WWE RAW Tartışma Konusu | 16.10.2023

Şova Puanınız?

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

Oy: 3 100.0%
  • 5

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

Bulletproof

#uncensored
Konular
166
Beğeni sayısı
333
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
"Stone Cold" Steve Austin
1 1
Sami Zayn ve Judgement Day Segmenti

Sami Zayn, RAW'un season premiere'ini kendisi ringde konuşarak başlatıyor. Judgement Day ekibi gelip Sami'yi bölüyor ve tam Sami'nin etrafını çevirdikten sonra Jey Uso onu kurtarmaya geliyor.

Shinsuke Nakamura Promosu

Nakamura, Ricochet'ye "Falls Count Anywhere kimin fikriydi? Seni böcek gibi ezeceğim" falan diyor.

Shinsuke Nakamura vs. Ricochet - Falls Count Anywhere

İyi denilebilecek bir maçın sonunda Shinsuke Nakamura, Kinshasa sonrası Ricochet'yi tuş ederek kazanıyor.

Piper Niven w/Chelsea Green vs. Natalya

Piper Niven, Natalya'yı tuş ederek maçı kazanıyor. Maç sonrasında Natalya'ya saldırdıkları sırada Tegan Nox geliyor ve Natalya'yı kurtarıyor.

Seth Rollins - Drew McIntyre Segmenti

Seth, Drew'u Rhea Ripley ile yakaladığını söylüyor, görüntülerle ispatlıyor Drew'un Judgement Day ile işbirliği yaptığını falan. Drew kemeri Seth'ten almak için onlara ihtiyaç duymadığını söylüyor. Aralarında atışıyorlar.

Johnny Gargano vs. Ludwig Kaiser w/Giovanni Vinci

Maçta Gargano bir şekilde üstünlük sağlıyor. Kaiser, Vinci'nin yardımını istemese de günün sonunda onun yardımı sayesinde Gargano'yu tuş ediyor ve maçı kazanıyor.

Becky Lynch Segmenti

Becky, Indi ile karşılaşıyor. Indi ile maç yapmak için Pierce ile konuşacağını söylüyor. Pierce'ın yanında ise Jade Cargill ile karşılaşıyor.

Rhea Ripley vs. Shayna Baszler

Ripley ve Baszler arasında maç gerçekleşirken Nia Jax geliyor. Raquel Gonzalez ve Zoey Stark da karışıyor ve ortalık 56.

GUNTHER (ş) w/Imperium vs. Bronson Reed - WWE Kıtalararası Şampiyonluğu

Çekişmeli geçen maçın sonunda GUNTHER, Reed'i tuş ediyor ve kemerini koruyor.

Diğer Segmentler

Şöyle spor yapacaksın.

GUNTHER, Gargano'yu haftaya burada istemiyor.

Cody Rhoades & Jey Uso (ş) vs. Judgement Day - WWE Takım Şampiyonluğu

Maç başa baş geçiyor. Dominik'in Balor ve Priest'e yardım etmesini Zayn engellemeye çalışıyor maç boyunca. Ancak yine de Balor ve Priest maçı kazanmayı başarıyor ve yeni şampiyon onlar oluyor.

Şov hakkında bu konu altında tartışabiliriz.​

Bero

﷽﷽﷽
Konular
1,755
Beğeni sayısı
1,592
PG Nakit
4,050
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Şov genel olarak güzel geçmiş Main Event'de yaşanan saçmalık hariç. Kıtalararası kemer maçı beklediğimden de iyi olmuş Reed ağabey alsaydı da okeydim ben seviyorum kendisini. Main Event'e gelecek olursak Feud'u uzatmak için yapılan saçmalık başka bir şey değil. Razı falan olmadık olmayacağız bu Judgment Day'den. Genel olarak 4 alır bu şov.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: