Danis'in diskalifiye olması sonucu maçın galibi Logan Paul oldu.
Gloom still just a rat in a cage Katılım 2 Tem 2023 Konular 2,105 Mesajlar 10,928 Beğeni sayısı 1,660 PG Nakit 400 1 Yorumcu Yönetim 15 Eki 2023 #1 Danis'in diskalifiye olması sonucu maçın galibi Logan Paul oldu.
Ganbarimasu PG.com Kullanıcısı Katılım 3 Tem 2023 Konular 364 Mesajlar 2,970 Beğeni sayısı 623 PG Nakit 1,175 15 Eki 2023 #2 Valla Danis kimdir nedir tanımıyorum da yorumlarda Danis maç içinde attığından daha fazla yumruğu şurada güvenliklere atmış diye duydum
Valla Danis kimdir nedir tanımıyorum da yorumlarda Danis maç içinde attığından daha fazla yumruğu şurada güvenliklere atmış diye duydum
Gloom still just a rat in a cage Katılım 2 Tem 2023 Konular 2,105 Mesajlar 10,928 Beğeni sayısı 1,660 PG Nakit 400 1 Yorumcu Yönetim 15 Eki 2023 #3 Ganbarimasu' Alıntı: Valla Danis kimdir nedir tanımıyorum da yorumlarda Danis maç içinde attığından daha fazla yumruğu şurada güvenliklere atmış diye duydum Genişletmek için tıkla ... Paso Logan’ın nişanlısının müstechen fotolarını paylaşıp, kadının geçmişte birlikte olduğu adamları sayan bi’ lavuk.
Ganbarimasu' Alıntı: Valla Danis kimdir nedir tanımıyorum da yorumlarda Danis maç içinde attığından daha fazla yumruğu şurada güvenliklere atmış diye duydum Genişletmek için tıkla ... Paso Logan’ın nişanlısının müstechen fotolarını paylaşıp, kadının geçmişte birlikte olduğu adamları sayan bi’ lavuk.