ve rahat bir şekilde oturan Tommaso konuşmaya başlıyor.

"Baylar ve de bayanlar... bu gece PGW'de tarihi bir anın eşiğindeyiz ve unutulmaz bir anıya şahitlik etmeye hazırsınız umarım... Bugün, PGW evrenine tamamen yeni bir bölüm ekliyorum, bu bölüm profesyonel güreş tarihine yazılacak bir bölüm olacak. Bu bölümün başrolü ise Tommaso Ciampa'dan başkası olamaz. Bir tarafta kalleşçe, haince dovüşen faniler. Öbür tarafta ise ben. TOMMASO CIAMPA!"

Tommaso-Ciampa.jpg

"Tommaso Ciampa her zaman rakiplerinin kalplerine dehşet salan bir isim oldu. Bunu zaten oradaki, arenadaki taraftarlar biliyor. Ancak ben bunu PGW'nun güreşçilerine de tattırmaya geldim. Kariyerim acımasızlık ile tanınıyor. Ancak bu gece, bu yolculuğu PGW arenasında bir üst seviyeye taşıyarak, burada ilk kez adım atıyorum. Kendi sınırlarımı biliyorum. Tommaso'nun neler yapabileceğini biliyorum. Siz de bileceksiniz siz de göreceksiniz."

Tehdit eder gibi parmak sallıyor ve kaşları çatılıyor. Derin nefes ve konuşmaya devam;

"PGW artık benim yeni evim ve burada hiçbir benzeri olmayan bir iz bırakmayı amaçlıyorum. Rekabetin ta kendisi damarlarımda akıyor ve zorlukları kabul ediyorum. Ben, herhangi bir meydan okumadan kaçmıyorum; aksine onu kabul ediyorum. Bu ringdeki varlığım sadece bir niyet beyanı değil, aynı zamanda bir meydan okumadır!"

Tommaso küçümseme ifadesi yapıyor mimikleriyle ve hafif geriye gidip arkaya doğru sallanıyor ardından normal pozisyonuna geri dönüyor.

"Bu gece, bu arenada, PGW taraftarları, gerçek bir savaşçının yolculuğuna tanıklık etme ayrıcalığına sahipler. Çünkü Tommaso Ciampa, her gece, her maçta ringin içinde elindeki her şeyi bırakacak bir adamdır. Dünya çapında güreş sektöründe cüretkar bir yarışçı olmaktan hiç ödün vermedim ama şimdi kararlılığımı PGW'ye getirdim ve burada da buranın en iyileriyle karşı karşıya gelmeye hazırım.

Ciampa sadece kazanmak istemiyor, o hakim olmak istiyor. Anılarını sonsuza dek hatırlayacağınız anlar yaratmak istiyor. Dolayısıyla, PGW taraftarları, heyecan, coşku ve yalnızca Tommaso Ciampa'nın getirebileceği tutku için sizi anlayabiliyorum. PGW manzarası, hayal bile edemediğimiz şekillerde değişecek ve bu değişim bu gece başlayacak.

Ben Tommaso Ciampa, PGW'ye geldim. Bu yol çiçekli yollardan olmayacak. Bu yol başka bir yol olacak. Acı, haz, heyecan ve mücadele... Bundan sonrada arkamda, önümde, sağımda, solumda bulunan diğer güreşçiler yolunda ayaklarına batan bir diken hissedecekler. Tommaso Ciampa engelini damarlarının en uçlarında hissedeceğinizi garanti ediyorum PGW güreşçileri. Bu sektör efsanelerin doğduğu bir yerdir ve bu gece, yeni bir efsanenin ilk adımlarını atması anlamına geliyor. Ciampa ile bu yolculuğa başladığınızda, bu geceyi hatırlayın, çünkü bu olağanüstü bir şeyin başlangıcını işaret ediyor. Öyleyse rahatla ve gösterinin keyfini çıkar PGW izleyicisi, çünkü profesyonel güreş dünyasında bundan daha büyük bir şey yok. Tommaso Ciampa burada ve PGW evreni artık eskisi gibi olmayacak!"

Ciampa tek elini kapatıp açıyor ve böylece meşhur selamını veriyor. Ardından kamera kapanıyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: