RPG Öğrencilerimi Rahat Bırakın

Konular
992
Beğeni sayısı
1,437
PG Nakit
2,230
Favori Güreşçi
Shawn Michaels
Kameralar Rikishi'nin güreş okulunda açılıyor. PAYBACK #11 şovu sonrası öğrencileri okula geri dönmüş dayak yemiş şekilde. Rikishi'yi öğrencileriyle konuşurken görüyoruz.

rikishischool.jpg

Rikishi:
Çocuklar sizler iyi misiniz?

Öğrenciler hep bir ağızdan cevap veriyor.

Öğrenciler: İyiyiz koç.

Dayak yiyen öğrencilerin arasından Trevor söze giriyor.

Trevor:
(sinirli bir ses tonuyla) Artık döllerine bir dur demelisin koç! Lavuklar bizi iyi benzetti. Hele şu Solo mudur nedir tam bir çam yarması yavşak. Bunların yüzünden 1 hafta boyunca evde dinlenip kendimi hazır hissedinceye kadar antrenmana gelemeyeceğim gibi görünüyor.

Rikishi: Trevor biraz sakin ol evlat. Kendini iyi hissettiğin an yine buraya gelip antrenmanına devam edebilirsin. Şimdi sen bir revire git bakalım mühim bir şey falan vardır belki.

Rikishi öğrencisi Trevor'ı revire yolladıktan sonra kendi kendine konuşmaya başlıyor.

Rikishi: Belli ki bu iş artık iş olmaktan çıktı. Benim koçluğumun ve öğrencilerimin kırmızı çizgim olduğunu bildikleri için beni kızdırmak isteyerek sizleri dövmüş olmalılar. 1 tohum yetmezmiş gibi bir de ikincisi geldi ve bütün işleri berbat etti Joshua'nın tarafına geçerek. (kameraya doğru bakıyor) Demek sen de babana karşı kin tuttun ha Joseph? Öyle olsun bakalım. Vakti geldiğinde ikinizle de hesaplaşacağız, demek benim öğrencilerimi döverek koçluğuma hakaret edersiniz ha?

(telefon çalar)

Jonathan Solofa arıyor.

Rikishi:
Yine görüşeceğiz seninle Joseph.

Rikishi alanı terk ediyor ve kameralar kapanıyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: