RPG Bir Gülüşü Var Kelebek Görse Ölür


Rise Above Hate

PG İle Giderim
Katılım
2 Tem 2023
Konular
204
Mesajlar
3,287
Beğeni sayısı
1,131
PG Nakit
1,240
Konum
Kartal
RPG Karakteri
Nigel McGuinness
Favori Güreşçi
Becky Lynch
Kameralarımız bir evde açılıyor. Geçen şovdan bu eve aşinayız. Evin salonu ve yatak odasındaki neredeyse tüm eşyalar yerde, paramparça bir şeklide duruyor. O sırada evin kapısının anahtarla açılma sesini duyuyoruz, içeri giren kişi ise Desmond Wolfe. Eve girer girmez bir terslik olduğunu anlıyor ve yavaş adımlarla önce salona, sonra yatak odasına meylediyor. Şaşkınlığı yüzünden okunuyor Desmond'un. Bir anda öfke krizine giriyor.

rye52ys.png


Or*spu çocuğu! Seni öyle bir s*keceğim ki s*kilmiş o yayvan ağzındaki kırık dişlerini o k*şar sevgilin bile onaramayacak! *Kazandığı unvanların replika kemerlerinin paramparça haline bakıyor* Bu... Bunların geldiği yerlerde senin de izlerin vardı lan, senin de geçmişin sayılırdı. Geldiği yeri unutan bir p*çin tekisin Adam! Sen güreş endüstrisinin basamaklarını tırmanırken senin her zaman yanındaydım ben! Veteran güreşçilerle birlikte samimi bir ortamda hatıra fotoğrafı çekilirken sen de aramızdaydın, sen de bu grubun bir parçasıydın. Seninle aramız şu an bozuk da olsa en azından kanımız bozuk değildi, yani ben öyle düşünüyordum ama senin kanın bozukmuş lan, neden lan neden? Bulunduğum konumu, sahip olduğum her şeyi kıskanan, bu kıskançlığı gözünü kör etmiş ve artık suç işleyecek konuma evrilmişsin. Ama biliyor musun g*t oğlanı, senden şikayetçi falan olmayacağım, bu olayın daha fazla duyulmamasını sağlayacağım çünkü senin cezanı bizzat ellerimle vereceğim. Senin yerinde olsam gider haneye tecavüzden teslim olurdum, bu senin için en hayırlı olanı. Senin karşına dikildiğimde karşımda bırak iki kelam etmeyi nefes bile alamayacaksın.

Desmond komodinin altına düşmüş olan fotoğrafı kaldırıyor ve ön tarafını çeviriyor...

9a8096e3a112716c92f2b85639bafe2a.jpg


O zamanlar ne de mutluydun değil mi... Dostların vardı arkanda... Hepsini kendi elinin tersiyle kenara ittin. Gülüşünü s*ktiğimin p*çi!

Desmond sinirinden köpürmüş halde fotoğrafın Adam Cole tarafını yırtıyor.

44i5thp.jpg


...
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: