Canan Kaftancıoğlu Vatandaşlara Açtığı Davaları Geri Çekecek

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,982
Beğeni sayısı
4,398
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Kafasının içindeki ortamı o kadar merak ettim ki şu an. Ne oldu da açtığı tüm davaları geri çekme kararı aldı, yani bu kararı ona aldıran motivasyon neydi çok merak ediyorum. Ana muhalefet partisinin her ne olursa olsun önemli bir isminin, parti ve ülke şu haldeyken gündelik hayatında kafasında yer kaplayan en önemli şey “vatandaşlara açtığım davayı çekeyim bari” olmamalı ya. Şunu yaparak nereye varmaya çalıştı acaba? Düşünüyorum düşünüyorum mantıklı bir sebep bulamıyorum. Hadi bunu da geçtim, mesela birisi haklı ya da haksız bir sebepten dolayı bacağıma ateş edip sonrasında tedavi masraflarımı karşılasa o adama minnet duymam çok saçma olur. Gerçi Sakine Cansız’ın infazını kadın cinayetine yorarak terörist güzelleyen bir zihniyetten çıkabilecek ürünün potansiyeli de anca bu kadar olur ya…

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
807
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Kemal Kılıçdaroğlu da kendisini aşağılayarak eleştiren Güldür Güldür'ün komik olmayan ekibini arayıp eleştiriyi başının üstüne koymuştu. Kaftancıoğlu da CHP'ye yakışmayan hareketler yapmış zaten insanları dava ederek, bu tutumundan döndüğü icin kendisini tebrik ediyorum.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,909
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Kafasının içindeki ortamı o kadar merak ettim ki şu an. Ne oldu da açtığı tüm davaları geri çekme kararı aldı, yani bu kararı ona aldıran motivasyon neydi çok merak ediyorum. Ana muhalefet partisinin her ne olursa olsun önemli bir isminin, parti ve ülke şu haldeyken gündelik hayatında kafasında yer kaplayan en önemli şey “vatandaşlara açtığım davayı çekeyim bari” olmamalı ya. Şunu yaparak nereye varmaya çalıştı acaba? Düşünüyorum düşünüyorum mantıklı bir sebep bulamıyorum. Hadi bunu da geçtim, mesela birisi haklı ya da haksız bir sebepten dolayı bacağıma ateş edip sonrasında tedavi masraflarımı karşılasa o adama minnet duymam çok saçma olur. Gerçi Sakine Cansız’ın infazını kadın cinayetine yorarak terörist güzelleyen bir zihniyetten çıkabilecek ürünün potansiyeli de anca bu kadar olur ya…

Bunlardan bir cacık olmaz güzel kardeşim. Şu günlere gelmemizde en az bunların da payı var ve gemi son sürat buz dağına doğru hareket ediyor. KK'nın genel başkanlığı bırakması bir nebze heyecan yaratır ama kimse ülkede doruk noktaya ulaşan sağ siyaseti de göremiyor. KK yerine Özgür Özel gelecek o d ne kadar heyecan yaratır. CHP artık dış kapının dış mandalı gibi kaldı. @Sosa gibi arkadaşların göremediği mevzu bu veya kasıtlı trollük yapıyor. Çünkü kendisi muhalif seçmenin seçim hezimetine olan reaksiyonunu okumaktan aciz.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: